Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 215
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 210
  • София
Коя е горната?

Ех, Пепа ако беше си сложила едно палто, много щях да сш изкефя на аутфита. Оак не бих си взела точно такива обувки, но цялостният вайб щеше да ми допада. Жалко, че е решила да комбинира кожен панталон и велурена обувка с това гадно яке.

# 3 211
Вижда се, че рекламира тези чанти, поне от фирмата не й ли дадоха съвети как да се облече??

# 3 212
Ели е това с червената блуза.
На мен ми харесва, не смятам, че е прекалено отворено деколтето, на снимката така се е получило, в следващите кадри е по-загърната.

# 3 213
  • София
Не ме учудва, тя обича да носи деколтета и да показва. И аз не знам какво точно показва, ама такъв й е стилът. Е, тук изглежда по- надарена, де. Затова не я познах : )
За мен нямаше да е проблем, ако имаше широк ханш. Женствено е. Но тя има просто бричове, а те са си дефект, не предимство.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 22:34 от The Catcher in the Rye

# 3 214
Нищо “сладко” не видях в реакцията на Майкъл по повод чиниите. Все така незаинтересУван, студен и апатичен ми изглежда на мен. Характер, може би...

# 3 215
Аз го намирам за приемливо точно, защото няма какво да показва 😀
Ако беше с по-надарен бюст, вече би стояло пошло.

# 3 216
  • София
Нищо “сладко” не видях в реакцията на Майкъл по повод чиниите. Все така незаинтересУван, студен и апатичен ми изглежда на мен. Характер, може би...

На мен ми прилича на нормален мъж с позитивите и недостатъците си. На мястото на Ели ного бих се радвала, че на бг-мамите не им харесва Wink
Не съм виждала мъж да припада по чинии все пак.

Тоалетът също ми се струва нормален. Ели е излязла с гаджето си, а не на бизнес среща, та да си крие диколтето. Човек ще рече, като чете тука, че по улиците на София само супер стилни мадами с идеални пропорции се разхождат.

# 3 217
Тоалетът с червената блуза ми се вижда ок. Не ми харесва колко е разгърдена, някак ми стои евтино. Сега, ако нямаш нищо - хубаво, ама тия напращели гърди - не. Все едно гледам Памела Андерсън в Спасители на плажа. Панталончето - става, бих го носила. Комбинацията е приятна за окото, просто тая блуза да я беше поне изгладила...

# 3 218
Ама той по нищо не “припада”. Винаги един такъв сериозен, студен..
Чиниите не го впечатляват. Ходенето по магазини му е досадно, вечно е сериозен, а ако се усмихне е едно такова изкуствено, с онази “кривата” усмивка, тип “мистър Изкусител”.🤪
Знам, че повечето мъже не изгарят от желание да обикалят МолЯ и не припадат при вида на нови чинии, но ми е странен. Тя беше толкова развълнувана, като малко дете. Ако не на чиниите, можеше да се зарадва на нея... знам ли...
За това написах, че може би е до характер, темперамент.

# 3 219
  • София
Аз не нося много дълбоки деколтета като цяло, но определено повече би ми допаднала жена с хубави и съразмерни гърди да покаже нещичко, отколкото някое плоско с подплънки. Да, и подплънки не възприемам. Още повече такива като тези, които ти вдигат 2 номера отгоре. Уондър мондър ли е, не знам, ама си личи, че е изкуствено "напомпана"

# 3 220
Работеше си човекът и личеше си, че е зает. Плюс това, че и тя говори на български и току му пусне по едно изречение, за да го включи. Те са си друг темперамент скандинавците доста по-обрани, не мисля, че има под вола теле там. Обича я много, чета му го в погледа, много нежно я гледа според мен, не е нужно да се лендзи до ушите. Все пак има и камера намесена много хора се притесняват, аз също съм темеруд, ако някой ме снима.

# 3 221
  • София
До темперамент е всичко. Моят мъж е още по-голям темерут от Майкъл на първо четене, а и винаги изглежда сърдит заради схлупените вежди Smile, а в същото време е супер душичка и си показва любовта по свой си начин. Просто хората сме различни и не всеки изразява емоциите си по общоприетия начин. Отстрани изглежда странно в двойката единият да е суперемоционален, а другият тотален пън, но комбинацията така хубаво балансира, че се получават невероятно хармонични отношения.

# 3 222
Eх..вашите мъже пък припадат от радост ,като видят нови  чинии. Аз с каквото и да се фръцкам през мъжа си,винаги казва:Ти винаги си хубава ,но най те харесвам без нищо .😄

# 3 223
На моя мъж ако тръгна му обяснявам за чинии, директно би ми казал да не го занимавам с глупости 😂

# 3 224
Аз даже бих се притеснила, ако му бяха харесали чиниите и им се радва

Общи условия

Активация на акаунт