Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София, България
Минахме третата фетална. Simple Smile всичко е наред, има си всякакви кръвоносни съдове, всякакви клапи и прочие и огрооомни бузи! За съжаление ръката му беше постоянно пред лицето, но успя да направи две-три снимки отстрани Simple Smile

Много съм доволна от д-р Атанасова от Марковс Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:43 от Purple_Peanut

# 286
Честито  Purple_Peanut Hug.
И на моята последна ФМ, ръката му напрекъснато беше пред лицето и едвам направихме снимка Grinning

Днес за втори път бях на тонове и всичко е наред с бебето Blue Heart, само моят пулс въпреки хапчетата си остава ускорен. Заради този проблем и кръвното, нещата май клонят към секцио. Пращат ме и на офталмолог.

# 287
Честито  Purple_Peanut Hug.
И на моята последна ФМ, ръката му напрекъснато беше пред лицето и едвам направихме снимка Grinning

Днес за втори път бях на тонове и всичко е наред с бебето Blue Heart, само моят пулс въпреки хапчетата си остава ускорен. Заради този проблем и кръвното, нещата май клонят към секцио. Пращат ме и на офталмолог.
Какви хапчета пиеш за кръвното и пулса? Аз съм на Допегид и постоянно ми менят дозата. (кръвното ми варира от 130 до 150)За пулса не искат да ми изпишат нищо(понякога стига до 120-130). Преди да забременея бях с високо кръвно, но лекарствата ми от тогава са абсолютно несъвместими с бременност, иначе с тях си бях ок(до 130 на 80 макс ).

# 288
.:Macinka:. за пулса преди да забременея взимах конкорд, като забременях ми го спряха до към трети месец и след това ми изписаха атенолол. Това са все бета блокери и кардиолог трябва да си каже мнението за тях. За кръвното не са ми изписали хапчета, а само го следят, защото или ми е много ниско или с огромни разлики. Примерно 145/60 и по тази причина не ми изписват хапчета за кръвно. Преди да забременя винаги ми е било много ниско кръвното.

# 289
  • София
Purple_Peanut, много сладурско бебе! На кого прилича?

# 290
  • София, България
Благодаря ти. Ами на никой все още Joy ще си прилича на себе си Stuck Out Tongue Winking Eye
Така след прегледа, вече като е оформено човече нямам търпение да си го видим наживо Simple Smile

# 291
  • София
Melodiq, може ли линк към пелените? Не ги намирам на сайта на ruen.bg
П.С.: намерих ги Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 23:52 от AllegraA

# 292
  • София
Момичета, как мина при вас Св. Валентин? Отпразнувахте ли?
ММ, за жалост, е на 1800 км, така че, само се поздравихме...

# 293
  • София
Ние не чакаме този ден да показваме любов, нежност и привързаност Simple Smile Heart Ден като всички останали е за нас. 

# 294
Ето нещо, което ми попадна вчера, по повод празника Grinning

# 295
Милия беше купил някакво хубаво вино и аз да не го обидя си сипах малко, 30 мин по-късно ходи да ми купува талцид, че звучах като Пришълецът Grinning Голяма романтика...

# 296
  • София, България
Ние не сме празнували Simple Smile Напоследък си празнуваме годишнината от сгаджосването, сега ще празнуваме от сватбата. Blush

# 297
  • Sofia
Ние ако празнуваме е Трифон Зарезан. Но не бяхме заедно. Аз случайно видях едно малко магнитче: " Пази жена си, следващата може да е по-лоша" Wink

# 298
Момичета, дайте ми съвет за справяне с високото кръвно . Като мина на преглед, доки все казва да махна солта, но то не мога изобщо безсолно да готвя, особено като е за повече души. Сега ми се вие нещо свят, мерих си го- 140/100, което за мен е доста. Знам трикове за вдигане, но не и за сваляне. Вие знаете ли някоя хитринка? Аз се сещам за канела, ама в какво да я сложа?

# 299
  • София, България
Не искам да те плаша, но 140/100 си е притеснително кръвно. Имаш ли изследван риск за прееклампсия? Мисля, че с подобно кръвно си направо за лекарства. Преди Аспирин Протект изписваха, но сега го спряха и не знам какво дават. AllegraA знам, че пие нещо за високо кръвно. Дано се включи да ти каже.
Но моят съвет е да се обадиш своевременно на лекарят ти.

Общи условия

Активация на акаунт