Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 125
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 345
Ще накърми. Залагам, че ще използва глагола "похапвам".

# 3 346
Междудругото не знам задавали ли сте въпроси на блогърите, нали отвреме навреме пуснат в Инстаграм, е аз съм задавала на Пепе 2 пъти един и същ въпрос София говори ли и разбира ли датски - отговор липсваше. Бях питала и Ели какво е завършила, има ли висше, пак нямаше отговор. Еми, те просто си отговарят на удобните за тях въпроси пък нека се правят, че животът им е розов и аудиторията им е много важна, а и обратната връзка да не забравя...

Тук бих искала да ги защитя. С оглед на тяхната популярност, най-вероятно получават буквално хиляди въпроси (аз съм им на една десета от последователите и като пусна опцията за питане получавам по над 100). Няма как да отговорят на всички, дори и да имат най-доброто желание. Избират си сред първите няколко и това е.

Е да де, на удобните 😉 тогава да не пускат като нямат време, иначе може да си сложи на стори как някакви й се кефят на новото видео, да слага сърца пак на стори на хубавите коментари, за това време намират. 🙂

# 3 347
И на 15 кожата е детска. Т.е. няма нужда от гримила. Ако ще златни да са.
Не, вече е тийнейджърска. Simple Smile
И не че нещо, но технически никой няма нужда от 90% от гримилата - реално само един коректор може да прикрие проблемните зони плюс ФДТ. Алените червила, секси сенките - всичко в коша. Ама що за живот е това бе, Холдън?!
Аз още горчиво съжалявам, че гримът ми беше забранен в тийн възрастта и грешките, които напълно се прощават на едно момиче, като сините сенки и нескопосното нанасяне/боравене с четките ги изкарах по-късно. Смяли ми са се и гларусите в Бургас. Истинските. Прилагам доказателство от 11-ти клас с отвратно лъскав сребрстозелен молиФ за очи от Ейвън.
Скрит текст:

# 3 348
Ма то през 2006-7 си беше на мода баш тоя сребрист молив и очната линия. Какво ти е, супер си Simple Smile

# 3 349
В моята среда, като почнахме да се гримираме, бяха на мода фон-дьо-тенът на Импала, който е като блажна боя, и плътният черен молив, с който си очертавахме долната линия. Приличахме на мъртъвци. Ама пък толкова се харесвахме!!

Гафове с цветове не съм имала, но ясно си спомням как реших да приложа съвета от списанията за подрязване на веждите. В 6-ти клас. Както можете да се сетите, не ги сресах нагоре, за да ги отрежа внимателно с ножичка, нееее - хванах снопчета перпендикулярно и рязах както ми дойде. Резултатът напълно изненадващо, разбира се, бяха гигантски дупки във веждите. Няма страшно! Моя милост, брилянтно подготвена теоретично, знае решението - запълване с молив! Много години преди да стане тренд. И ги запълни. С горепосочения катраненочерен молив. Натискайки като олигофрен. Кристално ясно си спомням и оценката на майка ми за резултата "приличаш на травестит" Laughing LaughingLaughingLaughing Извънредно права беше, впрочем. Ходих на даскало с шапка, нахлупена до очите - което е съвършено нормално, сами си представяте.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 22:43 от bambinnah

# 3 350
# 3 351
Money Албенчето Вулева е пуснала 2 клипа за нови придобивки - общо 50 минути. Flushed

Гледах едното и доста се смях. Докарала го е на пародия на видеата за придобивки на влогАрките. Каза, че за нищо не обича да плаща пълна цена, само намалена. Joy

# 3 352
В моята среда, като почнахме да се гримираме, бяха на мода фон-дьо-тенът на Импала, който е като блажна боя, и плътният черен молив, с който си очертавахме долната линия. Приличахме на мъртъвци. Ама пък толкова се харесвахме!!

Това си беше леко емо стил по мое време 😂

Пепето досега не е била в бтв, само в Нова няколко пъти, доколкото знам

Иначе идвах да кача същото стори, но виждам че сте ме изпреварили 😜

# 3 353
  • Някъде там

Това си беше леко емо стил по мое време 😂

Пепето досега не е била в бтв, само в Нова няколко пъти, доколкото знам

Иначе идвах да кача същото стори, но виждам че сте ме изпреварили 😜
Пепе е била в Нова и в канал едно при Мира.
В бТВ май не е била.

# 3 354

Е що без? Може да си покаже и изрекламира пак Триумфа, както днес, изпод Тантелите прозираше Grinning

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 22:53 от tuali

# 3 355
Айде нея я знам, че е блогър, влогър, кърмеща майка на 2 деца, работеща инфлуенсване..ми Филип как ще го представи в предаването?

# 3 356

Ей такива са коментарите, които и се харесват на пепелота. Тя е нечий идулф и нищо друго няма значение (другите грешки ще ги подмина, че няма смисъл). А вие чий идулф сте??? Ааа??? 😁

# 3 357
Обаче ми стана много смешно в днешното видео как се смееше на стайлинга си от детската снимка, а в същото време като възрастна се облича много по-зле. 😆

Айде нея я знам, че е блогър, влогър, кърмеща майка на 2 деца, работеща инфлуенсване..ми Филип как ще го представи в предаването?

Ми как - Фичо бояджията 😂

# 3 358

Спермодарител и главен оператор-фотограф? 🤔😂

# 3 359

Трофи хъзбанд, ляйфстайл провайдър, влог-пълнеж и художник, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт