Частни училища - информативна тема 24

• 49 962
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
Наистина изглежда много интересно, с много известни имена, дано имат успех, защото понякога и цяло съзвездие да събереш, не се получават нещата както са замислени.

# 586
Благодаря! Района ми е ок. Ще ги прослушам по-късно през деня.

# 587
  • София
A такаааа....че то това прекрасно, само акредитация да вземат. Е те това чудо търсех аз и за това и се чудих накъде да отиде компромиса. Притеснява ме малко, че няма точен адрес, а ако имаха сграда щяха да го попълнят сякаш. Не видях името на преподавател по математика...а и е чисто ново училище, вероятни неуредици в началото...

# 588
A такаааа....че то това прекрасно, само акредитация да вземат. Е те това чудо търсех аз и за това и се чудих накъде да отиде компромиса. Притеснява ме малко, че няма точен адрес, а ако имаха сграда щяха да го попълнят сякаш. Не видях името на преподавател по математика...а и е чисто ново училище, вероятни неуредици в началото...

Така е, но често в началото се влагат най-много усилия и нещата са най-прекрасни, а приема ще е лек!

# 589
  • София
Проблем е, че не са по МОН,  другите ЧУ затварят приема... нали се сещате какво ще стане, ако не вземат акредитация.
Но да има го и това, че в началото ще се стараят повече, но колкото и да се стараят от МОН ще ги счупят от проверки Simple Smile

# 590
  • Пловдив/София
Еха, и аз се размечтах по това училище...и науки в лаборатории, и език, и спорт, и танци...Ако някой звъни и събере повече информация, моля да пише. Ние сме чак за догодина и няма смисъл да им губя времето. Би било интересно къде ще са точно и колко ще е таксата, например...

# 591
В най-лошия случай детето ще мине изпити като частен ученик в някое ДУ. Не мисля, че е трагедия. Новината е от 18-ти този месец. Има време до септември да си оправят неща.

# 592
  • София
Еха, и аз се размечтах по това училище...и науки в лаборатории, и език, и спорт, и танци...Ако някой звъни и събере повече информация, моля да пише. Ние сме чак за догодина и няма смисъл да им губя времето. Би било интересно къде ще са точно и колко ще е таксата, например...
Във фейсбук гледах, че имат отворени врати на 1 март.

# 593
  • София
Аз да попитам, че се сетих, свърши ли приема за 1 клас в Питагор?

# 594
  • София
Аз да попитам, че се сетих, свърши ли приема за 1 клас в Питагор?

Не, имат събеседвания още, по спомени до края на февруари.

# 595
  • в страната на чудесата
...но колкото и да се стараят от МОН ще ги счупят от проверки Simple Smile
Това пък защо?
Проверява инспектората, но и те са кой знае колко активни. ЧУ си веят байряка както искат мен ако питате, а РУО са заети с държавния Батак.

# 596
  • Пловдив/София
Притеснява  ме само да не се получи като Прогресивното- страхотна идея, но като изпълнение чувам лоши отзиви...и твърде малко на брой деца.

# 597
  • в страната на чудесата
Трябваше с основно да започнат и после начално - тези учители не са начални. Ако направят основно и аз бих обмислила.

# 598
Трябваше с основно да започнат и после начално - тези учители не са начални. Ако направят основно и аз бих обмислила.
Разумно!
ПЧМГ така започнаха. По наше време имаха само 5-7 клас.
После се появи гимназията и Питагор.

Не знам какви са им доводите! Те наистина ще са благодат за по-големите деца. Но може пък да искат те да си полагат основите!

# 599
  • София
Интересно ще бъде това ново училище.  Каравасилев е астрофизик, който се занимава с школи за деца, но по-големи ученици... Подготвя ги за Международни турнири на младите физици, по астрономия и астрофизика.
За него знам от свекървата, професор във Физически на СУ. Много добри думи каза за младежа, а тя е човек който никога не хвали без причина... напротив .. известна е сред студентите си с точно обратното... Та искаше да ходатайства да запише щерка ми при него в школите, но той се занимава с по - големи в момента... Доколкото знам той  е с изключителен успех сред учениците. Повечето добри студенти на свекървата са в чужбина и доста добре се развиват с физиката , той е остана в България и се занимава с деца.... а е добър в своята област...

Общи условия

Активация на акаунт