Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, на някое момиче от вас ТСХ вдигнало  ли се от стимулацията за ин витро?

# 316
  • София
Здравейте, на някое момиче от вас ТСХ вдигнало  ли се от стимулацията за ин витро?

Въпросът май трябва да бъде "При коя не се е вдигнало?" Simple Smile Смятам, че почти при всички ТСХ се повлиява от стимулацията, както и ако се стигне до бременност след това.

# 317
Защото при подготовка за Зет искат прогестерон, никой не е казъл да се пусне ТСХ, а ако той е повишенн пречии сигурноо

# 318
  • София
Защото при подготовка за Зет искат прогестерон, никой не е казъл да се пусне ТСХ, а ако той е повишенн пречии сигурноо
[/quot

Желателно е да е под 2.

# 319
При мен се вдигна. Беше 1,17 на 21.01, а стана 4,60 на втория ден от цикъла, т.е. от първия ден на стимулацията. Но за мое щастие и ваше намерих инфо, което обяснява, че това е нормално. Кървенето трябва да свърши и чак след пет дни може да разберете истинското ниво на ТСХ-то.

Коментирах това с акушерката и каза, че това е за ендокринолог, но всичко това може да е вярно. Разбрахме се да си го изследвам отново тези дни и мисля да е на 11-ия ден от стимулацията.

# 320
  • София
ТСХ НЕ се изследва по време на стимулация!

# 321
Благодаря ти! Лошото е, че няма кой да ни го каже от клиниките, а го узнаваме тук една от друга и добре, че е така!

# 322
  • София
Благодаря ти! Лошото е, че няма кой да ни го каже от клиниките, а го узнаваме тук една от друга и добре, че е така!
По време на стимулация се повишават и естрогените, а от това се повишава и ТСХ. Та, ако то изследваш по това време, няма да има кой знае каква информативна стойност.

# 323
Момичета естрадиол 693 и ЛХ 21 на 7ми ден от МЦ (след стимулация от 2ри до 6ти ден) добре ли е? Днес съм напреглед, но ми е притеснено, че нещата не са ок и еатрадиола ми се вижда нисък...

# 324
  • София
Естрадиола не е ншсък, ама ЛХ е височко

# 325
По принцип аз съм с по кратък МЦ и по ранна овулация... Имала съм месеци с О на 9ти ден, а обикновеннно ми е на 10ти или 11ти ден...

# 326
  • София
Като си в стимулация нещата са различни от стандартен мц, не сравнявай.

# 327
Да ви споделя - днес бях на преглед - 8ми ден от стимулацията и ми казаха, че имам само 5 фоликула и двурога матка като по учебник и се чуди как ще се захване там ембриона. Моя мъж ми казва, че важното е, че се опитваме. Та не знам какво ще последва сега с тези 5 фоликула. Много се надявам да има яйцеклетки в тях. Според вас дали имам някакви шансове? На 37г. съм почти и сме по мъжки фактор с Олигоастенозооспермия средна степен и некроспермия.

# 328
Не се притеснявай винаги има надежда.А и до края на стимулациите може да се появят нови фоликули.Аз лично 2 дена преди пункцията имах 18 а на пункцията ми извадиха 23

# 329
Да ви споделя - днес бях на преглед - 8ми ден от стимулацията и ми казаха, че имам само 5 фоликула и двурога матка като по учебник и се чуди как ще се захване там ембриона. Моя мъж ми казва, че важното е, че се опитваме. Та не знам какво ще последва сега с тези 5 фоликула. Много се надявам да има яйцеклетки в тях. Според вас дали имам някакви шансове? На 37г. съм почти и сме по мъжки фактор с Олигоастенозооспермия средна степен и некроспермия.

За първи път  ли виждат,че матката е двурога?
Аз на твое място бих замразила ембрионите.После да се коригира матката лапароскопски.След това ЗЕТ.Мисля,че така шансовете са най-големи.

Общи условия

Активация на акаунт