Звездни компромати- 397

• 77 055
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
По-скоро до простотия се доближава Мегън.

# 241
Страхотни кадри от сесията за корица  на Weekly по повод 22 години от реализацията на "Сватбата на най-добрия ми приятел". Джулия Робъртс е ослепителна.
Скрит текст:

Аууу всички са много хубави
В неделя май го даваха някъде този филм

Джулия е уникална, както винаги

две скорошни нейни снимки много ме кефят

https://www.instagram.com/p/BsUSeXnBx_r/?utm_source=ig_share_she … hid=1p73ut3f9qovx

https://www.instagram.com/p/BspH4Zzh8hM/?utm_source=ig_share_she … shid=lff412ft729o

# 242
  • на пистата
Ето ви Тоцито,нали ви липсваше

https://www.facebook.com/100001715906954/posts/2149458475121328/

# 243
Снимките на Тоци ми изглеждат като снимани с фотоапарат, след това проявени във фото, след това хартиената снимка, снимана с телефон и чак тогава качена онлайн. Егати кривите!

# 244
Оф, изводите ѝ трепят...

Цитат
Едва 2 седмици след раждането резулатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!! 👪🤰🏼🤱🏼👼🏻🍼💙✨✨✨👱🏻‍♀️👑 Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата и без спорт и диети!

# 245
  • Пловдив
Така написано, излиза, че резултатът е - 11 кг за сина й...

# 246

Когато спреш да кърмиш, тогава отслабваш...

# 247
  • на пистата

С това не мога да се съглася.Обаче този корем..да го няма за 2 седмици..просто е невъзможно.

# 248
Жената кърми и пак е във върхова форма.

# 249
И защо едно и също е споделено 5 пъти? Сякаш хората са малоумни и трябва да им се повтаря нейната истина..

# 250
Всичко си е до ген и натура - при някои с кърмене се отслабва, при други е точно обратното. Много моделки са раждали със секцио и пак нямат корем след отрицателно време, все едно не са раждали, но те са си такива - кльощавели.

# 251
Сякаш ме вълнуват килата й

# 252
  • sofiq

С това не мога да се съглася.Обаче този корем..да го няма за 2 седмици..просто е невъзможно.

Всичко е до ген,аз свалих през първия месец след раждането и станах по-малко килограми отколкото бях преди да забременея.Кърмих и отслабвах,корема ми се прибра напълно за 10-тина дни.
След като спрях да кърмя качих до килограмите преди да забременея.

# 253
И Алекс и Тоца изглеждат невероятно за “вчера” родили, няма как да се отрече.
Аз като се сетя какво гюле бех до годинката на втората ми дъщеря🤪🤪🐷 Ма тва щото не родих естествено! Пада ми се! Уж кърмих,  но явно ако някой компонент липсва, не се получва и си ходиш дебел 😂❤🤪
Майтапа настрана евала им за волята и усилията, щото аз не вярвам да се е случило без   такива.

# 254
Момичето, с което бяхме в една стая, 12ч след раждане имаше талия 60, макс 70 см. Дори стана скандал на прегледа преди изписването. Другите бременни се скараха защо неродилка ги изпреварва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт