Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 364
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Някой знае ли до кога е срока за срочните оценки?
Веднага след нанасяне на резултата от файнъла се виждат и срочните оценки... Или аз не разбирам въпроса Thinking

# 61
  • София
Пълна луна, влезте в Колежа и ще се запознаем лично на първата РС, тогава ще ви разкажа.

# 62
Здравейте,
може ли някой да сподели от първа ръка мнението си за Assist програмата?
В не една от предишните теми е обсъждано, но така и не успях да намеря мнение от първа ръка ...

Благодаря!

# 63
Здравейте,
може ли някой да сподели от първа ръка мнението си за Assist програмата?
В не една от предишните теми е обсъждано, но така и не успях да намеря мнение от първа ръка ...

Благодаря!
Съвсем от първа ръка - големият син беше в щатите по нея. Силно я препоръчвам.

# 64
Поне си го "изливаме" тук, а не върху детето.
И аз така навремето...
Първият ми пост във форума:
https://www.bg-mamma.com/?topic=971181.msg34809761#msg34809761

Благодарение на линка на Ezhkо се върнах към трепетите от приемането. Прекрасни емоции!
Обаче, след първоначалната радост моето диване започна да ми къса нервите. Искам в АК, не искам в АК. Пък след НВО-то, не искам в АК, искам в СМГ, хайде да  изтеглим документите... И така по няколко пъти на ден, докато не затвориха трансферния прозорец.

# 65
Поне си го "изливаме" тук, а не върху детето.
И аз така навремето...
Първият ми пост във форума:
https://www.bg-mamma.com/?topic=971181.msg34809761#msg34809761

Благодарение на линка на Ezhkо се върнах към трепетите от приемането. Прекрасни емоции!
Обаче, след първоначалната радост моето диване започна да ми къса нервите. Искам в АК, не искам в АК. Пък след НВО-то, не искам в АК, искам в СМГ, хайде да  изтеглим документите... И така по няколко пъти на ден, докато не затвориха трансферния прозорец.

А какви са настроенията в момента?

# 66
Какво е assist програма?

# 67
Програма за едногодишен обмен с щатски частни училища по време на 11 клас. Отворена за десетокласници от всички училища.
http://bulra.org/?page_id=286&lang=bg

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 20:28 от Ezhko

# 68
  • София
Няма елитно, не-елитно училище пред дрогите. Всички в София били плашещо напред в момента. Това ми го каза близък спец полицай в тази област. И той миналата година имаше седмокласник и ги беше проучил всичките. За АК обаче май не каза нищо.

# 69
Покрай една друга тема се сетих за два интересни случая: АК vs ДГ
А вие помните ли други?

Ben007 избраха 18-то с японски пред АК с пълна стипендия

АК с пълна стипендия пред НЕГ

Интересно е да чуем мнения от родителите дали са доволни от избора си.

# 70
Интересно е да чуем мнения от родителите дали са доволни от избора си.

В интернет всички сме безгрешни!

# 71
В интернет всички сме безгрешни!
Хич, ама хич не съм съгласна.
Имаме два съвсем скорошни примера в темата, които доказват, че хората са сбъркали, поправили са се и са намерили по-доброто училище за детето си.
За себе си мога да кажа също, че съжалявам за избора ни преди 11 години за ДГ, но това е дълга тема и не засяга колежа, защото девойката не беше приета в АК. Но ако беше, щях да съжалявам, ако не бяхме избрали него.
Примери колкото щеш.
Виждам, че профилите на Бен007 и Инка.Малинка са деактивирани, така, че едва ли ще можем да чуем мненията им.

# 72
За Инка Малинка все пак, са избрали АК, при пълна стипендия е логично, но за Бен007 още се чудя, от години помня този случай. Да си приет с пълна стипендия в АК и да избереш, хайде ако е НЕГ, СМГ, да разбере човек, ама да избереш 18-то...то японски, японски, но в повече ми идва. Помня я прекрасно тази тема, макар и отпреди 6 години.

# 73
  • В офиса
Аз бях сигурна, че си спомням случая с отказана стипендия, но като се върнах да прочета линка, не съвпадна със спомените ми. Та, спомените ми са за мъж, който цитираше клаузи от договора, които смяташе за неприемливи и за това се бяха отказали от пълната стипендия. Възможно ли е да има два такива случая?

# 74
Та, спомените ми са за мъж, който цитираше клаузи от договора, които смяташе за неприемливи и за това се бяха отказали от пълната стипендия. Възможно ли е да има два такива случая?

Същият е. До коя страница на темата чете?

https://bg-mam.ma/p/684012/25548028

Общи условия

Активация на акаунт