Звездни компромати- 397

• 76 875
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
KEN колко похарчи за пластичните си операции?Стигна ли милион?И какво работи,че да се обезобразява?

# 76
  • Варна
На Биляна Савова/Хинова дъщерята Белослава Хинова моделства по света, на Шанелско ревю "редом" с Кая. Не знаех Simple Smile, но то нашите успешни модели по света много не са известни в БГ.
Ох, тези дрехи Шанелски...Heart

# 77
Ама вярно какво стана с Тоци?

Няма ли да пусне нова статия, ако все още някой не е разбрал, че е родила естествено?!?
Ама много бързатеееее! Изчакайте до 17-ти, щастливата им дата.

# 78
на мен пък ми е интересно как ще изглеждат тези уроди след 10-20 г., като им паднат лицата/задниците/гърдите...

# 79
  • София
Кен го работи "тест драйв" на пластични хирурзи.

# 80
KEN колко похарчи за пластичните си операции?Стигна ли милион?И какво работи,че да се обезобразява?
Четох, че парите похарчени за операции надхвърлят 600 000 паунда. Иначе богатството му идва от наследство основно и недвижими имоти. Подвизава се и в ТВ предавания.

# 81
Тоци сигурно чака Благовест да стане на 40 дни и да направи питка и сарандисване и тогава да покаже принц Благовест Батинков 2.
А може би цялото майчинство й е дошли в повече и не е толкова розово, колкото си е мислила.. 🙃

# 82
Мира Добрева никога не съм я харесвала, голямо е мрънкало,  а след участието й в Биг Брадър още по-малко.
Съчувствам на съпругът и
Това чудо как го издържа ....

# 83
Много е хубава дъщеряра на Белослава.

# 84
  • До морето
Мира Добрева никога не съм я харесвала, голямо е мрънкало,  а след участието й в Биг Брадър още по-малко.
Съчувствам на съпругът и
Това чудо как го издържа ....

А той пък щото е цвеке неоткъснато Жооо Тоонев.

# 85
  • Пловдив
#10 years challenge

# 86
  • Варна
Много е хубава дъщеряра на Белослава.
Хубавка е, но не е кой знае какво. А и ми се струва, че има доста мощни прасци или е илюзия от снимката? Очаквах по-фино краче.

# 87
Тая сутрин в моя фейсбук циркулираше диетата на Симона Загорова Simple Smile Да няма някой вирус днес пуснат с тия диети, каква диета може да предложи това момиче....Не съм отваряла да чета, но ме озадачи.

Също като майка си - вечно на диета, отпусне ли се качва килограмите.

# 88
Моделката Белослава е много красива. Тя е дъщеря на Биляна от сп. Ева и първото и голямо световно ревю е за Шанел. Предричат и блестящо бъдеще по подиумите. На 17 години е.

# 89
Malin Akerman
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт