Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
След колко време се връщат ембрионите в такъв случей нормално ?

# 526
Пак много зависи, ако има условия за свеж трансфер на 3 или 5 ден

# 527
В зависимост от бройката и по преценка на лекаря, освен на 3 или 5 ден, може да ти ги върнат и на 2 или 4 ден.

# 528
Благодаря , сега ми е малко по ясно . Предполагам късия е 1 месец цялата процедура а дългия 2 ?
Аз бях по къс протокол. Стартирахме на 08.03.2019.Всеки ден имах инжекции сутрин в 8 и вечер в 8.-Менопур и след няколко дена добавиха в 11 вечерта цитротид. На 16. 03 си бих в 10 вечерта блок. инжекция овитрел. На 18.03 ми беше пункцията и на 21.03 трансфера. И сега чакам теста..... Blush

# 529
Mikmiki явно ще падне голямо ходене до тази болница . Стискам ти палци да се похвалиш скоро ❤ В коя клиника си ти?

# 530
Mikmiki явно ще падне голямо ходене до тази болница . Стискам ти палци да се похвалиш скоро ❤ В коя клиника си ти?
В Стара Загора при Стефанов. Първи опит ми е при него. Преди това имам 2 неуспешни в Репромед Плевен при Пенков. От 9 год. е борбата ни за детенце и дано сега е успешно, че сили нямам вече.

# 531
Явно нещата се случват доста по бързо от това което предплагах , което е супер . Благодаря Ви за полезната информация за мен и всеки друг който е нов в темата .

# 532
В Стара Загора при Стефанов. Първи опит ми е при него. Преди това имам 2 неуспешни в Репромед Плевен при Пенков. От 9 год. е борбата ни за детенце и дано сега е успешно, че сили нямам вече.
От сърце ти го желая да е успешно този път ❤❤❤❤❤❤❤❤

# 533
Pipi на мен при трансфера ми покаэваха на монитора как връщат ембриона .Иэглеждаше като бяла точица,но това не е в БГ.

# 534
Здравейте момичета. С мъжът ми опитваме от година и половина, имаме 4 неуспешни инсеминации и сега чакаме резултате от АМХ и спермограма по Крюгер за кандидатстване по фонда. Нямаме установен проблем, вече се водим с неизяснен стерелитет. Ходихме и на психолог , явно проблема е психически. Та на въпроса, ориентировъчно от кандидатстването да заповедта колко време минава? Благодаря ви!

# 535
Три месеца.

# 536
Момичета, след неуспешен трансфер със стимулация по къс протокол, може ли следващият месец да има опит без стимулация на естествен / спонтанен цикъл?
Или задължително трябва да се направи почивка след стимулация...?

# 537
Микаела съжелявам какво стана късмет и дано става да пробвате на естествен цикъл !!!  Sad 🤗❤❤❤

# 538
  • София
Момичета, след неуспешен трансфер със стимулация по къс протокол, може ли следващият месец да има опит без стимулация на естествен / спонтанен цикъл?
Или задължително трябва да се направи почивка след стимулация...?
Може

# 539
Аз съм с НЯР и бях по къс протокол в Надежда. Първия преглед беше на 2ри ден и пускахме ФСХ и Е2. Започнах стимулация от 2ри до 6ти ден бяха инжекциите. Следващия преглед беше на 7ми ден и ЛХ беше станало 21...От този ден нататък опита за мен беше отписан защото с това ЛХ в средата на стимулацията бях напълно наясно, че няма шанс да извадим качествени яйцеклетки... Пункцията ми беше на 12ти ден-в деня на пункцията от 6 фоликули вече бяха 5 (явно единия се беле спукал), от 5те извадиха 4 яйцеклетки, от тях само 3 бяха узрели и накрая само 1 се оплоди, която спря развитие на 3ти ден... Извода за мен е че доктора не успя да контролира организма ми (хормони и фолинули) по време на стимулацията и накрая обяснението на ембриолога беше, че имали забележки към яйцеклетките... Е какво друго да ми кажат- че хормоните играеха рязко нагоре и надолу по време на стимулацията и скапаха яйцеклетките? Но минало вече... Сега ми предстои прегледа и Сериозно ще си поговоря с лекаря...

Общи условия

Активация на акаунт