На море в Турция - тема 58

• 76 870
  • 790
  •   1
Отговори
# 525
  • в кукувиче гнездо
Да, защото от Бургас доста по-бързо стигам.

# 526
  • Варна
Да, защото от Бургас доста по-бързо стигам.

Вие сте с предимство.😁

# 527
С. Алекс, да, в Сиде е.

Ние сме се настроили да ходим с кола. Врътката с полет от Истанбул и на мен ми се струва безсмислена за нас, защото обикновено пътуваме с цял катун, а и с бебето няма да се занимаваме с прехвърляне. Но и двамата много обичаме да пътуваме, надявам се и бебето да го понесе добре.

# 528
  • Варна
С. Алекс, да, в Сиде е.

Ние сме се настроили да ходим с кола. Врътката с полет от Истанбул и на мен ми се струва безсмислена за нас, защото обикновено пътуваме с цял катун, а и с бебето няма да се занимаваме с прехвърляне. Но и двамата много обичаме да пътуваме, надявам се и бебето да го понесе добре.
Ако сте с бебе е по-добре да пътувате или директно със самолет от БГ-то, или само с автомобил. Не си струва да сменяте транспорта по средата на пътя и само да си създавате допълнително грижи. Ако тръгнете привечер с автомобил ще е най-добре за бебето, реално през нощта така или иначе ще спи, ако се наложи можете да спирате при нужда по бензиностанциите (имайте едно наум, че там тоалетните не са много чисти, но пак са по-чисти от тези в БГ-то, особено покрай магистралата за Истанбул).

# 529
  • By the sea
И аз с питане - мнения за KORUMAR EPHESUS BEACH RESORT в Кушадасъ. Ще пътуваме със собствен транспорт и ми се иска да е по-близо.
Присъединявам се към запитването за този хотел, тъй като ни предстои резервация, също ще сме със собствен транспорт. Благодаря предварително🙂

# 530
  • Sofia
Не знам да се хваля ли, да се оплаквам ли.... След дълго чудене и маене, днес резервирах Камелия К клуб, 10 нощувки, със самолет за съкровищата през юни! Дано всичко да е ок! Цените не са като миналогодишните, но по-евтино няма да стане Simple Smile
Благодаря на всички, които ми помогнаха в избора на хотел Simple Smile

# 531
Благодаря на Adventurer за съвета да поискам потвърждение от Travel Republic, че от хотела ще приемат цената, на която съм резервирала за български граждани? , ако не Ви бях прочела най-вероятно нямаше да направя това запитване и щеше да има ,,олеле, каква стана тя,, като ни поискат в хотела да доплатим.
Да споделя развитието на моето запитване за резервацията ми в Travel Republic за Kamelya Selin Hotel. Потвърждават ми резервацията, но на цена за двойна стая  увеличена с 689Евро от обявената. Канцелирах резервацията.
Резервирах през БГ агенция, не ми стигнаха куража и търпението да започна отново да ровя, да сравнявам  и накрая при потвърдена резервация да има риск ме изненадат с различна цена отново.
Резервирах за TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5* UALL, Белек . Не сме почивали  Белек. Нямах много време да разглеждам хотела. Ако някой е бил в него, моля нека пише как е.

# 532
dia1, MASMAVI е добър хотел, реновиран е наскоро, територията в хубавa, плажът е голям, храната е добра, а ла карт ресторантите са интересни, разгледайте ги и си изберете кой да посетите. Освен това както казах няколко страници назад, MAGIC LIFE е спортната марка на TUI и предлагат повече възможности в този аспект, като например дават колела и имат кратки планински турове и т. н.  

Аз лично харесвам този хотел и го смятам за добър избор, а и внася малко свеж полъх в темата, която малко позацикли напоследък. Sunglasses

Iseto6, ако все такива са ти оплакванията, мисля че нямаш особени проблеми, както в случая, така и по принцип. Wink

# 533
  • Sofia
Iseto6, ако все такива са ти оплакванията, мисля че нямаш особени проблеми, както в случая, така и по принцип. Wink
Ха ха надявам се да нямам проблеми Simple Smile
Изнервящо е да правиш резервация в 6 без десет за нещо, което си могъл да резервираш много по-рано и в пъти на по-добра цена! Но "ум патки пасе" Simple Smile

# 534
Иде Лято Simple Smile

# 535
  • Sofia

Честита Баба Марта!
Още по-успешни резервации и много положителни емоции по време на почивките Ви!

# 536
  • София
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози,
Виното - във двойни дози.
Бурен секс във всички пози.
Пожелаваме на Вас
Баба Марта, Пролетта и Аз

# 537
Здравейте, честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави и щастливи!
Сега нещо неприятно - ако някой е имал неблагоразумието скоро да си даде данни от карта в Booking да си провери нещата! Явно отнякъде е "изтекла" информация за картите и масово ги източват. Няколко приятели са изгорели, аз слава богу ползвам карта, която зареждам за конкретно плащане и съм назад само с 4 лв. Снощи пак е имало опити за източване на пари.

# 538
  • Варна
Че е неприятно, така е, но е нормално да се случва, все пак с картите стават такива неща. Ако беше кеш е друга работа.

# 539
  • ВАРНА
Офф - ще откача - искам да видя прогноза за времето за края на май в един сайт - но на Дидим нищо не излиза...кой град е наблизо до Дидим че да ми излезе?

След много плашене тук че едва ли не е ранна пролет средата на май в Дидим....риших да използвам последната евтина оферта за 1 до 7 юни.

Общи условия

Активация на акаунт