Човек за секс повече от 10 години

• 13 191
  • 156
  •   1
Отговори
# 120
Най-добре е да спре човек, когато не може да каже нещо смислено...
Човек не може да уважава всеки един мироглед. То и серийните убийци сигурно имат някакъв.

# 121
  • София
Най-добре е да спре човек, когато не може да каже нещо смислено...
Човек не може да уважава всеки един мироглед. То и серийните убийци сигурно имат някакъв.

Права си, ама не спираш......
"Всеки един мироглед" е различно от "други мирогледи".
И да уважаваш, не означава да одобряваш.

Пак стигна до пикаенето по улиците.........а, там съм пас.

# 122
Ами ОК, ти имаш един набор от "други мирогледи", които уважаваш, без да одобряваш, но той не е универсален, приеми го. Нали щеше да спираш?

# 123
  • Street of Dreams
Повечето тук си имаме доста добри морални ценности. Но не виждам никаква причина да се правим на по-католици от папата - направо е смешно за зрели жени с опит в живота - свой или чужд. Мога да разбера много гледни точки - без да ги споделям. Не се чувствам неморална от това, че ги разбирам и не ми пука дали някой ще ме обвини, че ги подкрепям, че и спекулации за личния ми живот. И всичко това само защото не ги порицавам и обиждам, защото не лая срещу тях - какво ще постигна? Ще променя света? Ще покажа колко съм морална? Grinning Предпочитам да изслушам и да науча нещо за живота - иначе си заравям главата и отричам реалния живот. Факт е, че тези неща се случват по милион причини и определено не от днес. Има и други начини човек да изкаже мнение. Плюс това, едно семейство трябва да лежи на по-стабилна основа от секса.

# 124
Плюс това, едно семейство трябва да лежи на по-стабилна основа от секса.
Т. е., ако е "просто секс", няма проблем, така ли да го разбирам?

# 125
Плюс това, едно семейство трябва да лежи на по-стабилна основа от секса.
Т. е., ако е "просто секс", няма проблем, така ли да го разбирам?
Това ми звучи като заяждане. Съфорумката си каза много ясно всичко. Изневярата не е от вчера, факт е, че много семейства си живеят добре и в разбирателство дори и след като едния е изневерил, веднъж или много пъти.

# 126
Изневярата не е от вчера, факт е, че много семейства си живеят добре и в разбирателство дори и след като едния е изневерил, веднъж или много пъти.
Чак пък много...и чак пък в разбирателство....
Но разбирам мотива ти да защитаваш подобен модел.

# 127
Изневярата не е от вчера, факт е, че много семейства си живеят добре и в разбирателство дори и след като едния е изневерил, веднъж или много пъти.
Чак пък много...и чак пък в разбирателство....
Но разбирам мотива ти да защитаваш подобен модел.
Не защитавам никого, но виждам, че изневерите не са бели лястовички, случват се всеки ден и само който си е заровил главата в пясъка не ги вижда. Никой не е застрахован от изневяра и никой не може да твърди, че точно на него не може да му се случи да му изневерят.

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 14:28 от Manekena

# 128
Манекен, може би всеки с малко мозък в главата си, може да отговаря за поведението си.
Не чета темата редовно, може да съм пропуснала твърдението на Сапфира, че на нея няма да й се случи, но ми се струва, че твоят отговор е в ответ на твоя мисъл, не на нейно писание.
Аз лично лековато поведение не мга да уважавам, не ми пречи, понякога ме разсмива дори, понякога ме натъжава, заради твърде многото простотия, която струи от това поведение, но като прочета, че хра като мен са си заровили главата в пясъка и ми става още по-смешно. Много хора, драги ми читатели, акат и пишкат по улиците, по градинките и по входовете, но това далеч не  причина и други да вдигат крак да припикават и осират пейзажа, за да са хай, по стандартите на ония...

# 129
Край мен почти всички изневери се увенчаха с развод. 2-3 се запазиха само. Ама може и да има разцъфнали след това семейства, знам ли.

# 130
При мен е за първи път изневярата, затова не мога да го приема. Когато се е "появявал" в живота ми, не съм била обвързана. На него явно не му пречи дали има или няма някой до него. Ако го прави с мен, вероятно го е правил и с други. Не съм тръгнала да го следя. Кой знае какво казва на тази до него и какви са им точно отношенията.

# 131
  • Street of Dreams
Каквито и да са им отношенията, тя е неговият избор.

# 132
Какво ли толкова му харесвам аз, не за първи път се питам - държание, отношение, които са престорени, пълни лъжи...
Мда, за толкова време никога не съм била аз

# 133
  • Street of Dreams
Какво ли толкова му харесвам аз, не за първи път се питам - държание, отношение, които са престорени, пълни лъжи...
Мда, за толкова време никога не съм била аз

В първия си пост точно това ти казах да си отговориш. Според мен просто е емоционално недостъпен. Една връзка би била пагубна.

# 134
Просто навик.

Общи условия

Активация на акаунт