Звездни компромати- 396

• 73 599
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Мерси. Интересно Simple Smile
Ами мен Деси ме дразни от началото, трудно може да се поправи първото впечатление, особено като усилено го затвърди. Тоалета иначе е добре, но то тия дни даже и Мегън уцели.

# 181
Лияна: не мога да подаря времето си на мъж , харесва ми да съм сама
Скрит текст:

# 182
  • На морето!
Чудна е Деси. Научили са я най-после как да държи ръцете си, за да не изглежда в бойна готовност.  
Аз лично се радвам на присъствието й до Радев. Отвлича вниманието ми и по-лесно възприемам неприятният тембър и ужасяващото звучно примляскване в речта на президента.  

# 183
Лияна да вземе да подари времето на дъщеря си, че като я гледам на къде отива..😬 след време не знам какво ще излезе от нея .
Скрит текст:

# 184
Лиянчето  и тя баджаначка на Златка, даже в татус беше овековечила връзката им. После бащата на щерка ѝ беше дал зор и набързо се разлюбиха.

# 185
  • София
От последните страници само един въпрос имам - екипчето на цветя и храсти задължително с перчем, дето ти влиза в очите ли върви? И така да подухваш и поплюваш леко, за да се вее артистично през цялото време.
Чудя се какъв му е таргета на Венци Венц, че да сложи снимка с бира и цигара до главата на новороденото си дете. Или това е за да се покаже, че животът продължава и след бебето... каквото и да е, има обратен ефект! Отвратително гнусно!

# 186
Лияна да вземе да подари времето на дъщеря си, че като я гледам на къде отива..😬 след време не знам какво ще излезе от нея .
Скрит текст:

Според мен е стигнала вече....

# 187
  • Пловдив
Чудна е Деси. Научили са я най-после как да държи ръцете си, за да не изглежда в бойна готовност.  
Аз лично се радвам на присъствието й до Радев. Отвлича вниманието ми и по-лесно възприемам неприятният тембър и ужасяващото звучно примляскване в речта на президента.  
Сериозно, какво му е на тембъра на Р.Радев?

# 188
На Венци венц бутилките ми приличат на Спрайт. С цигарата до количката са мнооого голям процент от майките. Изобщо не ми е симпатичен, но малко преигравате.

# 189
  • До морето
Е, поне, от хаштаговете вече знаем със сигурност, че бебето е Агуая 🙄🙄🙄

# 190
  • София
На Венци венц бутилките ми приличат на Спрайт. С цигарата до количката са мнооого голям процент от майките. Изобщо не ми е симпатичен, но малко преигравате.
И аз мисля, че е спрайт. Замълчах си, защото всички за бира приказват и реших, че аз не виждам добре.

# 191
Сериозно, какво му е на тембъра на Р.Радев?

Не знам какво му е, но мен ме заболяват ушите, когато започне да говори. И превключвам.

# 192
На мен пък точно на бира си ми причат бутилките.
И цигарата не е ясно до колко е като на другите майки цигарите 😀 ама няма как да знаем...

# 193
  • София-в сърцата на моите деца
На мен пък точно на бира си ми причат бутилките.
И цигарата не е ясно до колко е като на другите майки цигарите 😀 ама няма как да знаем...
Другите майки не са публични личности и не си слагат снимките наляво и надясно!

# 194
Немога да не ви споделя колко нелепо изглежда Венци на тази снимка:
https://www.instagram.com/p/BtQnkOxFrZn/

Общи условия

Активация на акаунт