Звездни компромати- 397

• 76 902
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много харесвах Богданска, но след ББ ми падна в очите. То бива липса на акъл и морал, ама чак толкова не бива. Петканов дори не искам да го коментирам. Палячо.

# 106
Аз все си мисля, че това с куфарите и раздялата беше ПР. Но пък от друга страна ако не е, щом са се намерили и са си простили коя съм аз да съдя, нека се обичат. Те между другото не се събраха там, доста преди това си бяха заедно.

# 107
Петканов не е ли мъжът изложил най-много жена си публично? Припомнете ми, но не оповести ли точно той, че тя спинка с чичковци за пари?! Пък после и до психиатър беше стигнала заради неговите публични изяви на неин гръб.
Мира Добрева пак е с две различни очи.

# 108
И на мен ми се струва, че разиграваха етюди с тази тяхна раздяла.
Кой пък спира две коли така удобно пред охранителна камера, за да се вижда толкова добре как Той изхвърля куфарите и парцалите на Невярната любима.

# 109
  • София
За какъв ПР говорите? Коя нормална жена би си причинила подобно нещо заради един гол ПР? Влизали ли сте във фейсбук профила й, докато се разиграваха "етюдите"? До всяка една нейна снимка се мъдреха отвратителни коментари, с най-гнусни обиди по нейн адрес. След това Алекс изчезна близо година от публичното пространство и дума не обели по казуса с Петканов. Не я оправдавам, понеже се видя що за стока е и тя. Дано поне са си взели поука от станалото, че такива циркове оставят петно за цял живот.

# 110
  • София
Емили Ратайковски пазарува Flushed
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 111
Алекс е много красива и мила, симпатизирам и. Бебето е страхотно, но мъжът и е палячо.

# 112
  • на пистата
За какъв ПР говорите? Коя нормална жена би си причинила подобно нещо заради един гол ПР? Влизали ли сте във фейсбук профила й, докато се разиграваха "етюдите"? До всяка една нейна снимка се мъдреха отвратителни коментари, с най-гнусни обиди по нейн адрес. След това Алекс изчезна близо година от публичното пространство и дума не обели по казуса с Петканов. Не я оправдавам, понеже се видя що за стока е и тя. Дано поне са си взели поука от станалото, че такива циркове оставят петно за цял живот.
После пускаше снимки с мъжа, с който се беше целувала в самолета

# 113
Емили ТО ...много зле ми е на тези снимки...с това виснало смачкано Д
Във някакъв филм я гледах много ми хареса Thinking

# 114
И аз я гледах във филм, добре беше. Имаше много любовни сцени, а на нея са и любими такива, в които си показва тялото и е във вихъра си.

# 115
На мен не ми е виснало или смачкано newsm78

# 116
Бившия показан мъж на Алекс е милиони пъти по-хубав от палячото.
Много харесвам Гери Дончева.

# 117
Много харесвам Гери Дончева.

Май си единствена Grinning

# 118
Хората се нараняват и пак са заедно. Така е устроен човек, ама вече знам, че в бг мама пишат само свръхчовеци, дето нито са наранявали, нито пък те самите имат рани.
Много важно, че Петканови са си изяли някой и друг пръст! Важното е, че са заедно въпреки миналите събития.

# 119
Много я изложи Дани... но във ББ тя каза, че след него не е намерила никой, който да я обича така и тя него. Щом са намерили сили да си простят, да са живи и здрави. Аз не бих си избрала такъв мъж, ма ето че тя си го обича.
Дано само не и омръзне да люпи семки и да и се довози в частни самолети пак. Че то любов, любов, но когато жената печели повече, в един момент вече може да не и е толкова забавно.
Към настоящият момент ми изглеждат много влюбени и щастливи и им се радвам. То гаранция за никого няма какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт