Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 936
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 855
Пепе може да спи спокойно, вие я одобрихте. 😊

# 3 856
Не закачайте. Във форума има повече мъже, отколкото предполагате.Аз кви съобщения съм получавала, мани мани Joy
Пепе наистина се е постарала тоя път, браво на момата. Като има прогрес, ще я похваля от сърце, както и направих по-рано.

# 3 857
Сега сън няма да спя от вълнение...

Между другото, ако някой знае някоя Португалска влогърка или бразилска, може ли да сподели? Благодаря! 🌸

# 3 858
Сега сън няма да спя от вълнение...

Между другото, ако някой знае някоя Португалска влогърка или бразилска, може ли да сподели? Благодаря! 🌸

Аз за момента следя тези:

https://www.youtube.com/channel/UCUKLdFGkSUWSZZadsEFDRZA
https://www.youtube.com/user/mymakeupsecret

но нямам кой знае какви наблюдения, следя ги от няколко седмици едва.

Португалките са ми една идея прекалено мудни, но аз съм малко предубедена към тях. Stuck Out Tongue
Ако открия някоя готина бразилска, ще ти я споделя.

# 3 859
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Срамна работа няма,но тези ръце не са за показване в този им вид.

Джаферович беше във Фермата и заедно с Горан правиха дейли епизоди и кратки клипчета.Закачки,интервюта от хората зад кадън,показваха разни интересни обичаи и ей такива.Гъмов сигърно го е уредил,нали е първа дружка с Иван.

# 3 860
  • София
Преди 30- ехограф, след 30- мамограф. Поне в България. Бременни- също ехограф. За кърмачки- не съм сигурна. Мануалният преглед си е отделно и по принцип е добре да се прави и той. Нищо, че на ехографа уж се вижда.

Поне нещо полезно явно е сътворила този път. Не знам на колко години е момичето от горния коментар, но може и да не е на 10, можед а е на 15-6. Хубаво е в коментарите да им отговаря и обясни, че срам- несрам трябва да си отговорен към здравето си и подобни.

# 3 861
Извинявам се, ако коментара ми ви се стори отново негативен, но Пепето не е в ред и няма и ни най-малка представа какво е Life Coaching и че няма нищо общо с " терапия".
Направо съм същисана, ако наистина минава обучение в тази сфера, това е първото, което тя трябва да е разбрала.

# 3 862
  • София
Ляйфф коуч ли ще става? Laughing
Смешница.

Скролнах през днешните отговори- да, мърляви са му ръцете на тоя. Но пък най- голям риск от инфекции имат не тия, чиито мъже имат груби и захабени ръце, а тия, които като видят ръка, я асоциират с това къде може да им бръкне. Така че не берете грижа на жена му, сигурно взима мерки Peace

# 3 863
Разбирам, че масово влогъри/блогъри и инфлуенЦъри получават много съобщения. Обаче минаха 24ч откакто опитах да се свържа с Пепе и Ралица Паскалева и 6ч откакто писах на Златка Димитрова, Мона и Зорница. Познайте дали получих отговор Angry
Само Адри ми отговори след броени минути.

Недей разчита въобще.  Не знам с каква цел ги контактваш, но като цяло те съветвам да нямаш очаквания, току виж те отразили. Адри е друга бира. Тя и като човек е друга бира. Не я движи само интереса. В тоя ред - може и Зорница да ти отговори.

Валерката, чийто клип превъртях набързо е толкова жалка милата. Да можеш да си позволиш да видиш света и то на най - прекрасни места и нииищо да не ти влиза в главовото подкосмие. Аз освен "такава съм виждала", "чакам за храната" не чух... примитивна ралта. Като си виждала, що щеш там? Иди в Лапландия, белким видиш друга вода.
И как може на травъл клип на такова богато място заглавието да ти е че залухавия ти любофник заспал. Имаше едно време един такъв, който заспа на пистата на Формула 1. Шкартирах го набързо.

# 3 864
И аз се потресох от Валето. За чръв път рравъл влог да в толкова скучен и безинтересен. Все едно я е мързяло да се занимава.само мрънкане и оплакване как не може да плува и видиш ли водяла някакви гледки, ма какво са някакви си гледки. Толкова е ограничена нямам думи.

# 3 865
Валери няколко пъти каза, че пътува по света да прави инстаграмъбъл снимки. Какво точно ви учудва, свързано с капацитета й?

# 3 866
Абе момичето се вълнува къде е Сефора, вие тука искате водата да гледа 😂

# 3 867
Абе момичето се вълнува къде е Сефора, вие тука искате водата да гледа 😂
И в Тайланд ли намери Сефора?

# 3 868
Трудно им било на влогърите, от събитие на събитие ат кафе на кафе,почивки заради инстарграм снимки. Мисля да зарежа моята скучна и добре платена работа и да ставам влогър.

# 3 869
  • Някъде там
Аз сериозно съм притеснена за Зорница.Тази жена тотално изчезна от хоризонта.
Какво и къде тества че така да изчезне..🙄

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 15:19 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт