iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 108

• 59 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Щефи, благодаря за подсказката, ще разгледам и колагена на таблетки. Определено ще ми е по-лесно така Blush

Тинита, публикации могат да трият само модератори и администратори Simple Smile

# 151
Благодаря Денис Flowers Hibiscus
1. Myco Defense - на гладно, 30 мин преди хранене - този продукт един вид е имуностимулант, нали? колко продължително  време може да се ползва?
На децата може ли да им идва повече дозата от МВ + вит Ц ?!

# 152
  • София
Благодаря Денис Flowers Hibiscus
1. Myco Defense - на гладно, 30 мин преди хранене - този продукт един вид е имуностимулант, нали? колко продължително  време може да се ползва?
На децата може ли да им идва повече дозата от МВ + вит Ц ?!
Да, това е имуностимулант, 20 до 30 дни е достатъчно да се приема, за да подпомогне Им.с-ма. След това, може да направиш почивка, месец и ако искаш, пак го приемаш. Имунната с-ма, не трябва много да се форсира - омега 3, коластра, МВ ... също я подпомагат.
В МВ за деца вит. С е 100 mg, или може да даваш още до 250-300мг /дн. Вит. С е добре да се приема на малки (ниски) дози, за да се усвои максимално.

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка 10% намаление, за следващи поръчки - 5%

# 153
Оплаквам се, че парите, които дадох за колаген отидоха на вятъра. Не мога и не мога да го пия това нещо, ужасно ми е на вкус и на цвят.

Ако искаш може да пробваш този, без вкус и аромат е. Има и малка пробна опаковка, която между другото доста намалява цената на доставката на поръчката
https://www.iherb.com/pr/Zint-Grass-Fed-Beef-Collagen-Hydrolyzed … 2-oz-56-6-g/78386
Някои го добавят и в кафе или фреш, така предполагам пък изобщо няма да се усеща..

Rewards Code BPG288 - код за 5% отстъпка

# 154
Да се добавя във фреш, но нали на гладно трябва да се приема, а фреша е пак храна я богата на захар, я на фибри. Дали ще се усвои максимално приет с нещо?

# 155
Tigar, може и да го пробвам, поне е малка разфасовка. Но, да, предпочитам таблетки май Grinning

# 156

Dark_Chocolate, имай предвид, че таблетките колаген са големи. В началото ми бяха странни при пиене, но вече свикнах и не го отчитам,  с повече вода преглъщам .  Някои потребители тук пишеха, че им идвали големи за поглъщане.

# 157
  • Пловдив
Приготвила съм си две поръчки, като тегло са тежки и не мога да ги поръчам в една пратка. Има ли продукти с които в момента мога да намаля доставката?

# 158
Да се добавя във фреш, но нали на гладно трябва да се приема, а фреша е пак храна я богата на захар, я на фибри. Дали ще се усвои максимално приет с нещо?

Ами и на мен ми е интересно в каква степен се усвоява в кафе или фреш, най-добре Денис да каже, но аз имам приятелки които го пият в кафе и имат ефект от колагена, което значи че се усвоява. Не знам...аз си го пия във вода и специално на тази марка не ми е гаден, то всъщност няма вкус и аромат, поне аз не усещам ..

# 159
NeoCell-ът също няма вкус и аромат, но на мен ми е гадно да го пия. Затова го завещах на приятеля ми. Дано само не стане по-Убав от мен Joy

Щефи, да нямаш пророчески дарби Simple Smile Имам проблем с гълтането на по-големите таблетки. Даже днес един Витамин С на Калифорния Голд Нютришън ми застана напреки в гърлото и за секунда се опулих, но за щастие успях да го глътна Ill А колагенът, както трябва да се взима по шест... не ми се мисли.

Бих го добавила в млякото, но като написах collagen + yoghurt в Гугъл, не ми излязоха кой знае какви резултати. Явно не е особено обичайна комбинация Simple Smile Както и да е, ще го мисля. Благодаря ви за включванията Simple Smile

# 160
  • София
Благодаря за темата  bouquet
Всички ли, получили поръчката си с куриер са избрали по-скъпата доставка? Дали е съвпадение? Ако не си заслужава по-скъпата доставка.

Получих си 2 пратки от 18.01 за 10 дни. Чакам една от 22.01, но тракинга и не е мърдал от 25.01.

# 161
И мен ме интересува с Delyweri by local Post Plus ли поръчвате за да не ви минават митница и ви идват на адрес ли? Аз имам две големи с Delyweri by Local Post и едната вече е на митница.

# 162
И мен ме интересува с Delyweri by local Post Plus ли поръчвате за да не ви минават митница и ви идват на адрес ли? Аз имам две големи с Delyweri by Local Post и едната вече е на митница.

И аз се присъединявам към питането.

# 163
Здравейте, в момента има ли някакъв код за отстъпка при нов акаунт/нов клиент освен 10% с реферален код? Нещо като NEW19

# 164
В момента няма доставка до адрес, и двата вида доставки се обработват от БГ пощи, след като пристигнат в страната и ако са над 30 лв има шанс пратките да отидат на митница

Код за 5-10 % отстъпка от iHerb - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт