Отговори
Може ли да препоръчате специалист в София, който има опит с извънматочни бременности? При мен нещата май не се развиват много добре и ми се иска в понеделник да ме прегледат. По-назад прочетох препоръка за Фемина, но надали ще има свободни часове... А в Щерев гледах, че има свободни часове при д-р Кръшкова, но нямам впечатления, а не ми се рискува да ходя при кой да е.

Имам направени два ЧХГ теста, следобед очаквам и третия резултат, като предишните две стойности са 65 IU/L и 91 IU/L, правени през 48 часа. Много ми е притеснено, първо, че стойностите ми се видяха прекалено ниски и второ, че стойността не се удвоява

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 11:08 от AnMary

# 1
  • София
Колко дни ти е закъснението. При тези стойности, не мисля, че ще се види нещо

# 2
В понеделник ще е 10-ти ден. Четох за няколко такива случая, при които тръбата се издува и се пълни с кръв.
Искам тази вероятност да се провери - да се потвърди или отхвърли. Ако следя по-изкъсо състоянието, ще съм по-спокойна.

# 3
  • София
То ако се изсуе тръбата, ще имаш и болка.
Обаче тези стойности са ниски за това закъснение. Може пък да е била късна овулация

# 4
  • София
При вас е важно да се види с добър апарат, такъв за фетални морфологии, във фемина звъннете, случвало ми се е да има час от днес за утре.
Предвид, че следват събота и неделя, ако получите някакви болки, отидете в спешните центрове на болници като Токуда, Надежда и тнт.

В общи линии и Нандин е казала, ниски са стойностите, няма нищо конкретно да се види и да се каже освен да се следи ЧХГ, ако днес ще имате 3-тата стойност, в неделя ще имате 4-тата и може би преглед в понеделник (това е САМО ако нямате болки).
На този етап дори и да е извънматочна, с тази стойност на ЧХГ няма да се случи нищо.

Аз съм имала биохимична, която растваше неравномерно до една стойност и после взе да пада, така че на този етап не знам как някой може да докаже извънматочна при вас

# 5
Съмнявам се да е била късна овулацията. Тестовете за овулация бяха положителни на 10-ти и 11-ти, като последно бяхме интимни на 11-ти. И след това чак на 27-ми
Скрит текст:

Brayda, благодаря за насоките  bouquet

# 6
Според мен, макар на този етап да не се удвоява съвсем хормона, нещата при теб имат шанс всичко да е наред. Просто е прекалено рано.

Защо смяташ, че е извънматочна, а не нормална бременост?

# 7
Стойностите ми се виждат сравнително ниски, макар и да са в референтни граници.

Иначе днешните резултати май са по-оптимистични. В сряда бяха 91 IU/L, а днес - 152 IU/L, което означава удвояване на 65 часа

# 8
Стискам палци.  Peace

И да отидеш сега на лекар нищо няма да се види. На видеозон се вижда чак над 1000.

# 9
Благодаря, Дорис Innocent

# 10
Мисля, че приключи... Получих леко кървене, не ми прилича на менструално...
Необходимо ли е да ида на преглед сега или да изчакам до понеделник?

# 11
Здравейте не знам за кой път в коя тема пиша но
 Наистина имам нужда от съвет
На някой случвало ли му се е
На 13.06 направих тест за бременост който беше положителен
На 14.06 чхг 89.9
На 16.06 чхг 70 което показа че нещо не е наред
На 19.06 чхг 5 и
На 20 прокървих но за много кратък период
Три дни без обилно кървене без съсиреци по слабо от нормален мц
След това на 04.07 правих тест за всеки случай отрицателн
Очаквах менструация на 20.07 нямам
Не ми дойде
На 25 правих тест отрицателен
Но все още нямам менструация
На 01.08 направих тест с много бледа втора черта
След това всеки ден правих тестове и чертата се насищаше
Днес пуснах чхг което е 65
Но реално не знам
Имали някой който е с спонтанен аборт или биохимична бременост не знам какво преживях
И без цикъл пак да съм забременяла и този път да е сполучлива бременост

Общи условия

Активация на акаунт