Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 876
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 460
Не е хубаво,  като изчезнеш, Куркума. Ама пък е много хубаво,  като се появиш пак.

# 2 461
Засега замразяваме проекта дзвер.

Родителски и аз като Белинда искам поименно, не искам да слушам половината спят, другата половина говорят, искам да знам моето от кои е. Преди бяха така, никой не се е сърдил, не е имало драми, кратко, стегнато, цитират се проблемни, хвалят се изявени деца, това е, ние си ги знаем, за никого не са тайна нито едните, нито другите. Сега нова мода- който иска остава след родителската да говори с конкретния учител....е аз дали знам, че имаме проблем? Отделно се оформят едни хубави опашки.....абсурд да остана да питам нещо. Похвалвам платформата школо, много бързо нанасят оценки, много ми харесва.

Белинда, гледа ли Францията най- накрая?

# 2 462
Честита да е Джуджанкината щерка!Здрава и късметлийка да е!

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 10:54 от Ренко

# 2 463
  • Germany
Честита да е щерка ти, Джуджанка! Здрава, щастлива и късметлийка!
Родителските срещи тук са общи и имена не се съобщават. Ако някой иска да чуе нещо конкретно за своето дете си прави индивидуална среща с учителя/учителите. На мен този вариант ми се струва по адекватен.
Днес ще е последен ден слънце и предпоследен преди ваканцията. Чудя се дали да не измия прозорците, ама като знам какви ще станата след дъждовете другата седмица, май ще пропусна...
Хубав ден на всички!

# 2 464
  • София
Довечера, Райче. Най-накрая Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 465
  • София
Джуджи жива и здрава да е щерката ти сладка!

И при нас класната така,някои деца .Казвам кажете кои,е не можело там заради регламента,дрън дрън
И в системата за градините само инициали.Смях.

# 2 466
Добро утро,

Джуджанка, честита да ти е рожденичката! Здрава, щастлива и с много късмет!

Куркума, наистина е много хубаво като си тук 🤗

Алечка, стискам палци да се размине интервенцията!

Аз съм днес на обучение и после на френски, та няма да виждам офисни физиономии.
Сънувах, че шофирам и за първи път имам желание да го правя наистина. Нямам търпение да дойде колата Simple Smile

Да похваля един шоколад на Нестле: Atelier - раз-ко-шен е (с ядки и сушени плодове).

# 2 467
  • някъде ... тук ...
Джуджи, бързо лети времето, да Simple Smile
Здрава и щастлива да е рожденичката! И да постига мечтите си!

И при нас на РС - някои така, други - така. После, като свърши дадения учител, казва "Да излязат родителите на тоз, тоз и тоз и се почва - поединично, а може и групово, ако белята е обща.
На големия отдавна не съм ходила. Неговите са 2 пъти годишно, в последния ден преди коледната и априлската ваканция. Звъним на класната, когато решим, а и тя звъни, ако има нужда да се оплаче нещо.

Последните дни само ви попрочитах, че много работа излезе, повече канцеларска.
Кое запомня, кое - забравя.
Извинете, ако съм пропуснала нечий празник или рожденик. Поздравени да сте!

# 2 468
  • На брега на реката
Ам'че, пишете ги четливо тез кафета /като Белинда/, инак изпадам в куринарен шок. Joy

Свет също ми се губи.Thinking

# 2 469
Любимите ни шоколади в момента са ей тия, направо се пристрастихме
https://www.google.com/search?q=%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D … =1432&bih=729
Белият, с коричките, с бадемите, натуралния....и всичките май.

Джуджанка, да ти е жива и здрава рожденичката, слънчева като днешния ден!

# 2 470
  • Пазете Гор
Ам'че, пишете ги четливо тез кафета /като Белинда/, инак изпадам в куринарен шок. Joy

Това ще да е кофти шок.

# 2 471
  • София
Буболина днес е във вихъра си, както с четенето, така и с писането Joy

Честита рожденичка, Джуджанка! Да е здрава и леко да кара пубертета! Flowers Tulip

# 2 472
  • София
Джуджанка, честита да е щерка ти! Много щастлива и здрава!
Хър, вчера като четох за градинката на баба ти, все едно за моята баба пишеш. Имахме къща с двор, но за съжаление всичко разрушиха, за да построят 16 етажен блок!
Куркума, добре завърнал се, имаш писателски талант, винаги е приятно да те чете човек!
На Горката Франция и аз искам!

# 2 473
  • дядовата ръкавичка
Честито да е порасналото момиче на Джуджанка! Здрава и щастлива!

Не знам защо си въобразявах, че с изкласяването на децата, грижите и тревогите покрай тях намаляват.... Като бяха малки, сякаш ми беше в пъти по-лесно.

Куркума, не е честно този талант да остане скрит в един форум. Обожавам да те чета.

Не влагам чувства аз в работата, нервите и емоциите ми са в съвсем друга посока.

# 2 474
  • София
Хората са казали малки деца малки ядове,големи деца големи ядове.

Общи условия

Активация на акаунт