Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 360
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 2 895
Тая ВалериЕ как рови храната с пръсти...може ли такова нещо, малките деца гледам има тенденция да  се хранят с прибори. И какво ме интересува какви козметики си е помъкнала??? Отишла на такава страхотна дестинация снима си дрехите и мазилата.
С гаджето й са една стока.

# 2 896
Погребение? Доста крийпи...
Аз съм попадала на клипове със снимки от Викторианската епоха. Явно е било "модерно" да снимаш покойните си близки, като живи..
Но това да правиш от смъртта на бебето или детето си пари ми е извратено.ю

# 2 897
Гледах Айде БГ, много ме радват
Още не съм стигнала до Валери, после ще я гледам, ако имам време..... Да се посмея малко

# 2 898
И на мен ми харесва видеото на Айде бг, добър намек за кликбайт заглавията.

# 2 899
Погребение? Доста крийпи...
Аз съм попадала на клипове със снимки от Викторианската епоха. Явно е било "модерно" да снимаш покойните си близки, като живи..
Но това да правиш от смъртта на бебето или детето си пари ми е извратено.ю

Това е защото по онова време фотографията е била лукс и обикновен човек я се снима няколко пъти през живота си, я не. Затова и често родителите на починали дечица са искали такава фотография, за да запомнят детето си, което вероятно преди това никога не е било снимано. Същото и с възрастни починали. Изключително зловещо, но за семейно ползване.

Ама да правиш видео на мъртвороденото си и да го изтипосаш монетизирано с тубата, това е връх на меркантилността.

# 2 900
На мен не ми харесват много дрешките от Кауфланд, е, има си изключения, но като цяло не са еластични и удобни тези на кунибу. Иначе харесвам лидълските и ейчемските.
Ужасена съм от този клип с бебенцето. Трябвало е да махнат клипа от ютуб. Това не е нормално.
https://www.viewsofia.com/article/43735/more/%23PredizvikahSe:-A … ilipzdravei-#more - Семейство Пепон

# 2 901
Е нали беше "Край?" Ама Попова качила клип , че си взели зайче

# 2 902
Преди Пепето да роди, много харесвах името Сиена. Откакто Антоанета взе да ме дразни, не мога да се сетя за това хубаво име, без веднага да ми изникне в ума ухилената и физиономия. Язък.

# 2 903
На мен пък Сиена ми звучи като хиена и не ми харесва. Smile

# 2 904
Ти пък! За какво са й на нея? Нали поръчва готово Wink
Бебешките дрехи рекламират, хубави ми изглеждат иначе.

Хубави са, ние си купихме чувалче за спане, невероятна мекота! Жалко, че мен няма кой да ме спонсорира 😂, рекламирам без пари сега 😂

# 2 905
Изгледах клипа на Попова със заека, страшно се ядосвам. Тая клетка въобще не е за заек, това животно иска много пространство, по-скоро заградена част от стаята, или цяла стая, в която да обикаля и изследва, но не и тия четири решетки. Заекът пие неимоверно много вода, повече от куче и това шише с биберон и неподходящо. Много от зайците в зоомагазините са с болести, генетични проблеми или порастват прекалено много и вече не са сладки. Нямате идея колко хора съм разубедила от идеята да си вземат заек за домашен любимец. Очаквам в някакъв момент хайванчето да изчезне мистериозно.

# 2 906
Е сега и Попова ще се включи да се обяснява.

# 2 907
Ох, избягвам да коментирам външния вид на хората, физически данни имам предвид, обаче тази мазна усмивчица на Пепе ме влудява. Също мразя и хората, които приемат да рекламират всякакви боклуци за пари. Разбира се, всички рекламират, ама някакъв подбор трябва да има, а не всичко наред - бири, Кауфланд, тоалетна хартия, Мак, Доместос..

# 2 908
Защо не й напишеш долу в коментарите? Очевидно тя не знае как се гледа зайче и може само да му навреди. Ако не успяват да полагат добри грижи за него по-добре да го дарят. Стана ми много тъжно за животното, дано се поучи след коментарите.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 21:37 от Dress as Princess

# 2 909
На мен пък Сиена ми звучи като хиена и не ми харесва. Smile

Винаги се сещам за града и веднага след това за цвета "сиена печена", което е много красиво кафяво. Чудя се на Пепа откъде ѝ е дошло на ум?

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 22:31 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт