Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Sisi Simple Smile Излезна и 2рия ЧХГ резултат днес 14 ден от 847, 12 ден от 422
Не мога да повярвам, че това ми се случва на мен!!! И не смея да се зарадвам, докато не чуя сърчице, дай боже 2. Радост и сополи са чувствата при мен...
Бяха ме отписали в БГ, с АМХ 0.3. Момичета, вярвайте! На правилното място сте, тези хора знаят какво правят, истински професионалисти!
Желая ви такава радост, страх, и емоция да изпитате скоро! Успех!

# 571
Не мога да повярвам, че това ми се случва на мен!!! И не смея да се зарадвам, докато не чуя сърчице, дай боже 2. Радост и сополи са чувствата при мен...
Бяха ме отписали в БГ, с АМХ 0.3. Момичета, вярвайте! На правилното място сте, тези хора знаят какво правят, истински професионалисти!
Много се радвам! Мислих те, затова попитах! Blush
Стискам ти много силно палци! Късмет! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 572
Sophi, браво. Много се радвам. Пожелавам ти лека и спокойна бременност със щастлив финал.

# 573
Благодаря!

# 574
Sophi, супер резултат! Радвай се на всеки миг, защото повярвай ми, винаги ще има за какво да се тревожиш Simple Smile аз бях само да видя положителен резултат, после сърце, после да е ок феталната, после обаче не се стърпях та и генетичен тест Транквилити направих, после 2ра фетална... да не говорим че на всеки преглед сърцето ми спираше докато ми кажат че са там и са живи... и така бременността ми мина в притеснения и не можах да се нарадвам.
Та, радвай се момиче!

# 575
Благодаря! :*

# 576
  • София

Sophi, страхотна новина! Искрено се радвам за теб Simple Smile
Би ли споделила с какво ФСХ си?

# 577
Не съм го тествала от много време, следяхме ТСХ предимно, че беше над 3 и пия Л тироксин. Ноември месец последно го пусках преди да тръгна към Турция и беше леко завишено, в България една докторка ми отказа да започна процедура, за което ще съм й благодарна много! Мотивира ме да събера багажа и да тръгнем към Турция. Др Карликая каза, че не следи ФСХ и да престана с купищата изследвания, доверих му се и само ТСХ следихме после

# 578
  • София
Не съм го тествала от много време, следяхме ТСХ предимно, че беше над 3 и пия Л тироксин. Ноември месец последно го пусках преди да тръгна към Турция и беше леко завишено, в България една докторка ми отказа да започна процедура, за което ще съм й благодарна много! Мотивира ме да събера багажа и да тръгнем към Турция. Др Карликая каза, че не следи ФСХ и да престана с купищата изследвания, доверих му се и само ТСХ следихме после

Благодаря ти за отговора и при мен е подобна ситуацията. С амлко по-високо АМХ, но и ФСХ.

Чакам да се похвалиш със сърчице или две Hug

# 579
Дай боже всекиму такава радост!

# 580
Sophi честито и от мен. Много късмет ти желая и хубав пухкав финал 🤞

# 581
Здравейте момичета,искам да Ви споделя отношение в Бг клиника.След 4г губене на време в  Болница Надежда и късно ориентирала се отидох при Др Карликая за мен той е изключителен професионалист и единственият доктор на когото имам пълно доверие. За съжаление при него имах неуспешен трансфер и месеци след това празна яйцеклетка, кошмара ми настъпи когато доктора каза че за него няма смисъл повече да пробваме( при мен възрастта е фактор.)Имам 1замразен ембрион в  Надежда и колкото и да ми беше неприятно трябваше да се върна там като човек без избор вече.Представете си какво ми се случи на 2ри ден от м.ц се обаждам за час, дига ми се скандал от регистратурата и ми обясняват че аз 11м не съм се била сетила за тях и не съм имала посещение.а сега съм искала ей така хоп да отида още утре и чак да пробвам за трансфер.след разговор с доктора той казал че не може да ме приеме сега и да дойда след 10дни, когато ще е късно за подготовка...и губете на още месец.имал си мн пациенти и нямало как.ако не беше този ембрион и неуспеха ми в турциянямаше никога повече да стъпя там.извинявам се за дългият пост но се чуствам бясна и в безпътие

# 582
Премести си ембриончето в друга клиника, нямат право да откажат

# 583
Да аз дори това им казах че ще го преместя че е твърде некоректно от тяхна страна.и не че им пукаше, но после прочетох че винаги такива трансфери са с неуспех.Бах питала преди Др Семерджиива и тя каза същото,че няма проблем да го преместя при нея но никога не се получавало и после взаимно клиниките се обвинявали.

# 584
Не се вълнувай от регистратурата, това е като царят дава, пъдарят не дава. Твоята работа е с доктора, все пак. Винаги тези на по-ниските позиции си избиват комплексите.

Общи условия

Активация на акаунт