Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 139
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 330
Харесвах Пепе или поне ми беше приятна за убиване на времето, но с това кърмене вече 5 месеца не се спря. Нали мисията на живота й е да мотивира жените да раждат, кърмят и още 100 неща, еми с първите две не й се получи. Да си качиш раждането в YouTube, какво ли ще му е на това дете като порасне, няма ли да се срамува, че е раждано пред цял свят, добрата майка мисли първо за децата си и след това за рейтинга и последователите си. А за кърменето вече ме отвращава.... Да си размяташ циците пред всички ужас, да не говорим, че чак не мисли за детето си, защото то горкото все е под блузата и не се знае удобно ли му е, какво му е. Защитавала съм Пепе, но това вече е прекалено. Дано, ако чете тук се замисли, че тези деца ще пораснат и едва ли ще са доволни от решенията на майка им на младини....

# 3 331
Какъв е тоя абонамент за БТВ на Пепка?

Нека гласуваме с какво ще бъде облечена. За редовните дънки лайк, за анцуг с високи обувки шеър.

# 3 332
Аз залагам на мами дънки, джуфффка, нещо овързаис за горно, и гол глезен с големи бели маратонки. 💃 А и да не забравя - ярко червило в тон с горното.

# 3 333
  • София
И без сутиен.

# 3 334
Междудругото не знам задавали ли сте въпроси на блогърите, нали отвреме навреме пуснат в Инстаграм, е аз съм задавала на Пепе 2 пъти един и същ въпрос София говори ли и разбира ли датски - отговор липсваше. Бях питала и Ели какво е завършила, има ли висше, пак нямаше отговор. Еми, те просто си отговарят на удобните за тях въпроси пък нека се правят, че животът им е розов и аудиторията им е много важна, а и обратната връзка да не забравя...

# 3 335
Принципно съм ЗА популярните личности да дават добър пример с естествено раждане, кърмене, здравословно хранене и т.н., но всяко нещо си има мярка.
Когато го преекспонираш, то се обръща с негативен знак. 

# 3 336
Какви са новите придобивки на Вулева? Някакви вещерски аксесоари предполагам Grinning метла има ли си вече?

Следмалко ще я изгледам и ще разкажа, ихихихи...

Има тема за Раянеър.

Ами, нали е време да отбие малката от кърменето - ако измислят някаква свалка, може от стрес да й "секне" кърмата, а след това да се борят за любовта си!

# 3 337
Еее, рано е за отбиване, тя още 6м няма.

Предполагам, ако не забременее отново ще я кърми поне до детската градина.

# 3 338
Ба до ДГ, я гледай Тедито до гимназията щяла да кърми 😂😂😂 Пепето няма да се прекара я..

# 3 339
Ба до ДГ, я гледай Тедито до гимназията щяла да кърми 😂😂😂 Пепето няма да се прекара я..
До университета направо, каква е тая Пепето с мен да се мери Laughing кърми се до откат Laughing

# 3 340
  • София
Междудругото не знам задавали ли сте въпроси на блогърите, нали отвреме навреме пуснат в Инстаграм, е аз съм задавала на Пепе 2 пъти един и същ въпрос София говори ли и разбира ли датски - отговор липсваше. Бях питала и Ели какво е завършила, има ли висше, пак нямаше отговор. Еми, те просто си отговарят на удобните за тях въпроси пък нека се правят, че животът им е розов и аудиторията им е много важна, а и обратната връзка да не забравя...

Тук бих искала да ги защитя. С оглед на тяхната популярност, най-вероятно получават буквално хиляди въпроси (аз съм им на една десета от последователите и като пусна опцията за питане получавам по над 100). Няма как да отговорят на всички, дори и да имат най-доброто желание. Избират си сред първите няколко и това е.

# 3 341
Ели беше казала, че е завършила някаква филология в клипа за майка ѝ.

# 3 342

Тук бих искала да ги защитя. С оглед на тяхната популярност, най-вероятно получават буквално хиляди въпроси (аз съм им на една десета от последователите и като пусна опцията за питане получавам по над 100). Няма как да отговорят на всички, дори и да имат най-доброто желание. Избират си сред първите няколко и това е.

Точно.
Освен това сори, ама на хората им писва да отговарят на едни и същи въпроси 100 пъти. Специално за София и датския е ставало дума минимум 5 пъти, и то във видеа, не в стори-та. 5 минути ще ти отнеме да намериш едно от видеата и да превъртиш до този момент Simple Smile

# 3 343
Бе жената в Лувъра кърми, колко му е едното БТВ да овършее Joy

Отварям залаганията за това дали ще, или няма да кърми в ефир!

# 3 344
Доколкото съм гледала Антоинет преди време, тя говори на български, с Филипчо на английски, а той на датски със София.
Така ако си продължава съвсем скоро ще се разбере, че детето говори на 3 езика едновременно по-малко, а разбира единия най-добре /може би бг, защото ходи и на дг/.

Общи условия

Активация на акаунт