Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 3

• 57 217
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
За одобрените ПУП- ове в  Община Варна, тук ли се проверява?
http://agup.varna.bg/index.php/registers/zapovedi-na-vav-vrazka- … pup-prz-za-2019-g

# 556

So Lucky - този комплекс разглеждала ли си го? Цените са като в Сезони и Ренесанс, но може локацията повече да ти допадне - https://radost.kupiv.bg/

Не съм. Кой го строи? Тези "купи в България" са ми като НОВ ДОМ. И няма цени на сайта. Трябва да им изпратя личните су данни за да ми върнат оферта. Laughing

# 557
Това "цени при запитване" много ме дразни. Оставаш с впечатлението, че за всеки клиент цената е различна

# 558
http://www.komfortbrokers.com/en/tyrsq/jilishtna-sgrada-radost-v-kv-troshevo
Това не е ли същото?
Тука си има цени и изглеждат доста добре.

# 559
http://www.komfortbrokers.com/en/tyrsq/jilishtna-sgrada-radost-v-kv-troshevo
Това не е ли същото?
Тука си има цени и изглеждат доста добре.
Не е същото

Тук са 5 входа по 6 етажа всеки.

А тук 2 входа по 4 етажа.

# 560
Така си е различни са. Едното се казва "Далия", а другото "Радост".
Ай, карамба голямо строителство, голямо нещо.

# 561
Пак си в грешка. Grinning
Далия е на Червенков зад Шела на Младост. а туй нещо 4 етажното дето ти го изрови е някуде на долу в Трошево.

ето далия

# 562
Ами KUPIV.BG са брокери, ама изглежда сякаш са ексклузивен брокер за този комплекс. Не знам, не съм задълбавал, но може би е подобна ситуацията като с Home2U и Ренесанс.
Та на сайта на тези KUPIV.BG има още доста подобни строежчета, дето изглежда сякаш само те ги предлагат. Може с едно запитване да питаш за няколко Grinning

Иначе като сърчна по ПИ номера на парцела - 10135.3515.1943, излиза че разрешителното им е от 06/11/2018, а възложител(вероятно това е инвеститора) "ЕЛ ХЕФЕ" ЕООД (фамилна фирмичка на депутат от ГЕРБ). Някой ако минава от там, може да види коя е и строителната фирма.

Но както казах, цените са като на другите подобни кооперации - 650-700 евро. Даже по-скоро около 700 евро на квадрат. Cold Sweat

# 563
  • In transit
Купи в България са брокерската фирма на строителната фирма Конструмакс. Мисля, че няма как да се прескочат. Бях ги питала преди време за един имот и имаха % като брокери, нищо, че строителната фирма е тяхна също.

# 564
Вярно - повечето сгради, които рекламират на купи-в-беге, ги има и на официалния сайт на Конструмакс. Но тази на ул. Радост я няма.

Я и аз да питам нещо - тези Ренесанс къде им вървяла реклама, че паркоместата са безплатни до края на Май?
Писах им запитване, нищо не отговориха. Някъде има ли чертеж на самата сграда или поне цялостна визуализация? Нямат сайт, не дават ясна информация. Във фейсбук последната публикация е от преди половин месец. Не мога да разбера защо са толкова потайни. Иначе, още нямат и разрешително за строеж. Има само за Сезоните и за петте блока отдолу...

EDIT: Ахааа, рекламата я имало на фейса на хоум-2-ю. Колко хейт са им сипали, защо ли...

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 17:58 от moon_wind

# 565
Пак си в грешка. Grinning
Далия е на Червенков зад Шела на Младост. а туй нещо 4 етажното дето ти го изрови е някуде на долу в Трошево.

ето далия

Ай,ай пълна обърквация Simple Smile
Ама пък сега малко се ориентирах.

# 566
Купи в България са брокерската фирма на строителната фирма Конструмакс. Мисля, че няма как да се прескочат. Бях ги питала преди време за един имот и имаха % като брокери, нищо, че строителната фирма е тяхна също.
Загубиха ме. Ще плащам комисионна на строителя, ама когато цъфнат налъмите.

EDIT: Ахааа, рекламата я имало на фейса на хоум-2-ю. Колко хейт са им сипали, защо ли...
Ако следях страницата и аз бих им сипала. Заслужават си хейта.

Стаматко, разбрахме че Трошево не ти е район. Laughing  Hug Hug Hug

# 567
Да, Купи в България са брокерска фирма на Конструмакс. Скоро запазих апартамент в Сахаров2 и не ми взеха комисионна, защото сградата ще се строи от Конструмакс. Попитах ги и за Радост, казаха ми, че те имат ексклузивни права да продават, но сградата няма да я строи Конструмакс, затова явно ще вземат комисионна, все пак я рекламират, т.е. имат някакви разходи.

# 568
яка вълнова (звук) интерференция ще се "случва"
Скрит текст:

# 569
Трошево ми е Терра Инкогнита (непозната земя).  За мен там живеят дракони Simple Smile
Много ми е объркано честно казано и идея си нямам кой какво и къде строи. Пък и на тия сайта им не е стока.

Общи условия

Активация на акаунт