Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 571
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Момичета ,да ви питам на вас случвало ли ви се е да имате сърцебиене след пункция? От няколко дни сърцето ми прескача( много е неприятно), вечер става по-силно. Може би си внушавам,не знам.

# 76
Изписват ги само в рамките на 5 дена преди трансфер. Но в моя случай от високите дози естроген бях с алергия. Нямаш причина да отлагаш трансфера.

# 77
Сиси, можеш да закусиш, специално питах понеже първият път умрях от глад, но ти като се регистрираш почти веднага ще те и викат от лабораторията.
Аз съм добре, имам си едно бебче!
Още някак си не се чувствам мама, но се надявам скоро и това да стане 😉

# 78
Дано, DundyS, благодаря ти много! Heart
Бени, благодаря! Hug
Всичко ще бъде наред! Стискам ти палци от цялото си сърце, миличка! Heart

# 79
Аз в България всички изследвания правя на гладно, но в Турция и на мен ми казаха, че за половите хормони не е необходимо да е на гладно.
Сиси, успех!

# 80
Сисиии успех миличка, стискаме палци, пожелавам ти от все сърце да видиш и чуеш детско сърчице и плач !!! Успех!!!

# 81
Здравейте момичета
Относно изследването на тсх като се пуска отчита 45 дена назад
Преди време като бяхме на преглед при Начев той ни каза
Успех дано съм била полезна

# 82
Здравейте момичета
Относно изследването на тсх като се пуска отчита 45 дена назад
Преди време като бяхме на преглед при Начев той ни каза
Успех дано съм била полезна
45 дни прием на хормон са нужни, за да се прецени как въздейства определена доза с натрупване. Simple Smile

# 83
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Dundys, да те питам къде при др. Начев влизаш без час? Аз звънях миналата седмица да си запазя час и никой не вдига телефона. Мога да отида без час в МД на преглед?

# 84
Анджели, звънни му на мобилния, така се плаща по-малко, предния път ми се кара, че съм минала на регистратура и трябва да платя повече. Ето го 0888896843

# 85
Благодаря ви много, megisch, melani0! Heart

# 86
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Благодаря ти, Shanti Hug

# 87
Здравейте Simple Smile Някой може ли да ми каже как става пускането на спермограма в Бахчеджи , дали си записваме час , И такива работи ? Още не сме решили за инвитрото на 100% и искам просто да видя колко аджеба е разликата в спермограмите тук и там !

# 88
Sisi345, успех! Аз когато се подготвях за ЗЕТ два месеца изтървах момента. Въпреки приема на естрофем имах овулация и когато отивах прогестерона се беше качил. Последния път ме викнаха още на 8 ми ден и уцелихме момента.

# 89
Sisi345, успех! Аз когато се подготвях за ЗЕТ два месеца изтървах момента. Въпреки приема на естрофем имах овулация и когато отивах прогестерона се беше качил. Последния път ме викнаха още на 8 ми ден и уцелихме момента.
Здравей,понеже и на мен ми предстои ЗЕТ може би следващия месец,колко време те следиха,пускаха ли ти хормонални изследвания и не даваха ли нещо за подтискане на овулацията? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт