Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 966
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 735
Лелеее сега се разрових, пълен ужас! Как се допускат такива "хора"??? Лошото е, че има родители, които не упражняват контрол върху това, което гледат децата им, а и не винаги може да са нон-стоп върху тях, защото в училище няма как да ги контролираме.
Надявам се да съм я научила на контрол и някаква хигиена относно интернет.

# 3 736
Писах на Слави с молба да направи видео предупреждение за това чудо.

# 3 737
Момо всъщност е супер стара информация и явно сега пак е популярна. Това кукла израбптена за изложба в галерия в Япония. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Momo_Challenge
Общо взето тъпотия. Сега повече се драматизира както и с оная измислица син кит. Цялата драма тръгна от фейк сайт публикуван в една от майченските групи вчера...

# 3 738
Тоя Момо е много страшен.
Има и един Бенди, пълна отврат. И Зомбитата от Plants vs Zombies,
малки деца ги гледат, а са толкова страшни.

# 3 739
https://youtu.be/9kQsq6oacwA Закари е направил доста добро видео за тоя Момо

# 3 740
Не знам ефектът от такова предопредително видео. Дали пък няма да е точно обратен на исканото, така ще им насочи вниманието, ще почнат да го гледат първо от любопитство, а често децата гледат групово такъв тип видеа. Като цяло тези неща с опасните и извратени видеа ще се увеличат, неизбежно. Моята сега е на 2 и вече си има любими детски от тубата, бях против да гледа, но няма как изобщо. А за нататък пък нз какво ме чака, направо ми е мъка отсега.

# 3 741
Ами то е ясно, че ще погледнат , но поне да знаят да не се връзват. Че реално няма как да им навреди, ако не спазват това, което им нареди.
Според мен точно гласността на Син кит спря интереса към него.

# 3 742
Минавам да ви оставя тази компилация на Мис Тигрова, обогатена с коментари на Господарите:
https://www.facebook.com/gospodari/videos/556197851532326/

Мно'о свежо!
Не прочетох мненията ви за участието й при Карбовски, може и да съм пропуснала обаче?

# 3 743
Освен за Тасос май нямаше друг бисери.

# 3 744
Попадна ми някакво старо видео на Мара Лондонската :

В него си купува уж фотьойл за 1300 паунда и после казва как, ако не ѝ влезел през входната врата, щяла да го върне.

Някой виждал ли е този фотьойл във видеата ѝ? Предполагам, че не, ама да си питам Grinning

# 3 745
Освен за Тасос май нямаше друг бисери.

Че тя самата е един ходещ бисер!
На 33 била, леле-мале, аз си мислех, че е някое заблудено девойче, което тъкмо е завършило.
Но се изненадах, че може да изкара няколко изречения с нормална интонация! Все не спирам да се надявам, че цялото поведение е поза. Има проблясъци, има изненадващи изрази, хмммм.

Блогът й, охо:
https://myplanet.wordpress.com/author/tigrova/page/1/

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 11:48 от bambinnah

# 3 746
Попадна ми някакво старо видео на Мара Лондонската :

В него си купува уж фотьойл за 1300 паунда и после казва как, ако не ѝ влезел през входната врата, щяла да го върне.

Някой виждал ли е този фотьойл във видеата ѝ? Предполагам, че не, ама да си питам Grinning

Олеле, ама тя и майка й е някакъв луд фен на скъпите марки.

# 3 747
На мин ми и сладка Мария.

# 3 748
  • Някъде там
Момо може ли да се докладва?
Къде са родителите на децата които гледат такива ужаси?
Не бих позволила а и не бих оставила детето да го влече гледането на такива неща...
Деца са,всичко могат да решат да гледат и пробват,тях ги разбирам и оправдавам,но родителите им не.
За Пепе и децата и както и за останалите влогърки които показват деца исках да кажа, моето мнение е че децата няма да имат проблем с това, че са показвани като малки.
Няма да го имат защото те са свикнали,бебенцата и децата се учат чрез повтаряне и показване.София е свикнала майка и постоянно да я снима,това за нея става начин на живот.Навиците придобити като деца трудно се изкореняват като възрастни.
Мисля че 90% от влогърските деца ще последват примера на майките си и с кеф ще продължат да се снимат,защото са придобили навика като са били още съвсем мънички,когато най-лесно се свиква.

# 3 749
Има много време докато децта пораснат , оз не бих страдала от това , че майка ми ми е снимала като малка. Тя и Пепе може да спре с видеата , тъпо е да се снимат децата , ако са болни или не се чувстват добре. Малко се прекалява с хейта по нея, децата и си изглеждат щастиливи и доволни. Тъпо и беше видеото , явно не беше премислиля добре нещата , но чак толкова да се изсмукват коментари от пръстите няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт