Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 261
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 120
Аз имам 3 тениски, камъните им паднаха, щампата която беше залепена се лющи, нося ги вкъщи.

# 3 121
Breedlove - интересен факт - преди повече от 3 години имах канал за около 4-5 месеца с около 2500 абоната в края на съществуването му .
Махнах всичко , когато забременях - не желаех да се разкривам пред непознати хора и случайно или не в този период получих паник атаки и тревожност.

Тук коментирам , защото съм била от тяхната страна и не разбирам какво се вживяват за едните пари от видеа и реклами.

Когато говоря на познат за личния си живот е различно , когато говоря на много непознати, не ги сравнявай.

# 3 122
Аааа, не е като на Галя. И моята е с куче, ама е по-яка.
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1DQ2ysQyWBuNjy0Fpq6yssXXaH/Hip-hop … 0x640q70.jpg_.web
Аутфит за 8 март съм си я взела 😂😂😂

# 3 123
Познайте кой видях в салона за маникюр - ПЕПE. Отново беше с бебето ииииии любимите дънки 😁 как не и писна на тая жена от тях бее лелел 😁🙄 само искам да ви кажа какво разбрах от кухнята.... за нито една услуга не си заплащат. Всичко им е без пари 😳

# 3 124
Кога ги пере тия дънки?
Познайте кой видях в салона за маникюр - ПЕПE. Отново беше с бебето ииииии любимите дънки 😁 как не и писна на тая жена от тях бее лелел 😁🙄 само искам да ви кажа какво разбрах от кухнята.... за нито една услуга не си заплащат. Всичко им е без пари 😳
Това е по-яко отколко да си намериш мъж с пари!

# 3 125
Очаквано, тя непрекъснато им прави реклама, пардон, партньор им е.😂 Не искам да обърквам термините.

# 3 126
Не се учудвам,че не плащат.Ивана,специално отнесе много критики за олющен лак,и която в ен брой видеа споменава,че се лакира сама,препоръчва марки лакове,изведнъж тръгва активно на маникюр в този салон.Същото важи за Валери и Пепе,като втората не помня да е споменавала,че даже по някакъв начин поддържа ноктите си.

# 3 127
  • Русе
Знаете ли , аз като им гледам маникюрите Полина и Ивана , Валерие също имаха сторита в инстаграм от там, ами нищо кой знае какво, нито декорация , нито камъчета, предпомагам,че изборът им е ограничен. Аз се справям по-същия начин и сама вкъщи, да не е гел лак , но ми издържа 7 дни, което за мен си е напълно достатъчно, лично аз не мога да се трая с един цвят/маникюр 2-3 седмици.

# 3 128
Е не всички харесват декорации, камъчета и рисунки.
Аз също предпочитам изчистения маникюр, но е факт, че един домашен такъв не е дълготраен като гел лака в салона.

# 3 129
Аз ходя там само,защото моята маникюристка работи там и съм си много доволна. Аз предпочитам семплото и не си правя декорации.
В салона най-често Полина Засичам.
И наистина чакат момче. Мъжът ѝ се похвалил в салона онзи ден😁

# 3 130
Аз ходя там от години. Могат всичко да направят, но да, не всички си падат по декорации и камъчета. Аз си правя съвсем изчистен маникюр с гел лак. Обикновенният лак ми държи 2-3 дни макс и затова предпочитам гел.

# 3 131
Ако гел лака издържа наистина 4 седмици както се похвали Ивана.Евала!Нямам против салона,ако работят качествено.В градът,в който съм временно ,самозвани маникюристки правят и издържа 1-2 седмици,само една до сега го направи както трябва и издържа повече,а ноктите са ми здрави и нечупливи.

# 3 132
  • София
4 седмици - отврат!
Много мразя израстнал гел. Много ми е грозно. 2 седмици се ядва някак, но 4 - твърдо не!

# 3 133
Coco са много добри. Аз ходя там от както отвориха. Но не се учудвам, че не си плащат влогърите. Това сега спонсорство или партньорство е ?  😁

# 3 134
Лака наистина издържа,но зависи на кой колко бързо му растат ноктите. Моите на 3 седмици са много израснали и няма шанс да ги оставя така. Работят само с хубави лакове,които не са чак толкова зле за ноктите ти. Преди години в един салон ми прецакаха ноктите, и от тогава съм много наплашена. Може да е една идея по-скъпо,но поне си заслужава. И отношението към клиента им е много на ниво. Винаги те питат какво желаеш за пиене,добре ли се чувстваш.... супер са си.
Но влогарите са ги надушили и сега на последното събитие(откриването на 2рия салон) са били поканени само 2 от всичките,но както видяхте не бяха само тези 2те там,а поне 5-6 моми. Всички останали са отишли непоканени.....казваха,че са ужасно нахални и си просят безплатни процедури.

Общи условия

Активация на акаунт