Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 151
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 300
Не знам от къде е въпросният цитат, но за мен е неприемливо дете на 8 да се гримира, не само, защото гримът е вреден.

# 3 301
Гледали ли сте канала blair walnuts? Момичето е българка и за 1 седмица последователите и се увеличиха с около 300000 и сигурно има общо над 15 млн. гледания. Има и канал на български.

Ооо, ама това била всеизвестната Бисера! Вече няма канал на български, наигра се с бг аудиторията, вече ѝ е под нивото.

# 3 302
https://awards.woman.bg/ Жена на десетилетието! Grinning Номинираните в категория Интернет са Алекс Богданска, Константина Живова, Денина Мартин и Мадмоазел Ая. Призът се връчва на българските жени с най-голям принос към обществото. Моля, обяснете ми приноса на четирите дами ... Особено на последните две. Не ги следвам от доста време, едната заради непрекъснатата реклама и напудрени снимки, другата заради липсата на смисъл да я следя, особено откакто се премести в Ню Йорк при приятеля си и ежедневието й беше свързано само с обикаляне на кафета. Та с какво те се превърнаха във "вдъхновение и пример за подражание"?

# 3 303
Не знам от къде е въпросният цитат, но за мен е неприемливо дете на 8 да се гримира, не само, защото гримът е вреден.
На осем да - но дискутираното момиче е осми клас - т.е. 15. Simple Smile

# 3 304
Малеее Пепе ще се гръмне от яд, че не е в номинираните.

# 3 305
Пепе и Здравей нали се гласяха да се нанесат в новия апартамент края на Февруари? Май има забавяне, кой знае как ще ни изненадат с чудо на интериорния дизайн...

# 3 306
  • София
И на 15 кожата е детска. Т.е. няма нужда от гримила. Ако ще златни да са.

# 3 307
За грим в 8 клас как да я изкритикувам, като аз самата слагах тогава едни абсурдни сини сенки на очите Joy

# 3 308
На осем да - но дискутираното момиче е осми клас - т.е. 15. Simple Smile

Ох, сори!
Не съм прочела правилно.

# 3 309
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
https://www.instagram.com/p/BuLcT9Sjiqs/

Crazy #2gunfire

# 3 310
  • Ilkeston
На Пепе видеото този път ми хареса. Можеше все пак да прескочи кърменето.

# 3 311
Братче как не получава мускулна треска на лицето

Пф, тази вечер ми се съссссска!

# 3 312
# 3 313
И все още не се е намерила някоя мацка, да сподели, че Здравей-я й се сваля в инстраграм... Много са скучни, това семейство.

# 3 314
И на 15 мисля, че няма нужда от грим. На мен не ми харесват намацани гУспоИци.
Племенницата ми е на 15 и повече от спирала, молив за вежди и гланц не използва.Няма и нужда от повече.
Като я сравня с наборките ѝ Сузанита и Ивон Динева ми изглежда, като да имат 15 години разлика. За къде бързат тия дЯца..
Аз пък искам да излеждам като на 17..

Общи условия

Активация на акаунт