Звездни компромати- 396

• 73 161
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Кюрпанов е класически красавец Heart Eyes
Скрит текст:
Дъщерята на Саня е също ми е красива.

Покрай профила на Кюрпанов разгледах и този на Цеци Красимирова. Доста е заможен този, за когото е сгодена. Изобщо не е глупава и случайна тя.
Скрит текст:
Била е на бенефиса на Мутафова. Доста е страшно.
Скрит текст:

# 556
Кое е страшно?
Кюрпанов е невероятен красавец!

# 557
  • ГО
Вчера, в световния ден за борба с рака, Малума е отишъл в една онкоболница и е позволил на болните деца да му подстрижат косата. Много мил жест. Няма все още снимки, само клип, който не мога да кача.

# 558
  • софия
Цеци и Стоянка. Не знам втората кой я излъга да си прави нещо по лицето. Цялата физиономия на Стоянка се промени. Все едно не е тя. И филтърът на снимката, който е сложен, не е от полза.

# 559
Не знам какво си е правила на лицето Стоянка Мутафова и дали си е правила изобщо, но Цеци Красимирова е изключително красива на живо. Може би е прекалено красива за тази тема. Мисля, че по принцип жените трудно я преглъщат.
Но как да кажа на черното бяло?

# 560
Приличат на героини от "Разкази от крипата".

# 561
  • Sofia
Кюрпанов и Дейвид Ганди са ми любимци.

Цеци беше красива, сега след всички интервенции... жалко.

# 562
Цеци Красимирова на живо не съм я виждала, много я харесвах преди, а сега понякога да, понякога не, но това впечатление е само от снимки. Иначе татуировките и отиват.

# 563
  • София
Красив е Кюрпанов, но само толкова. Не ме грабва, не ми е секси, не ми е нищо. Та ви го преотстъпвам. Ще се насоча към аква-маква пещерняка.

# 564
  • София
Красив е Кюрпанов, но само толкова. Не ме грабва, не ми е секси, не ми е нищо. Та ви го преотстъпвам. Ще се насоча към аква-маква пещерняка.

На мен ми е само симпатичен.
Имаше един друг българин модел,в тази тема го видях за първи път,доста известен в Юатите,но не и тук. Но не мога да се сетя името му. Той ми хареса много повече от Кюрпанов.

# 565
Кюрпанов е с толкова правилни черти, че чак ми е безличен.
Просто не мога да му запомня физиономията. На мен ми липсва чар при него Rolling Eyes

# 566
Перфектен е Кюрпанов...ако под липса на чар разбирате липса на маймуно-мъжкарско излъчване, типично за нашите ширини, да съгласна съм Joy

# 567
  • София
Миии, не. Ама то вкус, куче, подопашно пространство, сещаш се.

# 568
Даже не мога да повярвам че е българин Кюрпанов. Като световен модел ми е.

# 569
  • София
А той моделства само, така ли? Да се пообразовам.

Общи условия

Активация на акаунт