Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 626
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
bubanka75, пиши директно на Хафизе, тя е българка,
не ти трябва да се занимаваш с посреднически фирми.
Ще ти върне отговор в рамките на деня.
Късмет! Heart
Елена, има много момичета, които са забременели само с 1 ембрион,
без да е правен ПИД. Стига да е здрав ембрионът, ще се хване.
Аз имам 2, и двата ще ги връщат.
Успех! Heart
Питам относно ембрионите ,защото при мен от три яйцеклетки се оплодиха две и само една оцеля.Логиката ми е дали да правя още една стимулация или да искам трансфер на един ембрион.Предполагам ,че щом е замразен значи има потенциал .На втори ден от цикъла съм на преглед ,тогава доктора ще каже дали да започнем друга стимулация.

На твое място, за да се подсигуря бих направила пулинг особено ако си 37+ години. 😉

# 121
Пусни си основният пакет за тромбофилия. Върни ср малко назад ще видиш мой пост по този повод.само фактор 5 и лайден, бе са гаранция че нямаш проблем!
Благодаря за отговора.
Четох поста, ще пусна и другите , права си, че е по-добре да се застраховам.
Mira77

Не съм пътувала с влак , но  използвам това приложение - Citymapper , много добра работа върши. Отбелязваш къде се намираш и къде  искаш да стигнеш, след което виждаш всички варианти - пеша, с метро,с автобус и т.н, съответно за колко време  се стига и коя линия да хванеш.Надявам се да съм била полезна.

Lenda, интереснонптиложение ,само не ми харесва, че не показва обекти върху картата като в maps. Примерно болниците ( че по тях се ориентирам към Бахчеджи например или магазините...) И другото тъпо е, че трябва интернет. Понеже телефонът ми пак почна да си прави шегички с мен и да си променя настройките за ръчен избор на оператор, с което при грешен  оператор с мобилни данни за минутки навърташ 100 лв, от  оня ден се принудих да изключа мобилните данни и ползвам едно друго приложение  viewranger, което си работи и офлайн със сателит. Само трябва да заредиш предварително картите на мястото където си и ще ходиш като просто ги поувеличиш, така че да се виждат детайли докато си в интернет. Недостатъкът е, че няма инфо за градски транспорт, само карта и чертае трак, по който да се ориентираш за връщането.

# 122
Здрасти, Мира,

Тов което ние правихме беше да използвме офлайн навигации - Here we go и тази на Google Maps. Там предварително проверяваш маршрута за конкретен час. Имай предвид, че някои автобуси в Турция са н всеки час ( какъвто е и 26А ). Та имай предвид, че не е много сигурно дали ще се ориентираш толкова бързо, че да не го изпуснеш - някои спирки трудно се разбира, че са спирки.

Това което ние направихме е, че заложихме на сигурното - т.е. Транспортът който знаехме, че със сигурност ще открием и няма да чакаме и да се лутаме. Та хванахме Т1 за няколко спирки и слязохме на спирката където е Laleli University. От там до метрото имаш ходене около 5 минути. Хванахме метрото и слязохме на Османбей. От там пеша до клиниката е около 15 минути. Със сигурност транспорта с автобусите от линия 26 е по-удобен, но го проучи внимателно преди това, т.к. Както казах автобусите там не са на често.

И още нещо - когато избереш маршрут се увери че са ти се запазили търсенията и можеш да откриеш точките в офлайн навигацията, защото иначе като използваш офлйн приложението там няма да може да ти ги намери ако не са запазени предварително и ще трябва да ги търсиш на картата.

Иначе другата опция е такси - на отиване към клиниката не сме взимали, но от клиниката до Сиркеджи ни взе по-малко от 10 лева.

И последно - ако досега си пътувала с автобус до там и то вечерния, сега ще видиш огромна разлика в комфорта, който имаш с влака. Аз лично съжалих за пътите, в които съм пътувал с автобус, незнаейки за така удобното пътуване с влак до там.

И най-важното - УСПЕХ!

Здравейте, момичета! Другата седмица ми предстои първа среща с доктор Карлъкая. Ще пътуваме с влак и моля, ако някоя от вас е пътувала така да ми напише как да стигна от гара Халкали до болницата с градски транспорт. Опитах да намеря инфо назад в темите, но не успях. Ако все пак има, извинете за въпроса.

# 123
Здрасти, Мира,

Тов което ние правихме беше да използвме офлайн навигации - Here we go и тази на Google Maps. Там предварително проверяваш маршрута за конкретен час. Имай предвид, че някои автобуси в Турция са н всеки час ( какъвто е и 26А ). Та имай предвид, че не е много сигурно дали ще се ориентираш толкова бързо, че да не го изпуснеш - някои спирки трудно се разбира, че са спирки.

Това което ние направихме е, че заложихме на сигурното - т.е. Транспортът който знаехме, че със сигурност ще открием и няма да чакаме и да се лутаме. Та хванахме Т1 за няколко спирки и слязохме на спирката където е Laleli University. От там до метрото имаш ходене около 5 минути. Хванахме метрото и слязохме на Османбей. От там пеша до клиниката е около 15 минути. Със сигурност транспорта с автобусите от линия 26 е по-удобен, но го проучи внимателно преди това, т.к. Както казах автобусите там не са на често.

И още нещо - когато избереш маршрут се увери че са ти се запазили търсенията и можеш да откриеш точките в офлайн навигацията, защото иначе като използваш офлйн приложението там няма да може да ти ги намери ако не са запазени предварително и ще трябва да ги търсиш на картата.

Иначе другата опция е такси - на отиване към клиниката не сме взимали, но от клиниката до Сиркеджи ни взе по-малко от 10 лева.

И последно - ако досега си пътувала с автобус до там и то вечерния, сега ще видиш огромна разлика в комфорта, който имаш с влака. Аз лично съжалих за пътите, в които съм пътувал с автобус, незнаейки за така удобното пътуване с влак до там.

И най-важното - УСПЕХ!

Здравейте, момичета! Другата седмица ми предстои първа среща с доктор Карлъкая. Ще пътуваме с влак и моля, ако някоя от вас е пътувала така да ми напише как да стигна от гара Халкали до болницата с градски транспорт. Опитах да намеря инфо назад в темите, но не успях. Ако все пак има, извинете за въпроса.

Абсолютно съм съгласна  с това, което си написала. Само ориентацията от Османбей до клиниката може да бъде голямо предизвикателство ако никога не си бил в Истанбул или района. 26а наистина е на големи интервали и за спирките е вярно също. А как ползваш мапс офлайн?

# 124
Да затова за да стигнеш до клиниката е абсолютно задълбително да я имаш въведена в офлайн нав, така че във всеки един момент да можеш да тръгнеш дори и пеша към нея от която и да е точка (или да пуснеш навигация и да я дадеш на таксиметровия шофьор).

Иначе Google Maps за мен е най-добрата навигация. Може да се ползва и офлайн като предварително си свалиш карта. Не е сваляне на карта за държава, ами имаш опция да избереш един правоъгълник на място от карта, което ти трябва и в последствие да използваш офлайн навигцията за там. Това става през приложението -> трите тирета горе в ляво -> offline maps.

Здрасти, Мира,

И най-важното - УСПЕХ!

Абсолютно съм съгласна  с това, което си написала. Само ориентацията от Османбей до клиниката може да бъде голямо предизвикателство ако никога не си бил в Истанбул или района. 26а наистина е на големи интервали и за спирките е вярно също. А как ползваш мапс офлайн?

# 125
Здравейте момичета! Знам,че въпроса ми може да не е за тук, но спешно ми трябва телефона на доц. Русев! Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне...

# 126
Елена, съветвам те и аз да събереш още ембриони.
Аз затова толкова се забавих, защото много държах да събера още,
а и докторът така ме посъветва, но за жалост, не можах да стигна
до още една пункция. Успех! Heart

# 127
Здравейте момичета! Знам,че въпроса ми може да не е за тук, но спешно ми трябва телефона на доц. Русев! Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне...

0882030934   доц. Русев

# 128
Благодаря много за бързия отговор Hug

# 129
Здравейте момичета,
На мен днес ми излязоха и другите хормони, правени в началото на цикъла,
Нещата са отчайващи според мен:
LH 14
FSH 45
Estradiol 5
Като гледам референтните стойности, дадени в изследването, би трябвало да се смята, че съм в менопауза.
Мислите ли, че изобщо има смисъл да си запазвам час при д-р Карликая или да се нарева едно хубаво и да приема, че нещата са загубени за мен.

# 130
Здравейте момичета,
LH 14
FSH 45
Estradiol 5
Като гледам референтните стойности, дадени в изследването, би трябвало да се смята, че съм в менопауза.
Мислите ли, че изобщо има смисъл да си запазвам час при д-р Карликая или да се нарева едно хубаво и да приема, че нещата са загубени за мен.
Аз съм на мнение ,че трябва да отидете на преглед при доктора.Въпреки ,че изследванията не са добри ,той може да назначи някакво лечение.Не губете вяра .Успех !

# 131
Здравейте момичета,
LH 14
FSH 45
Estradiol 5
Аз започнах с ФСХ 43, вдигнах до 68,9, което вече беше върхът. Blush
С Цикло-Прогинова и Ясмин го свалих.
Щом аз съм успяла да го сваля, значи и ти ще можеш!
Няма да се отчайваш! Късмет! Heart

# 132
  • Пловдив
bubanka75, пиши директно на Хафизе, тя е българка,
не ти трябва да се занимаваш с посреднически фирми.
Ще ти върне отговор в рамките на деня.
Късмет! Heart
Елена, има много момичета, които са забременели само с 1 ембрион,
без да е правен ПИД. Стига да е здрав ембрионът, ще се хване.
Аз имам 2, и двата ще ги връщат.
Успех! Heart
Питам относно ембрионите ,защото при мен от три яйцеклетки се оплодиха две и само една оцеля.Логиката ми е дали да правя още една стимулация или да искам трансфер на един ембрион.Предполагам ,че щом е замразен значи има потенциал .На втори ден от цикъла съм на преглед ,тогава доктора ще каже дали да започнем друга стимулация.

На твое място, за да се подсигуря бих направила пулинг особено ако си 37+ години. 😉
Здравейте момичета, какво е пулинг ?

# 133
Valq12, стимулация + пункция. Събиране на ембриони.

# 134
Момичета,според вас какво ще рече
grade I, 4AB за ембрион,който ще замразяват? Че аз никъде не намерих инфо.🤔

Общи условия

Активация на акаунт