Звездни компромати- 397

• 77 040
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Защо трябва да се правиш на интересен и оригинален, дори когато избираш име на детето си. Поне тогава да проявят малко здрав разум. Горкото дете, няма да му е лесно с това странно именце - АгУая... !

# 271
  • София
Бионсе
Скрит текст:
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Лив Тайлър
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 13:56 от The only one

# 272
  • Пловдив
Тази жена надали някога ще ми стане симпатична. Винаги се надскача в изказвания и снимки, ама не към хубаво.

А когато спечели конкурс за красота, защо не повтори точно толкова пъти, че да си Естествен е най-печелившата визия?

# 273
Иначе да, името е Аглая.

Не, Агуая е.

Скрит текст:
Бебето тежи 3.3 кг и е дълго 50 см. Двамата родители са дали вече и име - Агуая. То произхожда от гръцката митология и символизира радост, изящество и красота, сподели самият Venci Venc’.

# 274
Така, записвате ли си?
За всички, които трепнат в очакване.
Родих нормално, кърмих! Почти 6 (шест!) години след раждането, все още приличам на буре. Е, буре от по-малките, но доста обло и симпатично! Обаче и преди да родя диамант, пак бях леко заобленка. Не казвайте на никого.Wink
Друго ако искате да преподам се записвайте под коментара, ще изтегля три въпроса!

# 275
Тоца и Алекс имат всичко друго, но не и добре тренирани тела!

# 276
  • на пистата
Тоца и Алекс имат всичко друго, но не и добре тренирани тела!
Абсолютно.Аз където тренирам рядко,на 40г съм и с две деца..в тялото съм по-добре.Не знам как се качват няколко снимки..исках да покажа щерката.3 месеца след раждането корема и стои като в 3-ти месец.Тя е инструктор и до последно не спря да тренира.Корема и в момента е на топка мускул,но подут и не се е прибрал макар да кърми и вече да тренира.Та ми е трудно да повярвам,че две седмици след раждане няма абсолютно никакъв корем.

# 277
  • Mediterraneo
На Тоца баш коремчето й далеч не е като отпреди раждането.

# 278
Кой го интересува коя как и колко кг е свалила, коя кърмила, коя и се прибрал корема......
Една е Стрина!!! Само тя, броени часове след като роди, отиде в близък бар да пийне вино  Wine Glass

# 279
Nameika,
Скрит текст:
възможно е дъщеря ти да има диастаза. Често срещана е след бременност дори и при тренирани жени. Кажи ѝ да се провери (има клипчета в нета, лесно е) преди да тренира корем.

Рамацоти, Joy

# 280
Кой го интересува коя как и колко кг е свалила, коя кърмила, коя и се прибрал корема......
Една е Стрина!!! Само тя, броени часове след като роди, отиде в близък бар да пийне вино  Wine Glass

Верно имаше нещо такова...

# 281
  • София
за мен са необясними приоритетите на тези жени току-що станали майки. че и занимават хората. килограми, форми, кореми, бутове...

прекрасен контраст е Ева Лонгория. това е щастлива жена и майка.

# 282
Аз не разбирам какво е това постоянно мерене коя колко е отслабнала, нямала корем , вече е готова да пие вино и нам си какво... Срамно ли е да имаш тяло на раждала жена??
Алекс ми е хубава. Мона и Тоца-грубовати!

# 283
  • Viena
Тя Боданска беше първа, но Батинкова да не пропусне. 😂 Ама на тия снимки със син привкус толкова й отива прякора Тоца, че не е истина.

# 284
Бъррр... сега забелязах ноктите на краката на Тоца 🤭 изглеждат все едно ще паднат всеки момент...

Общи условия

Активация на акаунт