Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 337
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и прекрана да е седмицата!

Успех на кандидатстващите! ( За всички става въпрос и малки и синиъри)
Но моля кандидатстващите за АК да ни кажат горе долу до кой номер са стигнали записванията!
Палцестискането продължава!

# 91
  • Sofia
Чакаме си бележника, за да си снимаме нужните страници и да се запишем за изпит Simple Smile

# 92
"Инспектори от Министерството на образованието, изразиха желание за разговор с родители на колежани.."

Желаещи (може и на лични)?

# 93
Чакаме си бележника, за да си снимаме нужните страници и да се запишем за изпит Simple Smile
Близка приятелка също си чакат бележника.😃

При нас обратното броене отдавна започна, а преди дни и в колежа. Идеята е на 12-окласничка, като всеки ден ще се сменя декора.
Скрит текст:
Скрит текст:
Подготовката за бала при нас тръгна също. Имаме вече фотограф 😍 и ......рокляаааа!

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 14:05 от Фран

# 94
  • На топло в неговото сърце.
Моят хубавец му изпратихме кандидатурата!Все още чакаме отговор от колежа дали всичко е наред с заявлението!Всичко снимах с телефона!

# 95
  • София
Леле, Фран, чак се насълзих. Много ми стана миличко за абитуриентите.

# 96
Фран,
Мноого яко и сладурско! Предстоят ви само вълнуващи и приятни събития и моменти. И дано не ви вали дъжд за бала и връчването на дипломите! По възможност и за вечерята с Президента:smile:
Да следват само позитивни емоции:heart_exl:

denissa22,
Късмет! Да пишете моля кой номер са ви дали.

# 97
Разбира се!

# 98
Цитирам информацията от регистрационната форма на колежа (аз не работя там):

"Регистрацията за приемния изпит се извършва в следните стъпки:

1. Подаване на документи. След подаване на заявлението ще Ви известим чрез автоматичен имейл, че документите Ви са получени. Само в случай, че в рамките на деня нямате такъв имейл за потвърждение, моля, обадете се на телефон 02 434 1008. Проверете и папката за нежелана поща (spam, junk) на имейла си.

2. Разглеждане на документите. След като документите Ви са разгледани, във възможно най-кратък срок ще получите втори имейл от нас с линк за онлайн плащане или необходими корекции по подадените документи.

3. Заплащане на такса за приемния изпит. Заплащането става онлайн с кредитна или дебитна карта и може да се извърши само след получено потвърждение от колежа, че документите отговарят на изискванията за регистрация. Касова бележка за направеното плащане можете да получите в Бизнес офиса на колежа.

4. Получаване на имейл с регистрационен номер на кандидата и информация за изпита."

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 15:08 от Ezhko

# 99
По т.1 имаме мейл,но за другите точки чакам,Ежко!

# 100
Абе време си трябва да се получи номер. Това явно казва Ежко. Пък и нали обикновено има и допълнителна дата.
Та няма да е ясна скоро бройката.

# 101
Пък и нали обикновено има и допълнителна дата.
ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПРИЕМЕН ИЗПИТ: от 6 до 28 февруари 2019 г.
Автоматизация, Фран... пълзи навсякъде! Grinning

# 102
Да де! Искаш да кажеш, че няма да има допълнителна дата, щото регистрацията е онлайн. Ок, може, ще видим!
Но винаги е имало такава. За някой блял, размислил и т.н.
Гледам сега по- активна рекламна кампания. Но може и аз да съм бляла през изминалите години.

# 103
Да де! Искаш да кажеш, че няма да има допълнителна дата, щото регистрацията е онлайн. Ок, може, ще видим!
Но винаги е имало такава. За някой блял, размислил и т.н.
Гледам сега по- активна рекламна кампания. Но може и аз да съм бляла през изминалите години.

От тази година е. Лично аз не мисля, че е добра идея да залагат само на автоматизацията, но ... ще поживеем и ще видим!

# 104
  • София
A аз не забелязвам да е по-активна, отколкото е била, когато моят №3 кандидатстваше.

Общи условия

Активация на акаунт