Звездни компромати- 397

• 77 057
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Ако продължаваме да се множим както до сега ще се изчерпат ресурсите бързо бързо. Ако всеки е нормален и си има семейство с две, три деца, до къде ще стигнем? Много хитър подход е това, първо извесните и богатите прокарват нишката, после и нормалните хора започват на чисто подсъзнателно ниво да го повтарят и те със своите деца, ще видите след още 10 години, главата си залагам. Така както в шоубизнеса вкараха чернокожите, 90те години, после в политиката и така, казвам го не с расизъм, но всичко си има цел и план за изпълнение.

# 196
Кой идиот, без извинение, нарече Агуая маймунче?! Много хубавка си е! Името е изкелифенчено, но нито Благовест, нито Габриел са хубави имена.

# 197
Холдънчо.

# 198
Кой идиот, без извинение, нарече Агуая маймунче?! Много хубавка си е! Името е изкелифенчено, но нито Благовест, нито Габриел са хубави имена.

Агуая е прекрасно име!
Много приятно се изненадах като видях как я е кръстил ❤
Бебето си е сладко, те по дребните бебета всичките са като маймунчета..
Иначе са много хипи родители, те така си го и раздават..
Интересно ще ми е да гледна как ще го отгледат..

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Аглая

# 199
Звездите, за да стигнат дотам, са платили висока цена, как иначе да си обясним тези невзрачни иначе жени, освен няколко, които дават пример на глупавите майки, които прилагат веднага върху децата си, пример онова момче с гримовете драг нещо си. Те са си вербувани за кауза, която сега тепърва предстои. Супер извратени са всички в Холивуд, дано ги забранят със закон някога, по божиите закони например. Не тва е ненормално, и не искам детето ми да расте в такъв изкукал свят. Супер горда съм, че не гледам кино и не съм наясно с модерните филми, но те намериха начин да дават пример и с личния си живот. Какво ли ни чака.

# 200
Роси Иванова, много ми харесва:
Скрит текст:

# 201
О, да, тук изглежда супер, че по едно време беше трагедия.

# 202
Аз съм "ЗА" тоталната борба със стереотипите, НО... за мен стереотип е поставянето на индивида в точно определена социална роля, а не биологична.
Трябва да изчезнат схващанията, че жената е по-глупавата, че трябва да е домакиня с черпак в ръка.
В цял свят масово жената получава по-малко пари при еднакви работни отговорности и задължения.
Масово се смята, че жените са по-лошите шофьори, също така...
От друга страна, в главите на по-големия процент хора е насадено, че мъжът не е способен да смяна памперси и в никакъв случай не трябва да пуска сълза. А най-голямото падение е мъж да си пусне чорапите в пералнята.

С тези схващания трябва да се борят всички, предвождани от популярните хора.
А не да се чудят "Абе аз имам ли пишка или нямам. Хм, имам тука нещо в гащите, чакай да реша какво..."

# 203
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Шопов

# 204
  • До сърцето...
На ревюто на Том Форд в Ню Йорк.

Карли Клос
Скрит текст:

Патрик Шварценегер
Скрит текст:

Къртни Лав
Скрит текст:

Някои от моделите на Том Форд
Скрит текст:

# 205
Имаме ли някъде снимки на децата на Бил Гейтс да кажем, дали момчетата му ще бъдат с рокли и флинтифлюшки, а може и с червило да са Wink

# 206
Къртнито Лав ме удивлява, мислих, че ще сдаде багажа скоро след съпружието, ама не, държи фронта.

# 207
  • DE
Патрик Шварценегър ми хареса, моделите на Том Форд също Heart Eyes

# 208
  • Варна
Страхотни кадри от сесията за корица  на Weekly по повод 22 години от реализацията на "Сватбата на най-добрия ми приятел". Джулия Робъртс е ослепителна.
Скрит текст:

# 209
Майката на Агуая ми е много неприятна. И постоянно качва снимки на детето с много ретро филтър. Все едно е снимано преди 30 години. Дано отгледат едно умно и безгрижно дете...

Общи условия

Активация на акаунт