Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 157
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 315
То има един виц - Когато бях на 15, правех всичко възможно, за да изглеждам на 25. Сега съм на 35 и пак правя същото...

Joy

# 3 316
"Жена на десетилетието"-номинации,които ме оставиха със смесени чувства.
Особено учудване остави у мен категория-Интернет.Пример-Не знаех,че Константина Живова е с толкова голям принос,че чак да бъде и номинирана,или пак аз нещо съм изпуснала.

# 3 317
Money Албенчето Вулева е пуснала 2 клипа за нови придобивки - общо 50 минути. Flushed

# 3 318
Пенето пак нова клюка. Къде се сваля Здрасти-то, с кого?

Аз принос и от 4-те не виждам. И 4-те не ме кефят.

# 3 319
Пенето пак нова клюка. Къде се сваля Здрасти-то, с кого?

Няма клюка, бе. Чудя се защо някоя мацка не е изпищяла, че той я сваля - нямат бизнес нюх тези хора. Много скучно - смучене на гърди и подмяна на тръби в Дания.

# 3 320
Money Албенчето Вулева е пуснала 2 клипа за нови придобивки - общо 50 минути. Flushed
Бюрцето от магазиннн джъск най-ме кефи.

# 3 321
Какви са новите придобивки на Вулева? Някакви вещерски аксесоари предполагам Grinning метла има ли си вече?

# 3 322
Филип ми изглежда от типа самовлюбени  , които смятат че жените трябва да правят първата крачка с тях. Не ми изглежда, като сваляч.

# 3 323
Какви са новите придобивки на Вулева? Някакви вещерски аксесоари предполагам Grinning метла има ли си вече?

Лекарства със зелена рецепта 😁

# 3 324
Ти пък,Ф.Ако Филип Датски дъ фърст си позволи такива своеволия,ще стане Филип Датски дъ ласт.
А и,това със семейните проблеми е спасителен пояс за вдигане на рейтинг,т.е "всичко беше розАво,но и при най-добрите семейства се случват сътресения,но аз света Пепе ,ще простя и ще стана и майка-страдалка,силна и устояваща на всичко бабмукова пръчка"
Wink

# 3 325
# 3 326
# 3 327
Ми ходи и ти тогава 😉

# 3 328
Детето не изглежда очаровано от факта, че ще го кърмят в Преди обед по БТВ Joy

Ей, честно, ако утре вдигне пуловера в ефир, ще я призная!

# 3 329

Общи условия

Активация на акаунт