Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 920
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 870
  • Русе
Не  за първи път изчезва, случва се често. Simple Smile

# 3 871
Абе момичето се вълнува къде е Сефора, вие тука искате водата да гледа 😂
И в Тайланд ли намери Сефора?

Хахаха, не съм гледала видеото, просто мисля, че това я вълнува

# 3 872
В интерес на истината първият влог за Тайланд беше доста свеж,на мен ми допадна..Но клипа с тайландските снаксове беше странен. Губи си времето,да монтира и да прави видео,докато е на толкова готино място,можеше да го направи в София, и последният влог беше, безсмислен и скучен..Очевидно беше запълване на деня,в който трябва да пусне видео,да качи нещо..Мисля,че такива  "диви" места не са за нея...Тя е доста страхлива,и нерешителна .. На нея, й трябва храна,сефора и спа...Wink

# 3 873
  • Някъде там
Не  за първи път изчезва, случва се често. Simple Smile
Скоро не беше се случвало.Пускаше си хаотичното в неделя и по някое стори в инста..Ама явно е затрупана с материал за тестване 😉
Не съм гледала втория влог на Валери,само заглавието като прочетох и ми стана ясно че пак е в "депресия".
Зорница също не отговаря да ви кажа,два пъти съм я питала неща свързани с кърли метода и не отговори.
 Пепе веднъж ми отговори но беше отдавна .Тези които ми отговарят винаги каквото и да питам  са с блогове или малки канали.
С Миленка Деси, Рали и Мери най-често съм писала.

# 3 874
  • Пловдив
В интерес на истината само Милена ми задържа вниманието...
Всички други ми натрапват някакви мазила или кърмене...
Ай сиктир бе драги зрителЕ

# 3 875
  • Русе
Аз пък винаги , когато съм писала на Зорница и Ели са ми отговаряли, дори и по-често в истаграм. А Зорница предишни пъти, в които е  ,,изчезвала ,, след това е споменавала ,че или са прави ремонт, или децата са болни или подобна причина.

# 3 876
И аз бях писала на Зорница , хем по нейната най-любимите тема - добавки, да ми препоръча витамини за бременни, но така и не ми отговори. На Румяна Илиева пък бях писала за съвети как съчетава тя кърменето с тренировките и яденето, но и там ударих на камък.  
А Снежана Атанасов(а) ме ядоса онзи ден в Инстаграма си 😁 беше направила игра заедно с Нешънъл Джиографик за опазването на планетата от пластмаса и какви подходи имаме ние, при което имаше отговори, включително и моя, които споменаваме за бамбукова четка за зъби, и малко по-късно направи стори, в което едва ли не ни се кара, че ползваме такива четки, били сме хипстъри, които се водили по рекламата и даваме по 5-6лв за четка за зъби 😁, и рекламираше някакви от пластмаса, която се рециклирала, били по-евтини и по-щадящи уж. Значи хем пита, хем се кара 🤔🙄

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 11:05 от RainDanceMaggie

# 3 877
И аз бях писала на Зорница , хем по нейната най-любимите тема - добавки, да ми препоръча витамини за бременни, но така и не ми отговори. На Румяна Илиева пък бях писала за съвети как съчетава тя кърменето с тренировките и яденето, но и там ударих на камък. 

Те са известни не могат за отговарят на простолюдието като нас. 🤣 А уж всяко мнение е важно,или искат обратна връзка от феновете си.

# 3 878
Само на Слави съм писала и той даже не ме е прочел. Ама с близо ½ милион съба..как да отговаря на всички.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 13:17 от Не се сърди, човече

# 3 879
Не отговарят, ама имат време да цъкат сърца на дебилни коментари "ти си ми лиубимътъ влогарка обичам те мама се сърди защото съм тъпа, как да напраа така че да й мине"

# 3 880
Кой знае колко лични съобщения получават, но поне на адекватните могат да отговорят. А често съвсем нормални хора ги питат съвсем нормални неща в коментарите под клиповете и те пак нищо. Неща от рода - къде да намеря продукта, който рекламираш във видеото и т.н. Губи се обратната връзка с абонатите, ако искат да енфлуиеЦват, няма да стане само с лепене на сърца.
Аз следя разни арт канали, там винаги има комуникация, дори и нещо просто да коментираш по темата, винаги намират време да ти отговорят.

# 3 881

Те са известни не могат за отговарят на простолюдието като нас. 🤣 А уж всяко мнение е важно,или искат обратна връзка от феновете си.

Имайте предвид, че не винаги е нарочно или защото се мислят за "голямата работа". Много често ми се случва да получавам съобщения от последователи, които са ме питали нещо в конкретно ИГ стори, но не съм получавала известие за това. Виждала съм съобщения, изпратени преди седмици и дори месеци. В такива ситуации ми става неудобно, защото едва ли не съм игнорирала човека, което не е така.

Преди известно време бях писала на Галя с въпрос за нейно бижу. Минаха около 3 седмици, но в крайна сметка ми отговори момичето.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 16:27 от Жаки°

# 3 882
Елица винаги ми е отговаряла на коментар или въпрос.

Гледах видеото с чиниите, дето го нищихте назад. Не мисля, че ако връзката им е насилено романтична и оня всъщност грам не му пука за нея, щеше да остави частта с чиниите и да видят всички как се държи като борсук. Такъв епизод се оставя в крайния монтаж само, ако си напълно спокоен и щастлив във връзката си, ако е фалш, щеше да го махне и да имитира перфектност във всеки един момент от ежедневието им...като някои други, доста обсъждани тук... Според мен този си е такъв сдържан, а и си каза, че не му харесват чиниите, големи били Joy и мен не ми се видяха чак толкова страхотни, но щом тя си ги харесва...

# 3 883
  • София
Конкретно за ютуб мога да кажа, че почти никога не дава известия за коментари на стари видеа. Често ми се е случвало да отворя по някаква причина старо видео и да видя, че са ми писали хора под него много след като съм отговорила на всички, за които съм получила известия

# 3 884
Тъпо е така мнохо, наистина. Но пък ако са търсили по няколко канала, вече е друго. Затова ако е важно, пишете на мейл, във фб и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт