Предюбилейна 199-та НЕМСКА тема

• 37 467
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
А преди бременността имала ли си същите оплаквания? Може да  е свързано с бременеенето.

да, имах, просто ме отсвирваха...
сега ми обясняват, че трябвало да се радвам, други жени развивали диабет  Whistling

# 106
  • И аз не знам къде
Записвам се и аз да прелюбодействам Simple Smile

# 107
Момичета,дайте някой сайт за намалени спортни стоки и обувки! Simple Smile

# 108
  • Англия
Аз поръчвам 1-2 пъти годишно от sportsdirect.co.uk. 5-6 паунда май беше доставката, но маратонките за по десетина паунда за децата я компенсират. Мисля, че имаше и немска версия, но в английската излиза по-изгодно по мои сметки.

# 109
sunny:*kiss, какво по-точно ти трябва?
Аз първо си набелязвам какво и след това търся къде е най-евтино.
В момента следя един конкретен модел зимни обувки за хлапето за догодина и един панталон за сняг. За щастие детето не расте скокообразно и мога да се "запасявам".

asyalein, и к'во, пратиха те по живо, по здраво да си ходиш, 'щото не им влизаш в клиничната пътека... ooooh!

# 110

asyalein, и к'во, пратиха те по живо, по здраво да си ходиш, 'щото не им влизаш в клиничната пътека... ooooh!

мда. даже ми казаха, че повече нямало да ме тестват, защото на този тест съм била под рисковата граница  Joy
ниска захар било досадно, но безопасно Crazy

последно бях потресена: отивам в чакалнята и доста време дремах и няма списания за четене. викам си: добре де, като вземат старите, носят нови, къде са всички списания?!
в този момент забелязвам двата плоски екрана, стретегически разположени да ти вадят очите, където тече реклама на праксиса и всичките им IGEL, плюс някакви новинки и времето.
това било, за да се избягва заразяването чрез списания  Joy
да се смееш ли, да плачеш ли...

# 111
  • Немция
Не съм попадала още на лекарски кабинети без списания, а само с екрани. Виж, при очната, където водя детето да му контролират диоптрите, държи едни и същи списания от време оно. Вече трета година ходим там и гледам едни и същи броеве, на тема градини и земеделие, разни безплатни книжки с интервюта на Zeit Crazy,  а аз обичам да прелиствам , докато чакам и ми е чудно, че нищо не се обновява newsm78. Поне има доста детски книжки и така убиваме времето с децата.

Някой знае ли дали в Немско при кандидатстване в университет или друго висше учебно заведение момчетата влизат с по-нисък успех, както беше едно време в Бг- момчетата бяха вътре в системата с по-нисък бал? Или всички са на общо основание?

# 112
Синьо,нищо конкретно,но понеже ми се ще да се обновим за пролетно-летния сезон (нищо,че при нас е още метър сняг Grin),исках да поразгледам!Ние живеем в малък курортен град,всичко е много скъпо и спасението ми е интернет... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 113
  • Англия
Вие ли бяхте в Титизее?

# 114
И при нашата очна има списания
на тема градини и земеделие
Thinking

Бибит, не съм чувала/чела за такова правило тук. И честно казано за мен е доста дискриминиращо. Евентуално да има някакви квоти в специалностите с ограничен прием, но по-скоро с идеята да има повече жени в техническите специалности. Знам, че има квоти за чужденци примерно.

sunny:*kiss, ясно. Peace И ние купуваме почти всичко онлайн. ooooh! Нашият град не е от най-малките, но търговската улица запада все повече и повече. Нароили са се евтини магазини с некачетвена стока, но народът гледам непрекъснато влачи пълни торби.
Неблагородно завидях за снега. Simple Smile Иска ми се в близката планина снегът да се задържи още някоя и друга седмица, но ще става все по-топло. Хлапето точно се ентусиазира да кара ски... Добре поне, че ходихме последните съботи/недели. Утре май ще е за последно.

# 115

Бибит, не съм чувала/чела за такова правило тук. И честно казано за мен е доста дискриминиращо.

абсурд д аима такова правило.
квотите ги намирам за ужасяващи, втрещявам се колко феминистки се борят за Frauenquote. Rolling Eyes
сега в обявите за работа попадам на следното: (m/w/d) männlich, weiblich, divers  Whistling

# 116
Обявите трябва да са съобразени със закона, а той указва наличието на "трети" пол, който се означава с diverse. Вече кого ще избере работодателят е друга работа.

# 117
  • Немция
Защо да няма квота Mr. Green, ако има някакво разумно обяснение. За чуждестранни студенти е май 5 %- не може да приемат 50% чужденци(с учил.диплома от друга държава, не се отнася за тези, които са с немска матура) в университетите например.

# 118
(m/w/d) männlich, weiblich, divers  Whistling
Sick И сега като въведат и съответните квоти ми е много интересно как ще доказваш какъв си. Laughing Нали искат и в свидетелствата за раждане да има 3 пола... Искам някой от тези гении да ми обясни по какви външни полови белези се разпознава този трети пол. WhistlingOutta Joint Crazy
Обаче народът лапа ли, лапа новите моди. Веднъж четох някакъв мамешки блог, в който родителката надълго и нашироко обясняваше как възпитава сина си половонеутрално. (wtf?) При следващото дете искали с мъжа ѝ да не пише женски/мъжки пол в свидетелството за раждане. Whistling

# 119
  • Germany
Записвам се и аз в темата. Бях ви изпуснала, но ще наваксам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт