Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 444
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!Бихте ли ми казали задължително ли изискват ЦС от Турция
Защото аз си запазих час първо за нея и след това в двете клиники за първичен преглед.Правена ми е преди това в бг,но преди 1,5г.

# 616
  • София
Eli_2018, вече няма цена на ЕЦ, като започвах аз, имаше.
Цената е 2500 евро, с подготовката за ЗЕТ.
Не мисля, че може да се прави съпоставка между Надежда
и Бахчеджи, от каквато и гледна точка.
Тук сме изостанали доста във всяко едно отношение.
Успех! Heart
Благодаря Ви за коментара. След два неуспешни опита в Надежда, чувството на конвейер (никакъв индивидуален подход),пропиляни не малко финансови средства и нерви, взех да Ви чета. Огромно благодаря, момичета, че споделяте натрупаната информация с нас '' новодошлите'' в темата.

# 617
Защото аз си запазих час първо за нея и след това в двете клиники за първичен преглед.Правена ми е преди това в бг,но преди 1,5г.
Да, изискват я. Аз я правих преди ЗЕТ.
Първо - много е стара твоята, второ - не е надеждна, щом е правена у нас.
Успех! Heart

# 618
Да, изискват я. Аз я правих преди ЗЕТ.
Първо - много е стара твоята, второ - не е надеждна, щом е правена у нас.
Успех! Heart
Много стара от преди година и половина?!!😲😲😲Благодаря за бързият отговор

# 619
Привет! Не знам защо така са ти казали, че не се получава при транспортиране на ембрионите. Аз съм местила 2 ембриона от Щерев при Владимиров и Владимиров като им видя снимките каза, че ако са били при него тези ембриони е нямало да ги замразят даже. Това ми бяха последните останали от Щерев и той все пак се съгласи да ги върне. Имаше положителен тест, видяхме и плоден сак даже, но не се стигна до преглед за сърчице за съжаление. Така че има надежда според мен.

Стискам палци всичко да се подреди!

Здравейте момичета,искам да Ви споделя отношение в Бг клиника.След 4г губене на време в  Болница Надежда и късно ориентирала се отидох при Др Карликая за мен той е изключителен професионалист и единственият доктор на когото имам пълно доверие. За съжаление при него имах неуспешен трансфер и месеци след това празна яйцеклетка, кошмара ми настъпи когато доктора каза че за него няма смисъл повече да пробваме( при мен възрастта е фактор.)Имам 1замразен ембрион в  Надежда и колкото и да ми беше неприятно трябваше да се върна там като човек без избор вече.Представете си какво ми се случи на 2ри ден от м.ц се обаждам за час, дига ми се скандал от регистратурата и ми обясняват че аз 11м не съм се била сетила за тях и не съм имала посещение.а сега съм искала ей така хоп да отида още утре и чак да пробвам за трансфер.след разговор с доктора той казал че не може да ме приеме сега и да дойда след 10дни, когато ще е късно за подготовка...и губете на още месец.имал си мн пациенти и нямало как.ако не беше този ембрион и неуспеха ми в турциянямаше никога повече да стъпя там.извинявам се за дългият пост но се чуствам бясна и в безпътие

# 620
DanielaDobrewa, да, стара е, може да са настъпили промени от тогава.
Така или иначе ще те накарат да направиш нова.
Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 621
Софи, честито. Прекрасно се удвоява резултата.
Съпоставка между Надежда и Бахчеджи е смешна, пък даже да не кажа неуместна.♥
В Бахчеджи доста вдигнаха цените точно след като беше моя опит и е съвсем нормално да е така, след като се срина турската лира. Това са скъпи процедури.

# 622
Момичета, утре трябва да съм в клиниката на 2 ден от МЦ. Преди малко говорих с Хафизе, тя ми каза че д-р Карлакая е в Америка и ще ме прегледа друг лекар. Малко се разочаровах, изглежда ми като фал старт

# 623
Момичета, утре трябва да съм в клиниката на 2 ден от МЦ. Преди малко говорих с Хафизе, тя ми каза че д-р Карлакая е в Америка и ще ме прегледа друг лекар. Малко се разочаровах, изглежда ми като фал старт
Mil не се притеснявай,аз съм при Карликая,но всички лекари в Бахчеджи са добри,просто той се занимава с такива като мен над 40г.И на мен ми се е случвало няколко пъти да отсъства, включително на една пункция и той най-щастливата,защото от нея имам замразено ембрионче.Така, че не се притеснявай,те всичко си предават и ще бъде запознат с прегледа все едно е там:heartsc:

# 624

Нищо подобно. Без значение е кой от техте доктори ще те прегледа. При мен така се падна че и при двата ми трансфера ме гледа друг. Но и двата пъти резултата беше положителен. Не го мисли. В правилните ръце си. Успех!

# 625

Виж ако имаш съмнения и не искаш да стартираш. Не започвай к отложи, но според мен нямаш повод за тревога. Информацията се предава коректно.

# 626
Вече организирах всичко за пътуването. Просто ми стана криво. Настроила съм се, организирала съм нещата, не искам да отлагам. Стискайте палци.

# 627
Matta, това ми беше и на мен първата мисъл,казват че винаги има неуспех при трансфера им.за Бахчеджи не съм запозната но едвали има тази опция.ще питам

Аз преместих ембрион от Мемориал в Бахчеджи и не оцеля при размразяването. На теб обясниха ли ти защо не се получава при местене на ембрион? Само ако я имах тази информация по-рано.....загубих си последния ембрион....

# 628
Аз познавам двжйка, кжято си премести ембриона от Мемориал в Бажчеджи и резултатът е положителен.

# 629
Matta, това ми беше и на мен първата мисъл,казват че винаги има неуспех при трансфера им.за Бахчеджи не съм запозната но едвали има тази опция.ще питам

Аз преместих ембрион от Мемориал в Бахчеджи и не оцеля при размразяването. На теб обясниха ли ти защо не се получава при местене на ембрион? Само ако я имах тази информация по-рано.....загубих си последния ембрион....
. Не каза ми че практиката го показва че досега нямат успешен като е преместен.после клиниките се обвинявали взаимно, а пациентите винаги скачали че първичната им клиника  нарочно ги е увредила, разбира се това са малко булевардни думи, дали наистина е така не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт