Звездни компромати! Вход над 18 г.!!!

• 55 754
  • 527
  •   1
Отговори
# 450
Бубе, моето детенце още не съм го събудила, но апетита ми го секна отвсякъде Mr. Green

Извинете  bowuu

# 451
Глория и мен ме изуми, а Деси Слава така повече ми харесва, естествна и мила изглежда.

# 452
а за това какво ще кажете  hahaha  /за който се чуди - това е Fergie от Black Eyed Peas/

Хаха  Joy Явно са и шишкави бедрата и като се трият, се потят. Иначе другия вариант е да се е напикала, или подмокрила при вида на някой зноен пич от публиката  Crazy  Joy
Не е пот,а се е напишкала,мисля че го е направила нарочно,защото го демонстрира,много я харесвам,но това не го разбирам
http://www.thewebshite.net/?p=116

# 453
Не е пот,а се е напишкала,мисля че го е направила нарочно,защото го демонстрира,много я харесвам,но това не го разбирам

По-долу в коментарите има едно логи4но обяснение за петното:

Цитат:
This happens on stage all the time. Sweat runs down the back, through the crack of the ass,nevermind that she is sweating all over anyways, and it happens to soak in where the clothes draw the tightest against the skin and thus there is less airflow - and guess where *that* is!

If that was piss, it would be only down the front, where women pee from (ask your mommy about it, jackass ) and there would be /alot/ more of it. and it wouldnt have stayed all nice and neat like a slow seep, it would have run down the inside of the thighs.

Worked at a clinic, seen plenty of people who /had/ pissed themselves in varying degree, thats not piss. Trust me.

С две думи - на сцената става много горещо и потта от целия торс се сти4а където дрехите са най-допряни до тялото. Освен това "там" минава най-малко въздух.
Ако беше напикано, би било само отпред и би било много пове4е. Не би било само петно, би се стекло по вътрешната 4аст на бедрата надолу по краката.

Явно дамата се поти по-обилно и то4но с тези 2 панталона петното ли4и страшно много. Ина4е не си обяснявам как само на нея се слу4ва. Толкова много хора пеят по тези сцени  newsm78

# 454
  • UK
О, имаше интервю с нея, в която тя самата казва, че се е напишкала, после се поляла с вода за да не забележи никой. Това явно е преди да се полее с вода.

# 455
  • на пистата
пот другия път, Joyда ходи да я види гинеколог,че сигурно има течение

# 456
  • Пловдив / София
пот другия път, Joyда ходи да я види гинеколог,че сигурно има течение

Баси и течението дето трябва да е. Sick

# 457
  • София
 smile3532 smile3532откъде я измъдрихте тая снимка бе лелеее,аз пълво  си помислих,че цикълът я е изненадал Joy.А тва пък с течението ме утрепа.
Бях чула че Джей Ло си  е имплантирала силикон в засните части,за да и бъде дупето по вирнато и стегнато. ooooh!

# 458

Явно дамата се поти по-обилно и то4но с тези 2 панталона петното ли4и страшно много.   newsm78
  da si obuvat bikini v takyv sluchaj

# 459
Едно не разбрах newsm78 по Парис Хилтън играл ли е скалпела освен по гърдите Rolling Eyes

Вчера гледах по VH1 , че само на гърдите няма интервенции, баща й казал, че ако сложи силикон ще изглежда евтина.
Правила си е носа -  по-гърбав, искала гръцки нос!  ooooh!
Сменила е цвета на косата, за очите не разбрах с лещи ли е , сини ли са?
И устните е подпълнила.

Aз пък четох за Парис, че си е сложила все пак силикон, но нейният хирург и казал да си сложи малки импланти, за да и изглеждат по - естествени...  Laughing

# 460
Отново доза компромати, но днес са доста интересни и много на брой;)

Lucy Clarkson гола на яхта Wink към 20 снимки хаха (новата Tomb Raider)

Pamela Anderson пада от лодка, голям смях

Холи Бери бута пълна пазарска количка

Courtney Cox на плажа

Lindsay Lohan се припича на слънце

Мадона в Централ Парк

Едната гърда на Tara Reid изскача

Uma Thurman на плажа

# 461
  • София
Aз пък четох за Парис, че си е сложила все пак силикон, но нейният хирург и казал да си сложи малки импланти, за да и изглеждат по - естествени...  Laughing

че то има ли толкова малки  Shocked и как ли е изглеждала преди това  newsm78

# 462
Хахахаха,Памела къде е тръгнала,че чак и чантата си е помъкнала hahaha hahaha hahaha,но иначе май е доста гадничко да се цопнеш така с цялата си прелест във водата Joy

# 463
Хахах, вижте още този сайт http://www.freakingnews.com/images.asp?contest_id=328&start= … isplay=photoshop-има ги повечето звезди, направени като дебеланки, разбира се чрез Фотошоп Joy Joy

Хм...На тези снимки Памела Андерсън прилича на една друга актриса, дето нашумя покрай Хамерикански пай и оттогава все играе в някви роли, дето се опитва да отслабне и ходи на фитнес, ама пуста му работа не и знам името. Някой ако се сетои може да обади  Laughing

# 464
  • София
хахахахаха
видях още една препикана  Joy Joy Joy

Carmen_Electra

Общи условия

Активация на акаунт