Звездни компромати! Вход над 18 г.!!!

• 55 720
  • 527
  •   1
Отговори
# 165
Папарак.инфо гледахме го вчера твоя сайт. Mr. Green

Дам забелязах още вчера, че бяха влезнали не малко хора от тук. Бях приятно изненадан, че има хора които са го намерели без да съм пускал реклама в дадения форум. Дано да ви харесва сайта ми, а аз сега след мача ще разгледам вашия!!!

Ще ми трябва отпуска да зяпам  Mr. Green

# 166
Виктория Бекъм - може и без сутин, да, допада ми ... Mr. Green

# 167
Виктория Бекъм - може и без сутин, да, допада ми ... Mr. Green

Малии, много слаба Викито бе ooooh!Аз ей ся четох че свалила още 3 кила покрай туй Световно...Баси, искам и аз Sad

# 168
Кво няма да свали ... По цял ден шопинг... Носи и ти по 5 торби с дрехи и ти ще свалиш 3 кила  Joy

# 169
Джулия Робъртс

# 170
Кейти Холмс

# 171
Белла това на Джулия Робъртс не може д ае истина ... Тоя пудел под мишницата ...

# 172
Белла това на Джулия Робъртс не може д ае истина ... Тоя пудел под мишницата ...
хихих, незнам питай нея Mr. Green

# 173
  • Пловдив
хихих, незнам питай нея Mr. Green

Вярно си е, беше още преди години, гадже и беше Бенджамин Брат(дано изписвам правилно фамилията му), снимките ги бяха пуснали и тук в Паралели или Блясък с коментари, че сигурно той я харесва Мата Космата затова е така Simple Smile

# 174

Много сладка  Mr. Green Mr. Green

# 175
ХАХА, вижте "Приятели" дебели

Джесика Симпсън

# 176

Лошото на звездите им е, че попадат под "ударите" и хората си правят всякаква гавра с тях. Ей на, как са обезобразили Джесика Симпсън  hahaha

Между другото аз съм и фенка, много е сладка, но след като гледах няколко серии на" Нюли уедс" (риалити шоуто им с мъжа и, оня сладур..как му беше името...) и я видях колко много е лигава (малко би било ОК) и най-вече как се уригва  Sick Такава уригня, вярвайте ми не съм чувала и виждала през живота си..та се потресох и малко отвратих от нея  Rolling Eyes

# 177

Лошото на звездите им е, че попадат под "ударите" и хората си правят всякаква гавра с тях. Ей на, как са обезобразили Джесика Симпсън  hahaha

Между другото аз съм и фенка, много е сладка, но след като гледах няколко серии на" Нюли уедс" (риалити шоуто им с мъжа и, оня сладур..как му беше името...) и я видях колко много е лигава (малко би било ОК) и най-вече как се уригва  Sick Такава уригня, вярвайте ми не съм чувала и виждала през живота си..та се потресох и малко отвратих от нея  Rolling Eyes
Ник Лейчи(май)-беше фронтмен на групата 98 degrees

# 178
# 179

Ник Лейчи(май)-беше фронтмен на групата 98 degrees
Същия. Ник Лише си го произнася самия той, когато съм го слушала и гледала в интервю. Джесито е късметлийка с такъв мъж (между другото доста оправен и романтичен ми изглежда). И той е късметлия с нея относно факта, че има хубава жена. За другото мога само да му съчувствам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт