Звездни компромати- 397

• 77 058
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Имам приятелка,която като види някой огащен и изпада в нервна криза. Joy

# 226
Мен ме разсмя Simple Smile

# 227
Според мен изобщо не е огащена, а просто тоалетът ѝ е цял, не е от две части.

# 228
Имаше сериозни критики на острова относно дрехите в черно на Мегън. Не било цвят за кралска особа, па за бременна хептем.

# 229
На мен не ми харесва тоалетът на Мегън, не само защото е бременна.
И да не беше, пак не ми допада. Много ми е семпла ризата и полата.

# 230
  • Варна
Според мен изобщо не е огащена, а просто тоалетът ѝ е цял, не е от две части.
Може, ама визуално изглежда точно като загащен.

# 231
Точно! Защо ѝ трябва да е загащена така??????

Питай Givenchy. Голямо недоразумение е моделът, чак невероятно.

# 232
Khloe Kardashian
Скрит текст:

# 233
Добро утро, два дена ме няма и 20 страници 👀. Радика, 🌸
Мегън на мен много ми харесва. Едно време само чували имаше.

# 234
.... Защо трябва да го определяме като котка?! Той може да се чувства като кон пък Rolling Eyes

Аз имам сериозни опасения, че моята пухкава прелест се смята най-малкото за пони. Такова търчане и подскачане пада, че ... няма да и скършвам хатъра, щом иска да се определя като пони - пони да е. Grinning

ПП Радика, благодаря за темата. Flowers Hibiscus

# 235
Правилно, добър подход. Никакво вмешателство, освен леко поощряване на понинското поведение, но все пак е нуждо да я оставите сама да си определи джендъра Heart

# 236
В парка, където разхождам малката, двама дядковци посрещат трети с думите - ти си джендър и комунист 😂 Много ми стана смешно вчера 😂 Явно и на стари години не е късно да се самоопределиш наново 😂

# 237
  • Countryside
Мегън пак не е ок милата, идеята за тоалета ми харесва, но можеше да е с по-къса пола и  по-точен размер риза и не така огащена. Иначе е много свежа в лице и как го гледа Харито, ще го опапка направо.Joy

# 238
Може би, защото съм фен на Кейт, такива жени ме респектират и уважавам дълбоко, заради премереността им, всеки тоалет е женствен и отново премерен. Меган си е американско чадо, актриса.. Какво да се очаква от стила й? Няма нужда да са еднакви двете, но според мен каквото и да избере Меган ще е много далеч от Кейт!

# 239
  • На морето!
Не мисля, че стилът на Кейт е нейно дело или дрехите са въпрос на личния й естетичен вкус. По-скоро залагам на маркетингови стратегии, договори и луди надпревари при големите брандове и стилистите в двора.
Меган повече се доближава до тихия бунт на леди Ди, а Кейт до завоалираната амбиция на Кралицата,  това по моя балканска преценка.

На беститата бебето е много сладко. АгЛая е прекрасно име. АгУая ще й съзада неудобството да диктува името си  по букви цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт