Звездни компромати! Вход над 18 г.!!!

• 55 875
  • 527
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • София
Хайде малко и за фенките на Божинов Flutter

Симпатично момчето, ама може ли така да си зализва косата Sick

# 317
Гаджето на Роналдиньо.

Целият текст вижте тук

# 318
Браво на Роналдиньо!  Peace

# 319
Гаджето на Роналдиньо.

Целият текст вижте тук
Хитруша мадамата LaughingБележка му оставила Simple Smileпу, пу, да не им уроки.
P.S Sneji Star, искаше Роналдиньо,ама на виж тая мацка, май ни изпревари newsm62

# 320
Памела пък протестира хаха

А тук са хванали Миша Бъртън от "Квартала на Богатите" на плажа: http://paparak.info/displayimage.php?pos=-2713

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 15:55 от paparak.info

# 321
# 322
А тази мацка Теодора, коя е?

# 323
Дабе и на мен не ми е известна тази Теодора,неразбрах Treisy ли е Теодора newsm78

# 324
Дабе и на мен не ми е известна тази Теодора,неразбрах Treisy ли е Теодора newsm78
И аз си го помислих, но не знаех, че имаме таквиз натъкмени моми из форума. Голям кеф  Sunglasses

# 325

Това не е ли оная Мис Туризъм, която имаше рокля за незнмсиколко хиляди, а сега пропя?

# 326

Това не е ли оная Мис Туризъм, която имаше рокля за незнмсиколко хиляди, а сега пропя?

Същата е!

# 327
ееее,роклето си го бива... thumbsup

# 328
  • София

Същата е!

Това е бивща Мис и настояща фолк дива Андреа Crazy

# 329

хаха да не се обиждаме сега
 Laughing - с нея си приличаме само по формата и дължината на косата, само дето мойта е тъмно кафява, прикачена е, ама и нейната е прикачена. а забравих - и двете не можем да пеем, ма тя ще става певица Grinning и сме на едни години стига толкова. Тя е Мис Туризъм. Роклята й беше за бала, на Вергиния Здравкова е и струва 3000 лв.

ПП. Да не ме питате какво правя в този форум на 18 години - не съм мама, ама съм леле на две близначета и поотскачам отвреме на време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт