Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 845
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета. Днес ми беше деня за теста след трансфер. Резултата ми е 834.20 като това е резултат на 11ти ден от трансфер на 5 дневни ембриона.
Струва ми се нереален. Писах на Хафизе, но още не ми е отговорила. Не смея да се отпусна да се зарадвам...

# 391
Здравейте момичета. Днес ми беше деня за теста след трансфер. Резултата ми е 834.20 като това е резултат на 11ти ден от трансфер на 5 дневни ембриона.
Струва ми се нереален. Писах на Хафизе, но още не ми е отговорила. Не смея да се отпусна да се зарадвам...
Добър резултат! Тихичко честито и пожелания за успешен финал!🤗

# 392
Ехааа, стискам палци! Heart Колко ембриона върнахте?

# 393
Два,
но ми се вижда прекалено голяма стойност.

# 394
  • София
Два,
Стискам палци 🙂
Ако са се захванали и двата според мен си е добре стойността.

# 395
Два,
Мога ли да ви попитам как решават колко ембриона  да върнат?

# 396
Два,
Мога ли да ви попитам как решават колко ембриона  да върнат?
Доктора преценя. Макар, че аз си поисках да са два. И ако сметне че не е проблем... ги връща. На мен така ми казаха. Че той преценя.

# 397
Мисля си- какви сме неспокойни само- като е ниско ЧХГ- що е ниско, като е високо, много е високо, не може да ни се угоди...Да вземем да подишаме малко за успокоение, ли...Two Hearts

# 398
И на мен ми се иска да подишам и да се успокоя, но при положение че предния път се оказа извънматочно... някак си е трудно.

# 399
И на мен ми се иска да подишам и да се успокоя, но при положение че предния път се оказа извънматочно... някак си е трудно.
Извънматочна бременност при инвитро ли? Казват,че са редки случаи. Успокойте се,този път всичко ще бъде наред!❤

# 400
Добър резултат! Тихичко честито и пожелания за успешен финал!🤗
.
Направо си за близнаци! Simple Smile

# 401
Извънматочна бременност при инвитро ли? Казват,че са редки случаи. Успокойте се,този път всичко ще бъде наред!❤
Да. Извънматочна при инвитро. Случва се. Изтеглих късата клечка.
Но факт е че др Карликая и ембриолозите в Турция са едни от най добрите. Изключително съм им благодарна!
В България от три опита, трите са неуспешни. В Турция от два опита, и двата успешни (като изключим извънматочната).

# 402
Тихичко честито и нека ни зарадваш с два бебока!

# 403
Аз заминавам на 6.03,на 7.03 имам преглед и ,ако всичко е в норма-ми предстои ЗЕТ. Имам 2 ембриончета,замразени на 5 ти ден,след 3 неуспешни опита съм,обаче съм под 35 г,та съм в питанка-дали ще ми върнат и двата,ако настоявам,и дали знаете какви са условията,на които трябва да отговаряме,че да върнат два? Аз държа да ми върнат и двата,та да видим.

# 404

Според мен и двата са се хванали.😉 Аз на 8-ми ден имах стойност 380, на 10 ден 970, на 12 ден две хиляди и нещо, писах на Карликая, каза да спра да се изследвам и да ходя на преглед. 🙃Спокойно. Сега започва трудното. Важното е, ако оцелеят и двете до края на 3-ти месец, да се следиш изкъсо. Ако си в София заложи на Майчин дом или Токуда. И не стъпвай при Сигридов. 😉

Общи условия

Активация на акаунт