Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 65 128
  • 937
  •   1
Отговори
# 795
Кактус е права. Токуда от години, Майчин дом, и от около 2/3години Надежда са с най-високо ниво на неонатология в София. В Токуда карат случаи от другите софийски болници.
Шейново е с 2ро ниво, т.е. по - ниско от Токуда.

# 796
Здравейте има ли тук жени с тромбофилия и терапия , при кой лекар в болницата се следихте и бяхте ли доволни , терапията следяха ли ? одобряваха ли итн

# 797
Здравейте! В момента съм в болничен до 9.04.2021 година. 45 дневният болничен трябва да го взема на 17.04. Въпросът ми е от 10.04 до 16.04 трябва да си взема друг болничен, нали? И също така, има ли разлика при издаването на 45-дневния болничен? Например някакъв документ за предполагаем термин, или както при другите, просто си отивам в конкретния ден и ми го издават?

# 798
Здравейте! В момента съм в болничен до 9.04.2021 година. 45 дневният болничен трябва да го взема на 17.04. Въпросът ми е от 10.04 до 16.04 трябва да си взема друг болничен, нали? И също така, има ли разлика при издаването на 45-дневния болничен? Например някакъв документ за предполагаем термин, или както при другите, просто си отивам в конкретния ден и ми го издават?

Здравей, аз родих март месец и след 45 дневния следва болничен, който ти се издава от болницата и важи от деня на раждането. После трябва да се вземе следващ от педиатъра на детето (него още не сме взели).

# 799
Въпрос към тези, които наскоро са родили в Свети Лазар - караха ли ви да си правите тест за ковид при постъпване?
Не правят ковид тест. Информация от сега.

Самото раждане във басейна се води от акушерката, лекарят се намесва при нужда. Но първо трябва да видите дали вашия лекар е ок с този вид раждане,защото май не всеки е.

Иначе аз бях в басейн да пълно разкритие, но бебето родих извън водата,защото ми беше трудно да напъвам в басейна, родих на родилното столче. Само с акушерките, лекарят се включи за шевове само.

Здравейте, направо да питам - каква цена платихте за раждането? От темата за Вита ви запомних, направо тук пиша Simple Smile И аз май се насочвам точно към Св. Лазар заради желанието за вбак.

А при провален опит за естествено раждане и наложило се секцио - каква е крайната цена, някой наясно ли е?

# 800
2860лв платих, като това е с избор на двойна стая и всичко ми е включено вътре (самостоятелната родилна зала, басейна и прочие благинки)
За секцио не знам колко се оскъпява, помня,че в договора за стая имаше клауза,че ако е уикенд секциото - имаше някакъв процент отгоре май.
Но ако питате Олга или друга от акушерките в ЛаВитаНова ще ви кажат колко и дали оскъпява. Аз сега се замислям,че изобщо не съм питала за цената, ако се наложи операция.

# 801
2860лв платих, като това е с избор на двойна стая и всичко ми е включено вътре (самостоятелната родилна зала, басейна и прочие благинки)
За секцио не знам колко се оскъпява, помня,че в договора за стая имаше клауза,че ако е уикенд секциото - имаше някакъв процент отгоре май.
Но ако питате Олга или друга от акушерките в ЛаВитаНова ще ви кажат колко и дали оскъпява. Аз сега се замислям,че изобщо не съм питала за цената, ако се наложи операция.

А включен ли е избор на лекар? Или който е на смяна?

# 802
Да, аз раждах с екип Олга Дукат и д-р Паликов.

# 803
По спомен от договора - независимо от родоразширението цената е една и съща.
А за съботно/неделно секцио мисля, че беше само ако е планово, т.е. при спешно секцио си е стандартна цената.
Но си питайте, може да има промяна.

# 804
По спомен от договора - независимо от родоразширението цената е една и съща.
А за съботно/неделно секцио мисля, че беше само ако е планово, т.е. при спешно секцио си е стандартна цената.
Но си питайте, може да има промяна.

При планово секцио в коя седмица се подписва този договор? Simple Smile

# 805
Нямам представа как е при планово секцио. Аз родих нормално там(ВБАК) и ми бяха казали, че е хубаво към 36 седмица, когато аз си преценя, разбира се да сключим договора.
Момичето до мен мисля, че не беше подписало още договора, защото при нея нещо спешно се беше наложило, та...
Няма да ви върнат ако си имате уговорка с доктор/акушерка.

# 806
Аз го подписах в деня на раждането 😆 но и аз раждах вбак, естествено след секцио.

# 807
  • София
LittleCactus🌵, може да си споделяла, извинявай ако отново питам , каква е цената за раждане при Олга и д-р Паликов?

# 808
Малко по нагоре я написах - 2860 е цената,това е за двойната стая. Ако вече искаш единична, студио и т.н. се оскъпява.

# 809
  • София
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт