Лидл 124 - Февруари

• 165 271
  • 2 043
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, някой има ли мнение за умния кантар дали тегли вярно
имам го от предишни години, доволна съм , мери вярно, но отдавна не ползвам умните му функции Simple Smile))), само като обикновен кантар

# 61
Аз редовно го минавам през чопъра, да не се усмърдя. Става чудесен на малки парченца.

Благодаря....смачках го...и после го минах през чопъра...може би сбърках...но то свърши вече...

# 62

Здравейте, някой има ли мнение за умния кантар дали тегли вярно
[/quote]имам го от предишни години, доволна съм , мери вярно, но отдавна не ползвам умните му функции Simple Smile))), само като обикновен кантар
[/quote]

Много благодаря за отговора значи още в понеделник ще отида да си го взема Simple Smile

# 63
След малко ще дегустирам...😊
Остана и за супичка...от зайо

# 64
  • Варна
Май за сефте вземаме замразени пици от Лидл, ама взеха, че ни харесаха.
Хайде, наздраве за Трифон Зарезан!
Heart Eyes

# 65
Наздраве !!
Хареса ми зайчето по рецептата..даже много. 😊

# 66
Огромни благодарности на denyil за инхалатора.
Ейй браво)) Тъкмо сядам да пиша, че сега си идвам и минах през Лидъл Борово.
Върнах ботите без проблем и ми върнаха паричките Минах да видя нещо за събота-неделя да взема вече богата (още заплата няма) Видях 2 инхалатора неразпечатени на 80 лв бяха. Дори ги замаскирах с ароматизаторите до тях, за да се не свършат. Нямаше да взема , щото ..нямах толкова пари и не знааех дали не са взели, ама ...да има за утре , ако е нещо спешно... но хубаво е , че има отзивчиви хора и вече е наред всичко)) Някой , ако още търси да знае , че има 2 инхалатора там.
Взех разни работи за хапване , нищо интересно. Но..видях някаква лупа (аз вече не виждам дребните надписи на някои неща) намалена (имаше 2 броя) с някакви диоди -светеща и в кутийка от 19 лв на 13 лв някъде излезе и я взех,остана още 1 , някой питаше ама дали за такава ...
Имаше много лампи и се обърках, на мен ми трябва за четене , като нощна. Гледах и не разбрах какво да взема, та сложих още малко продукти и сега пак ще съм на тъмно. Някакви за бюро имаше , но прочетох, че развалят очите ако се насочи към лицето или не разбрах точно, иначе ми хареса. Имаше и такива дето коментирахте бели и май с докосване светва (не го разбирам, не съм имала такава), ама дали може да се чете на нея или е много слаба.... Много неща имаше и бебешки работи , някой пита тук, но не ги разгледах.
Взех бутер баничките на Алфредо , много ги харесваме за закуска.
Замразен грах и зелен фасул (ще готвя това другата седмица) Кайма взех, видях и готварската сметана дето я търсите. Някакви картофени топчета забравих им името от френската седмица, гледам взимаха хората и с кюфтенца да направя за събота и неделя и някакъв боб уж на промоция печен в доматен сос, то...за малко да излезна на минус на касата.

# 67
Хора...много вкусен стана заека. Втори път си сипвам Flushed
Месото се отделило от кокала..мозък. ...и с това сосче...майко мила...
Ей го...докато не съм го изяла...

Да е жива и здрава дамата, която сподели рецептата. 😊

# 68
  • Mostly in my mind
Сейвнах си и аз рецептата. Звучи вкусно наистина. Тета, ти ли реши да сложиш картофи? Май нямаше по рецепта. С животинска сметана от 30% на Лидл ли я направи? Blush

# 69
  • Бургас
Аз я пробвах един път рецептата, обаче и чесънът беше доста серт и лимонът много кисел и не ми се услади хич... Да взема да ѝ дам втори шанс на рецептата ли Simple Smile

# 70
Един компир е това. Чаак накрая го сложих...заради детето. То иначе няма място за повече в гювеча.
Утре картоф.салата отделно ще направя...за гарнитура на ММ.
На мен гарнитура не ме трябва...аз ще изгреба сосчето с голямата лъжица...

Половин лимон сложих...че и по-малко да не беше. Чесънецът ми е таман...

# 71
  • Sofia
... и лимонът много кисел и не ми се услади хич... Да взема да ѝ дам втори шанс на рецептата ли Simple Smile
Дай шанс, особенно ако ползваш консервиран лимон, който силно препоръчвам. Страшна подправка, много любима у нас! Simple Smile

# 72
  • Бургас
Обикновен лимон ползвам обикновено, Консервиран - имаш предвид онези сокчета в бутилка ли? Че хич не ги обичам и не съм взимала от години...

# 73
Ммм това заешко изглежда супер. Тета поздравления!
Ще взема да се пробвам и аз значи на следващото пускане.

# 74
  • Sofia
Обикновен лимон ползвам обикновено, Консервиран - имаш предвид онези сокчета в бутилка ли? Че хич не ги обичам и не съм взимала от години...
Тц.
Скрит текст:
Нарязваш лимони, посоляваш, намачкваш леко и затваряш в буркан. Раздрусваш добре. Забравяш го за около 2 седмици на студено и тъмно и после ползваш по малко (силен вкус е) в ястие, като подправка.

Общи условия

Активация на акаунт