iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 108

• 59 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ти може всичко да имаш,но митници имат нова система която не работи аз с помощ от приятел се боря известно време. Системата е различна,тарик е част от системите на митницата там са кодовете и много трябва да си чел да обясниш що тоя код подаваш точно като в еди коя си добавка има съдържание на нещо което не в този код. Та определи в София всички са на свое си мнение по тарик.
Между другото декларацията от dhl няма да ти свърши работа има клетки в които се попълва друго и много любезно те връщат да си коригираш няколко пъти и при всеки различно. Но това вече няма значение почваме от начало.

# 526
  • Добрич
При положение, че от пощата не ми дават никаква информация, не виждам как е възможно някой друг да освободи пратката, освен пощите.

Така, че всичките необходими "атрибути", ще си ги имам като "трофеи". То да се регистрираш в сайта на митниците си е направо за награда...

# 527
Не ти трябва информация от пощите всичко го имаш като информация веднъж съм питала за грамажа БП беше безмислено  като информация митничарите не го проверяват дали е точно до милиграм.
За регистрация то хубаво ма след нея са мъките....ще я разучиме и тая система и нея ще е сменят..

# 528
  • На ръба..
Disappointed И при нас във Варна вече не се освобождава веднага пратката, оставят се попълнените документи и до няколко работни дни се обаждат за да се получи пратката.

# 529
Disappointed И при нас във Варна вече не се освобождава веднага пратката, оставят се попълнените документи и до няколко работни дни се обаждат за да се получи пратката.
Здравейте, бихте ли ми обяснили как се освобождава пратка от митницата(Варна)? Ще поръчвам за първи път и смятам да направя две поръчки за около 130-150лв., но не съм наясно със процедурата по освобождаване, а и разбирам от прочетеното в темата, че има нова система.

# 530
Mima-Rafa,
Благодаря, че сподели личния си опит! Май моя близка е в пособна ситуация!

# 531
Еееей, Денис, страхотна си! Това есе научно за растителен протеин направо ме закова!
Супер, нахут накиснат ето това ще пробвам.
Леща и фасул все още не мога да ям иначе нямаше да си помисля за растителен протеин в кутия.
Pea protein също не мога, но пък успешно добавих малко грах в менюто си. Ще пробвам по късно и от кутията с протеина.
Ще пиша на сайта за CBD oil да започнат да предлагат. Другите сайтове са ми по неудобни... Моля и други заинтересовани да мe подкрепят в исканията към iherb.
Благодаря, дами!

LTZ471

# 532
  • На черешатааа
Mima-Rafa  Благодаря. Ще прочета и разгледам протеините, които  си написала Flowers Hibiscus , че огромен проблем ми е 00 Disappointed

# 533
Здравейте, бихте ли ми обяснили как се освобождава пратка от митницата(Варна)? Ще поръчвам за първи път и смятам да направя две поръчки за около 130-150лв., но не съм наясно със процедурата по освобождаване, а и разбирам от прочетеното в темата, че има нова система.
Прочети 1 страница митническо представителство през български пощи или лично вадиш си електронен подпис и еори номер и разучаваш системата на митници (аз за седмица не успях да се справя не е ясно дали е бъг или др.проблем)

# 534
  • Плевен
Моля някой да ми каже как да отмеря 6 грама от колагена  на прах на Neocel или на Zint.Благодаря!

# 535
  • София
vilytoo
с мерителната лъжичка, която е в пакета/кутията - разрови с вилица, за да я намериш

следващ...

код  DDCGNM  15% намаление
на  Fungiology Mushrooms

- валиден от 26.02 до 27.02 - 20:00ч
- еднократен
- може да се полсва с персонален (невидим) код - още 5% намаление

# 536
Денис, моля за препоръка за коластра и друга добавка при разболяване, трябва да поръчам за едни първолаци, ако са дъвчащи по-добре, но пък може и капсули, стига да вършат работа Simple Smile Знам за Епикора, но дали не е твърде агресивно, майката я е страх от форсиране на имунната система, или все пак не е толкова рисково да се пие и да заложа на него Thinking

FLR252 допълнителна отстъпка на продуктите

# 537
Здравейте искам да отворя рефънд за загубена непрепоръчана пратка, тъй като срока изтече. Като вляза на поръчката и избера всички полета, напиша причината и дам submit, ми зарежда един куп време и накрая нищо не се случва. Вие откъде искате рефънд за загубени пратки?

# 538
  • София
Вела - ето ти ТАРИК кодовете - http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/taric_consultati … ;SimDate=20190226
аз например си пиша все едни и същи кодове и айде нека пък митничаря да ми каже че не са тия..... Една веднъж ми иска съдържанието на продуктите разпечатано от сайта. За неин късмет поръчката беше с вит С, вит Д, вит Е - еми смяха и се колегите. Дадох разпечатката и тя самата се чуди кой код да ми сложи и накрая се съгласи с моите.

Иначе съм съгласна, че си е доста разправии и даже в къщи държиме един лаптоп със старите версии на джава, които вървяха със системата на митниците, но пък те толкова стари че подписа не искаше да тръгва на тях...... абе все драми да има. С новата система не съм се борила още, чакам и митниците да си я разучат.....

# 539
  • Бургас
Denis, има ли разлика между този https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-CoQ10-100-mg- … ie-Softgels/61073 и този https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-CoQ10-Kaneka-Q10-100-mg-60-Softgels/4134 коензим Q10. Знам че са по- малко усвояемата форма, но първия ми намаля доставката и ако е сносно качество или съпоставимо с продавания тук на Валмарк, ме устройва идеално.
P.S.   или пък този https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Absorption-CoQ10-wit … 20-Softgels/10930

Код за 5% отстъпка от iherb - WCZ857

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 13:46 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт