ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН @ - ЧЕ!

Сакън да не пропусне нещо.

Здраве и любов ти желая!
Само се моля за това гушкане да не си "Бия главата в стената" и както майка ми казва - ако я научиш така до 15г не можеш да я изкараш от кревата ви. 
Да ви е сладко!!!

, мъжото и майка ми подариха златна гривна с висулка ключе, сестра ми ми поръча еротична торта с гол мъж
)
и сега се гледам вкъщи, ама кой кого незнам 

! Пожелавам ти много обич и щастие
!
!
!
! А снимките от тържеството?
!
. Навивам аз тати за море - дърпа се. Хем сестра му предлага своето бунгало на Влас.
.
. Въпреки че не съм българка, но за държавата обидно!
!
!
! А ние сме почти винаги на градския басейн.
. Не успявам да се организирам за разходка преди 11 сутринта, а после е много топлло.
Да си жива и здрава мила приятелко. Много да те радват и слушат , а догодина и сестричка на Краско да ти подарят 
Искам тортата от сестра ти със стриптизьора бабарар!!!!Ще го чакам БГ-фотото ако трябва цяла седмица ама Искаааамммммм.... 

(
Дано сте се оправили вече с настинката!!!!
Абе сладур си отглеждам, да знайте!!!!!

Впоследстие като студентка с това си изкарвах паричките. В момента съм много печена в дамската конфекция, работила съм за едни от най-скъпите бутици във Варна. Само че от толкова шиене вече ми мина мерака да шия за себе си и за който и да било друг. Стоят си машините у дома, но само за дребни ремонти ги ползвам. Вече има такова разнообразие от дрехи, че не си струва човек да си губи времето да шие. За гоблени и плетки не ме бива!
. Ужас, вече няколко пъти ме питаха дали пак съм бременна
Единият път дори беше приятел на мъжа ми, който кара такси и се провикна през прозореца, докато пресичах дали съм бременна.
Той не е виновен човека, отвърнах му, че просто съм дебела. Ей, тоя тумбак как ще го сваля не знам. Другите части са по-добре, но корема! Другите мами секцио и вие ли сте така? Или е от това, че като бях бременна имах огроооооооомен тумбак и тогава всички ме питаха дали са близнаци
абе, ужас, оплаках се! И честно казано не ми мина ...