Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 914
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 885
Галка с много интересно видео.
https://youtu.be/VV3mSfQbEIw

# 3 886
Изгледах сега видеото на Пепе - хареса ми и на мен, само имам забележка към снимането на София, личеше си, че не се чувства добре.

# 3 887
  • Русе
Ето на и Наталия Кобилкина е искала да роди естествено,но уви бебето е било седалищно и  - секцио. Бебето се казва Филип. Пепето нещо да коментира????

# 3 888
Ето на и Наталия Кобилкина е искала да роди естествено,но уви бебето е било седалищно и  - секцио. Бебето се казва Филип. Пепето нещо да коментира????
Казвала е, че секциото по медицински показания е нещо лошо ли?

# 3 889
Нямах идея, че трябва да се пита Пепето как да раждаме.

# 3 890
Според мен Лори имаше предвид, че Пепе разправя, че раждане и кърмене са въпрос на желание и нагласа. А не е точно така. Ето Кобилкина също не е успяла да роди нормално.
Името Филип много ми харесва. Сред любимите ми е.

# 3 891
  • Русе
Казвала е, че секциото по медицински показания е нещо лошо ли?

Не, но между своята теория , че всичко се пости с желание, мисли , мантри и пр. ,можеше да вметне, че и секциото е опция, нали по-назад имаше страници изписани вече по тази тема и докато тя си правеше видеа основно за естественото раждане, по-същото време пък Зорница (въпреки ,че е родила и двете си деца естествено) пусна видео за секциото с акушерката .

# 3 892
Хубаво видео от Пепе. Дразни ме, когато говори с детското гласче, но като цяло беше полезно и с различни моменти от ядене на яйца и авокадо. Ще се радвам на повече такива видеа.

# 3 893
  • Някъде там
Нов канал с наставления  и порицания ни очаква... https://m.youtube.com/channel/UCqIYOhOQonVZiL36OFZcDNg?view_as=subscriber
Като я знам как крайно се изказва в инста,предполагам че и в канала си ще е същото натъртващо колко нездравословно живеем.

# 3 894
Нов канал с наставления  и порицания ни очаква... https://m.youtube.com/channel/UCqIYOhOQonVZiL36OFZcDNg?view_as=subscriber
Като я знам как крайно се изказва в инста,предполагам че и в канала си ще е същото натъртващо колко нездравословно живеем.

Тази е крайно неприятна, засичала съм се с нея по някакви поводи и нямам добри впечатления.

Отделно в "Знаете ли кого видях?" имаше неласкави коментари за нея. Значи, повредата едва ли е в моя телевизор.

# 3 895
Раздвоена съм. В Мастършеф ми беше симпатична, но я следя в Инстаграм и си мисля, че ще има непрестанни проповеди на тема здравословно хранене и как се тровим, тровим децата, не знам какво консумираме. Мен ме интересуват подобни теми, но нямам нужда някой да проповядва с повелителен или обвинителен тон, а аз си мисля, че Савина точно това ще прави.

# 3 896
И в Мастършев ми беше антипатична, от инстаграм съвсем. Доста злобна изглежда, обича и тя да размахва пръст.

Ели ми става все по-симпатична, обрана е, спокойна, понякога ми става жал за нея, но има хора, които са си такива меланхолични, това не я прави нещастна.

# 3 897
При гостуването в БТВ Пепето коментира естественото раждане и уточни, че става дума за случаи, в които няма медицински показания за секцио.

# 3 898
Явно,добре се печели и има за какво да драпаш да увеличаваш последователите си.Не знам как да нарека тези сними,водене на бизнес преговори ли или просто "как ти се вдига цената".Пак казвам,харесвам я,но каналът и е далеч от някакво значимо съдържание.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 899
Аз спрях да я гледам Валери. Нямам интерес вече към пошлите клипчета, с нейния приятел са сладури, нооо...
толкова хора си мечтаят да обикалят света, най различни дестинации, природни и културни забележителности. Нещо стойностно и значимо ми липсва извън - днес пих фреш, отивам на плаж, топло ми е, вкусно ми е ..
Безпочвен фалш и показност. Съжалявам, че е изключително заета в момента, след като се прибра.. моите дни преди минаваха в ходене до банка, нап, задължения, отговорности, учене..
Сигурно и аз щях да съм страшно уморена от фризьор, брънч с приятелките - влогърки и след това нови пратки, за да си покрие безумната колекция от вещи..
Различни приоритети...
Ивана в някои моменти ми допада много повече, изглежда по - сериозна!

Общи условия

Активация на акаунт