iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 108

• 59 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Denis ,четох че Витекс може да се приема против ендометроза,но повишава нивото на прогестерона. Вярно ли е това? И можеш ли да ми препоръчаш от сайта.
Код за отстъпка : APL3135

# 616
  • София
Denis ,четох че Витекс може да се приема против ендометроза,но повишава нивото на прогестерона. Вярно ли е това? И можеш ли да ми препоръчаш от сайта.
Витексът действа на хипофизата - респ. на ЛХ, ФСХ и Пролактина, нормализира ги, донякъде. В резултат на това се подпомага О. / като действа на ЛХ и ФСХ/ и синтеза на прогестерон, ако той се потиска от по-високите нива на Пролактина.
Или, ако нямаш проблем с тези хормони, няма как да се повлияе Прогестерона.
При ЕМ има високи нива на естрогените и вярно, че прогестерона ги потиска, но това не е добавката, която е много подходяща.
По-добре се консултирай с лекар.
Дивият ямс е растителен аналог на прогестерона, но по-добре се консултирай с лекаря си и за него.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 617
      HugHugДенис, твоите мушици махнаха ли се с времето и ако си доволна от някой очен лекар да ми препоръчаш- направо на лично съобщение Simple Smile Благодаря Hug
     От серапептазата незнам дали има смисъл специално за мухичките в очите- не мисля, че изобщо стигат до там ензимите. Също чист прием на колаген без хиалурон- няма ефект върху това(поне при мен) Simple Smile Общо добър ефект върху очите съм усетила от добавки с лутеин, черна боровинка. Мисля,че омега 3-то също е важно за очите- поднових приема му и усещам общо подобряване на зрението. Всичко това влияе добре на зрението, но за "мухичките" все още незнам кое и как им влияе- казах, малко по-прозрачни са, но се поувеличиха с времето Sad
    И да кажа- от пасифлората се спи наистина добре, но според мен по-добре течна форма- много бързо се абсорбира и се спи много сладко Wink Аз взимам понякога когато съм много напрегната. А понякога и само Инозитола- той мнооооооооого ме успива, заспивам много бързо от него, но не мога да кажа, че от него се спи сладко Grin Просто ме приспива( тествано по всяко време на деня- при мен така работи), затова го взимам само вечер понякога Simple Smile И магнезия е ясен- според мен при общо напрежение, умора, стрес е само добре дошъл Simple Smile

Може ли линк към тази пасифлора? Принципно търся нещо за подобряване на съня на възрастен човек. Опитвала е мелатонин, помага и да заспи но не се наспива само с него, а се събужда няколко пъти на вечер.

# 618
Благодаря ,Денис !

# 619
  • София
... следващ
код   DDDIGE  15% намаление
на   CGN, Digestion, Enzymes
ПроБ, протеолитични  и храносм. ензими
- валиден от 01.03 до 04.03 - 20:00ч
- еднократен
- може да се ползва с персонален код /още 5% намаление/

# 620
  • Пловдив
Само на мен ли ми дава доставка 19-20 лева за продукти които са с "икономична доставка" Anguished

# 621
Днес пратките вече са станали препоръчани в пощата. Мъжо се е разписвал и на 4те кашончета с ЕГН и подпис.

# 622
  • София
Забравих да ти посоча Витекс, ако все пак искаш:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Vitex-Fruit-400-mg-100-Veg … ian-Capsules/2053 на тройна промоция / с кода MARCH10 /
Ето и Див ямс:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Wild-Yam-Root-425-mg-100-V … an-Capsules/11652 това, също

# 623
Момичета, сега си взех кашончето от митница и отварям омегата на Life Extension, няколко капсули са счупени и изтекли. Нали мога да си ги изпия, ама как да почистя другите капсули, мазни са и смърди много на риба?  Joy имам друга кутийка, че тази тяхната е омазнена.

# 624
Момичета, сега си взех кашончето от митница и отварям омегата на Life Extension, няколко капсули са счупени и изтекли. Нали мога да си ги изпия, ама как да почистя другите капсули, мазни са и смърди много на риба?  Joy имам друга кутийка, че тази тяхната е омазнена.
Снимай какво е станало и пиши на i-herb. Би трябвало да ти възстановят щетите.
Код за отстъпка QVM273

# 625
Момичета, сега си взех кашончето от митница и отварям омегата на Life Extension, няколко капсули са счупени и изтекли. Нали мога да си ги изпия, ама как да почистя другите капсули, мазни са и смърди много на риба?  Joy имам друга кутийка, че тази тяхната е омазнена.
Снимай какво е станало и пиши на i-herb. Би трябвало да ти възстановят щетите.
Код за отстъпка QVM273
Снимах ги. Около 10 капсули са се спукали, другите ги попих с хартия и си ги прибрах, няма проблем да си ги изпия, предполагам нищо им няма?

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 22:40 от neli_20

# 626
Здравейте някой отказвал ли е да получи прака която е отишла на митница .Запознати ли сте как се процедира после ,и как и кога се въстановяват парите .
Предварително благодаря .

# 627
  • София
Здравейте някой отказвал ли е да получи прака която е отишла на митница .Запознати ли сте как се процедира после ,и как и кога се въстановяват парите .
Предварително благодаря .
На известието пишеш: "Отказвам пратката" и се подписваш.
След като пратката пристигне при тях/ Iherb/ ти възстановяват сумата без транспортните разходи. Това може да отнеме и 2-3 месеца.

Преди да пуснете поръчка обмислете добре и варианта пратката да отиде и на Митница и дали сте готови да платите ДДС и Митнически такси.
Не се подвеждайте по това, че някой е нямал проблем и си е освободил пратка за 30.90лв, само срещу 1.50лв, а вашата е за 30.01лв, защото и в двата случая, пратката се води митническа и за нея се дължи ДДС и такси.
Това отказване на пратки ви слага в графа Некоректен потребител, а сайта си води някаква статистика и ако наистина имате проблем след време, трудно ще ви съдейства или компенсира.

# 628
  • София
Някой може ли да препоръча мая, бакпулвер и сода бикарбонат без глутен?  bouquet

# 629
  • София
Някой може ли да препоръча мая, бакпулвер и сода бикарбонат без глутен?  bouquet
Предполагам въпроса е за мая за хляб, но сайта отдавна не предлага вече такава.
Ето сода:
https://www.iherb.com/pr/Bob-s-Red-Mill-Pure-Baking-Soda-Gluten- … -16-oz-453-g/9852
Ето и бакпулвер:
https://www.iherb.com/pr/Bob-s-Red-Mill-Baking-Powder-Gluten-Fre … -16-oz-453-g/9585

Общи условия

Активация на акаунт