Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 964
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 750
Евгения Джаферович ми изкача отвсякъде Expressionless
Не я харесвам,скучна ми е,дразни ме,но гледам,че и в Капките се е намърдала(гримьор),че и мъжът и е дежурно присъствие там.Може би като цяло не ги харесвам двамата,Джаферович още от Сървайвър,после в Черешката на тортата.
Омръзна ми да ми пробутват/менкат едни и същи хора в различни предавания.
Мале,като изчетох няколко коментара за Момо,не мога да реша..да отворя ли,в мен напира супер любопитство или не..като се знам каква съм плашлива Grinning

# 3 751
На мен тя не ми направи добро впечатление на живо. Пепе се държа много по - приятно от нея.

# 3 752
Евгения Джаферович ми изкача отвсякъде Expressionless
Не я харесвам,скучна ми е,дразни ме,но гледам,че и в Капките се е намърдала(гримьор),че и мъжът и е дежурно присъствие там.Може би като цяло не ги харесвам двамата,Джаферович още от Сървайвър,после в Черешката на тортата.
Омръзна ми да ми пробутват/менкат едни и същи хора в различни предавания.
Мале,като изчетох няколко коментара за Момо,не мога да реша..да отворя ли,в мен напира супер любопитство или не..като се знам каква съм плашлива Grinning

Нищо особено кукла с голяма глава, големи ощи и крийпи усмивка. Има къде къде по-страшни неща.

# 3 753
Албенчето Вулева е пуснала 3та час за нови придобивки. Хъхъхъх. Тази жена не я слуша главата Grinning

# 3 754
Коя Албена Вулева? Оная ли? Дай линк

# 3 755
Коя Албена Вулева? Оная ли? Дай линк

Същата. 3та част (пазарува от всякакви магазини неща, които са на промоция, и ги показва... Понеже не ни идват каталози в пощенските кутии, хахаха)

# 3 756
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ми те и на Тръмп се подиграват за прическа и къде,какво е казал.Всичко е въпрос на политика.Ако Мелания беше никоя,никой нямаше да й обръща внимание,нито на акцента,нито как изглежда.
А това,че колегите ти са се "подигравали" го виждам по-скоро като шега,нито злобно.

И какво ще рече,че имитира бритиш акцент,момичето си живее там от години,опитва се да говори максимално добре езика.Ако се старае - плюене по форума,ако не се старае - Тая пък,неграмотница.
Няма угодия.

# 3 757
Гледах влога на Ралица -24часа влог с бебето. Браво на мъжа й!

# 3 758
Прегледах канала на Вулева. Потресена съм. Не бих кликнала на нейно видео повече.

# 3 759
  • София
Пуснах си Мария, има много по- добър английски от на Пепа.
За пръв път я слушах/гледах.

# 3 760
Вулева започва да ми заприличва на княгиня Калина( след операциите и).Кошмар!

# 3 761
И на мен ми изкача отвсякъде госпожа Джаферович, много почна да ме дразни, а преди я харесвах. С мъжа ѝ още само в хладилника ми не съм ги виждала. И на мен не ми е особено интересна, показва гримчета някакви и това е. И друг път съм споменавала, че я бяха избрали да тества най-новата кола на Сеат, как пък точно нея я избраха от толкова хора, занимаващи се с автомобили в България. Че дори и жени има. Саморекламата е голямо нещо.

# 3 762
А те с Ваня с какво се занимават към момента? Освен влогърство и реклами?

# 3 763
Имам offtopic въпрос, но пак инспириран от влогърите Simple Smile
Къде в София има хубав авокадо тост?
В ресторанта на Манчев😝.
Просто си купи едно по-хубаво авокадо от 3лв, гледай някоя рецепта и си направи, но ако толкова ти се дават 10лв за две филии... Наистина не го разбирам аз това на ядене по заведения на аламинути. Ама и аз съм малко чешит, предпочитам да отида един път в месеца на хубава вечеря от до, а не всяка седмица да давам пари по кафетата. Разни хора, разни идеали.

Да не говорим за онзи прословут бар Jasmine , всякаква влогърка там..А е супер скъпо,и не е нещо wow...Един омлет ,мисля че беше 10 лева...Всичко е позьорщина и показност..Снимки за инстаграм.."Вижте ме,закусвам авокадо тост,или бананови палачинки за 10-15 лева...Мога да си позволя да ходя,но цените са изкуствено надути,и не си струва ..За Хлебар,нямам мнение..

# 3 764
Моята сега е на 2 и вече си има любими детски от тубата, бях против да гледа, но няма как изобщо. А за нататък пък нз какво ме чака, направо ми е мъка отсега.
Няма как 2 годишно дете да е оставено да гледа ютюб. Това е показател за напълно липсващ родител

Общи условия

Активация на акаунт