Предюбилейна 199-та НЕМСКА тема

• 37 464
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
сакън някой да не каже, че не сме широкоскроени.

за това не се бях сетила, защото всички говорят зад гърба на майката с аутиста  Whistling

Дени, няма как да местят децата в по-горен клас, ако само по едно неща са напред.
едно момиченце има по-голяма сестра и от нея се е научила да чете и е напред с материала. ама по математика не е напред, няма как да я сложат във втори клас...
иначе сега смъкнаха едно дете то 2ри в 1ви... Whistling

аз се радвам, че учителката все пак обръща внимание и се съобразява с интересите на децата.
просто ме отчайват майките, които гледат в чуждата копанка... Rolling Eyes

# 91
asyalein,
свидетел съм на доста лицемерие при нас, та затова така си помислих. Иначе в класа на сина ми преместиха едно момиченце от първи във втори клас (синът ми беше 2 клас тогава), защото можеше да чете и пише. Как е била с математиката не знам. Но сега в 3 клас е от най-добрите деца.

# 92
при нас май местят само надолу. newsm78
поне не съм чувала за обратен случай.

за лицемерието си права.
много ме дразни  Tired

# 93
  • Немция
В класа на големия има и от двата вида- 1-2 деца, които повтарят класа и едно, което е прескочило класа. Тези, които познавам да прескачат клас са все момиченца. Мисля, че се гледа общата зрялост на детето, не само дали се справя с материала. Как би се социализирало в нов клас, който ще е с 1 година напред с материала. Това е риск, трябва детето и родителите да са съгласни на такава стъпка.

# 94
Това "прелюбодейно" заглавие много ме весели. И се пише с по-добро темпо в темата, отколкото в предната. Браво!

# 95
  • Berlin
Хаха, само аз ли го прочетох “правилно” от първия път? 😄

# 96
  • В страната на мечтите
И аз, и аз! Но откакто някой спомена "прелюбодейна" все така го чета вече Joy

# 97
И аз, и аз! Но откакто някой спомена "прелюбодейна" все така го чета вече Joy

+ 1

# 98
Момичета,в нашата детска градина не дават да се носи сметанова торта за рожден ден,но идеята да занеса брецета с вурст не ми харесва! Simple Smile Сещам се за мъфини или кезекухен,дайте идея!

# 99
Какъвто и да е кухен ще свърши работа. Сух сладкиш, без кремове и сметани.
Брауни например, или нещо сезонно - бананови мъфини, тиквен сладкиш, ябълков сладкиш.

Тези рецепти пробвах последно, харесаха се.
https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BD%D0%B0%D0%BD

https://www.chefkoch.de/rezepte/237891096718417/Kuerbiskuchen-total-lecker.html

https://www.chefkoch.de/rezepte/1544931260916209/Heidelbeerkuche … it-Streuseln.html

# 100
сметанова торта не би ми хрумнало и да нося.
те искат по-сух сладки, тип кекс.

моето дете все иска сладкиш, отгоре залят с шоколадова глазура и smarties. много е вървежно. Whistling
правиш някакъв кекс, но да е в кръгла или продълговата форма, не във формата за кекс, заливаш с глзурата и докато е топла редиш бонбонките.

също съм носила домашни пуканки, зеленчуци и плодове на резенчета (мадарини, портокали са подходящи), защото в Дг черпеха преди да са обядвали и не исках със сладкиш или мъфин да им развалям обяда. Peace

днес ми правиха измисления тест за кръвната захар - много е ниска. нищо ново, само дето пих гадния сок и дремах един час... нямало какво да се направи.

# 101
  • В страната на мечтите
Домашни бисквити предполагам също биха свършили работа - меки, твърди, с плодове, с шоколадови парченца, защо не слепени с конфитюр или друго...възможности много. Но си е занимавка Simple Smile

Аз записах дребната на 7 места, да видим къде ще я вземат...таксите са голямо неизвестно, как ще се спряваме с работното време също не е ясно. Шефката ме предупреди, че едва ли ще могат да ме върнат на половин ден, с цял е абсурдно да успеем с градината, че и таткото до късно работи...та май нова работа ще трябва, а тази толкова си ми харесва Sad

Ася, кофти за кръвната захар...хапвай повечко шоколад Joy

# 102
  • Немция
Само набързо се включвам- Ася, на гладно ли ти правиха теста или не, че нали това беше дилемата Mr. Green?
Може би начесто и по малко трябва да хапваш, за да се избегне ниската кръвна захар.

# 103
да, гладна ходих.

захарта ми пада когато ям... Crazy
имало някакъв такъв синдром.

# 104
  • Немция
А преди бременността имала ли си същите оплаквания? Може да  е свързано с бременеенето.

life_is_love , много тъпо, че нямат възможност за намалено работно време. Има браншове, където няма опции за съкратен работен ден и е минус за майките с деца. Жалко, дано намериш нещо подходящо за теб.

Общи условия

Активация на акаунт