Звездни компромати- 397

• 77 079
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Нали, бестито е доста неприятно, също като таткото. Дано само се правят на интересни и всъщност си живеят хепи двамата.

# 211
  • Варна
На ревюто на Том Форд в Ню Йорк.

Карли Клос
Скрит текст:

Патрик Шварценегер
Скрит текст:

Къртни Лав
Скрит текст:

Някои от моделите на Том Форд
Скрит текст:

Има ли снимка на Том Форд?
Много го харесвам, но май отдавна не съм го виждала?
Дали е още с приятеля си или.......?

# 212
Снощи гледах ревюто му. Или репортаж, но не помня по коя ТВ, потърси в Ютуб, а ето и още малко снимки;
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/tom-ford-dade-start-na-ni … imkivideo-2146708

# 213
Страхотни кадри от сесията за корица  на Weekly по повод 22 години от реализацията на "Сватбата на най-добрия ми приятел". Джулия Робъртс е ослепителна.
Скрит текст:

Аууу всички са много хубави
В неделя май го даваха някъде този филм

# 214
Заедно е със съпруга си Том Форд.

# 215
  • софия
Някои от моделите на Том Форд
Скрит текст:

Има ли снимка на Том Форд?
Много го харесвам, но май отдавна не съм го виждала?
Дали е още с приятеля си или.......?
Ето го
Скрит текст:
Много ми харесаха моделите. Точно мой стил - изчистена линия и мотохромно. Heart Eyes

# 216
Бебе Агуая Чанов /не знам дали го изписвам правилно/ и майка:
Скрит текст:

На мен ми харесва майката.
Интересни са ми такива нестандартни жени.

# 217
Мегън маркъл вече се оля с тия тоалети, крещящи " бременна съъъъм".
https://www.instagram.com/p/BtmGEHsBf2W/?utm_source=ig_share_she … hid=1xyl2r29hgr4m

# 218
  • Бургас
Пийк,на мен ми харесва тоалета на Мегън.Бяло и черно-класика!Няма как да го глътне корема,доста е голям вече. Laughing

# 219
И да се опитва да го скрие, няма да успее. Нормална бременна жена.

# 220
  • София
Тоалетът на Мегън, в частност полата, е потресаващ! Все едно е взела един черен чувал, разпорила го е и се е увила в него. Никакво значение няма дали е в Живанши или в баба Радка от Чепеларе, полата й стои отвратително. На снимката не се виждат обувките й, които са много хубави.

# 221
Не виждам какво лошо има да облича подчертаващи дрехи, да си държи корема и т.н  С какво да се облече, някой чувал и да изглежда 200 кила ли? И аз като бях постоянно си го държах, милвах и му се радвах, след дълго чаканата бременност и щастието да нося дете ме караше да го правя и да искам всички да видят колко съм щастлива. Не знам с какво Мегън Маркъл да се различава от мен. Една щастлива, усмихната, влюбена жена.

# 222
  • В полите на Пирин планина
До сега не съм се изказвала така негативно, но не мога да не се съглася с Тонка. Ужасна е Мегън с таз' пола.

# 223
  • Варна
Проблемът не е, че коремът се очертава, а че блузата е загащена така. И на мен не ми харесва изобщо.

# 224
Точно! Защо ѝ трябва да е загащена така??????

Общи условия

Активация на акаунт