Звездни компромати- 397

• 77 069
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
По-важно е какво си правил 9-те месеца преди раждането, не толкова първите 2-3 седмици след. Аз бях слон с +27кг, и аз свалих магически 17кг 2-3 седмици след раждането, но въпреки това продължавах да съм с +10кг.

# 256
  • sofiq
Уж кърмих,  но явно ако някой компонент липсва, не се получва и си ходиш дебел 😂❤🤪

Коликите на бебето са компонента Mr. Green,ревеше по цял ден и цяла нощ,недоспиване,хапване набързо и накрак докато разнасям бебчо....и ей ти тайната на бързото влизане във форма Laughing

# 257
  • Варна
И Алекс и Тоца изглеждат невероятно за “вчера” родили, няма как да се отрече.
Аз като се сетя какво гюле бех до годинката на втората ми дъщеря🤪🤪🐷 Ма тва щото не родих естествено! Пада ми се! Уж кърмих,  но явно ако някой компонент липсва, не се получва и си ходиш дебел 😂❤🤪
Майтапа настрана евала им за волята и усилията, щото аз не вярвам да се е случило без   такива.
И аз като теб - секцио + кърмене = дебела

# 258
  • Пловдив
Нужно ли е темата да става отчетна за това кой колко е кърмил и отслабвал?

# 259
Тоци има мега изморен вид. Ако иска да запази перфектния вид, да се снима като разреди нощните кърмения.

# 260
Момичето, с което бяхме в една стая, 12ч след раждане имаше талия 60, макс 70 см. Дори стана скандал на прегледа преди изписването. Другите бременни се скараха защо неродилка ги изпреварва. Joy

С много интересни работи сте се занимавали 12 часа след раждане - да си мерите талиите. Кой носеше шивашки метър? Joy

# 261
Е, ти буквално с метър ли си представи? Някои неща са видни с просто око. Wink

# 262
Е, ти буквално с метър ли си представи? Някои неща са видни с просто око. Wink

Все едно, последното нещо, което би ми хрумнало 12 часа след раждане е колко санта ми е талията.

# 263
Последно и спирам да спамя.
Има жени, които изглеждат умопомрачаващо добре часове след раждане. Дадох примера, защото дори имаше скандал от невярващи бременни, че тази жена е родила преди 2 дни.
Свързах го с коментара, че е невъзможно Антония да изглежда така. Възможно е и още как. До жена е и всеки случай (и корем) е различен. Simple Smile

# 264
Вярно голяма досада всеки да се отчете как раждал и как свалял.

# 265
Петък ли е?

# 266
Цитат
Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети!
Видиш ли другите, които не свалят килограми след раждането явно не се грижат пълноценно за децата си....

# 267
  • На морето!
На мен Тоцкините ходила повече ми се набиха на очи от корема й.
Иначе е нормално слаби и спортуващи жени да се "приберат" толкова бързо. Тоци и Богданска винаги са имали хубави и очевидно добре тренирани тела. Дай Боже всеки му, но не става само с ген.

# 268
Скрит текст:
Цитат
Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети!
Видиш ли другите, които не свалят килограми след раждането явно не се грижат пълноценно за децата си....

точно...друго си е някой да те осветли за нещата от живота, да не ходим прости и ний....
разбира се, че при поддържани жени, на които това им е приоритет и работа, стават доста по-лесно нещата.
тоца има уникално грозни крака, особено колена /капачки, по-скоро/, ужас.
извод: тва няма ли кой да го гръмне?

# 269
Иначе да, името е Аглая. Не знам, аз мисля, че има голяма роля самата Кейт в това как се облича, не мисля, че й влияе някой друг. Относно Лейди Даяна не мисля, че нито едната прилича на нея.

Общи условия

Активация на акаунт