Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 204
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 240
  • Русе
Гледам последното видео на expatbgmum - ,, нямам подход към майчинството , единствено се надявам да оцелея ,, xaxaxa  прекрасна е!

# 3 241
Не знам дали е гледана и обсъждана, но  такъв инфантилизъм и фалш са ми в повече.
Оказа се, че познавам хора, които  познават лично въпросната персона. Позитивността, лъхаща от видеата  е бая пресилена в действителност. Но пък, е умело маскирана с високи дози артистизъм. Браво.

Тая жена е много нервна, избухлива и лицемерна.

# 3 242
  • Варна
По повод облеклата им, днес малко се потресох от това ансамбълче:

Обувките и чантата са окей, но тази блуза за мен е отврат, а в комбинация с този плътно описващ я панталон, подчертаващ широкия ѝ ханш изобщо не ми допада.

Сега всички защитници ще скочат, окей, всеки си има мнение и представа за добър тоалет, това не ми допада, не ми влизайте в обяснителен режим, плийс.
Не ми харесва!
Крещи чалгааа!
Не може да съчетаеш 100 акцентиращи елементи и да си мислиш, че изглеждаш добре.
Червено + дълбоко деколте + прозрачна материя + тотално описващ панталон + някаква верижка в пазвата мярнах.

# 3 243
Не знам дали е гледана и обсъждана, но  такъв инфантилизъм и фалш са ми в повече.
Оказа се, че познавам хора, които  познават лично въпросната персона. Позитивността, лъхаща от видеата  е бая пресилена в действителност. Но пък, е умело маскирана с високи дози артистизъм. Браво.

Тая жена е много нервна, избухлива и лицемерна.

Тя беше ходила на почивка в Турция и се беше оплакала от хотела та после имаше някаква драма. По едно време даже заплащи,че спира да снима... хич не понесе добре критики. Но пък почти всяко видео има поръчки от sheen. Явно са единствените дето плащат.

# 3 244
Мойта лИбов да не е пуснала ново видео? Чакам да видя Савата ще вземе ли книжка.
Беше направила едно видео срещу предната си АГ, в което я оплюваше. А отдолу имаше само + коментари за нея.

# 3 245
Въобще не мога да я гледам и нея и милото й, досадно ми е.
Гледам тази мама Emilee Hembrow на две деца тодлър и бебе, не съм чула да се оплаква, мие си косата редовно, не мрънка и не ходи като дрипла, но е прекалила с хиалурона.

# 3 246
Тази Мими Георгиева дори не мога да я приема на сериозно. Изглежда ми като някакво аутсайдерче, което иска да е като известните и популярни какички, но е мнооого, много далеч.
Гледам и тя се писала фешън влогър, че и бюти Joy

# 3 247
не съм чула да се оплаква, мие си косата редовно, не мрънка и не ходи като дрипла, но е прекалила с хиалурона.

Мноог ме разсмя, честно!

А тая Мими като ѝ скролнах виеата, без да гледам нито едно, ми става ясно, че е оот тия дето са все превъзбудени, а всъщност си е въздух.
А влог за бременност...айде, бактън!
Сега Ралица ще прави влог за раждането на детето ѝ

# 3 248
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Гледах новото видео на Деница Христова. Хареса ми
г-жа Рутина става все по-досадна, а от "завръщането" й са минали едва 3 видеа. Никакъв живец няма, никаква спонтанност. Как веднъж не излезе от вкъщи да покаже нещо различно. Може би защото в Стара Загора няма Старбъкс, иначе щеше да мръдне и навън малко.

# 3 249
Carolina, Ралица Генчева - Charly Wilde

# 3 250
Гледах новото видео на Деница Христова. Хареса ми
г-жа Рутина става все по-досадна, а от "завръщането" й са минали едва 3 видеа. Никакъв живец няма, никаква спонтанност. Как веднъж не излезе от вкъщи да покаже нещо различно. Може би защото в Стара Загора няма Старбъкс, иначе щеше да мръдне и навън малко.

Според мен тя винаги си е била малко мудничка Grinning

# 3 251
Стефи Становица качила ново видео. Одундила се е здраво, мислех, че е бременна, а тя просто се е окръглила около празните. Сладурана е тя, ама ми се иска да виждам вече нещо различно от нея. Все пак на 27 не е много ок да показваш инфантилни клипчета. Ясно , че аутидорията е такава, но ми се ще да видя малко израстване.

# 3 252
На Ели деколтето ми е окау, но аз по принцип харесвам как стои по- отворено деколте на жена с по- малък и компактен бюст, за разлика от същото деколте но изпълнено от чашка С, или повече. Второто ми простее и ми е вулгарно. Но всеки си има вкус. Иначе ризата, чисто като модел не е мой тип, не харесвам такива "буфан" ръкави, и червено/оранжеви тонове. Майкъл беше забавен с пълната си незаинтересованост към чиниите. Моят мъж пък по чинии не толкова, обаче по дъски за рязане, ножове, прибори, солници, стойки за бутилки, разни по- интересни плата и плочи за сервиране така се захласва, че едва го измъквам от магазина. Grinning
Пуснах и на Мона видеото с разказа й за раждането, но някак тегаво и скучно ми дойде. Това на Алекс, доста повече ми допадна. То и по различен начин е минало раждането за всяка една от тях, но все пак.

# 3 253
Много харесвам ElleOfTheMills. Не знам дали сте гледали филмите на Джон Хюз( Sixteen candles, Ferris Bueller,Ferris Bueller's Day Off, Pretty in pink, The Breakfast club, както и Сам вкъщи първите части), но видеата и имат същия "vibe".

# 3 254
Защо повечето влогъри снимат от спалнята си?
 Това е най-личното и интимно  помещение в дома.
Искат да покажат на феновете си, че ги допускат до най-личното си пространство или не са изчистили другата част на дома си?

Общи условия

Активация на акаунт